Hello
Nie miałam możliwości się do Was wczoraj odezwać,bo dzień minął nam na łowieniu ryb:-)
M miał swój dziewiczy połów,bo nigdy w Anglii nie łowił a ze w Polsce ciągle chodził na ryby to możecie sobie wyobrazić jak się cieszył,niczym dziecko
A i zapomniałam się pochwalić ze już drugi tydzień korzystamy ze spacerówki
.Nasza jest bardziej na pól leżąco i Jamiemu jest w niej wygodnie także lubi mi na spacerach zasypiać.
Gratulacje dla naszych solenizantów z wczoraj i dziś
papcia Lenka pewnie odsypia ta walkę z ząbkowaniem.Przypomina mi się jak Pinka pisała ze Eryk miał podobnie i miała po tym wszystkim 5 dni wycięte z życiorysu:-)
patris dzięki,tak myślałam ale wolałam zapytać,dzisiaj skocze do polskiego sklepu
magdzior popatrz jaki ten świat mały:-) co do ząbkowania to chyba każdy musi swoje niestety przejść
alamiqa miłych ćwiczeń ;-) Co to za koncerty masz za oknem??
apistella pamiętam jak
vetka mi radziła ze sama marchew zatwardza i dobrze by było podawać ja z ziemniaczkiem a z tym wyginaniem się do tylu to Jamie tak miał jak go wzdęcia męczyły wiec moze dalej jej było coś nie tak na żołądku
spring jestem z Toba,mam nadzieje ze Ania już lepiej i dzisiaj was wypuszcza.Człowiek przychodzi do szpitala się wyleczyć a tu jeszcze może się bardziej doprawić..oby Anie wszystkie
ewe brawo dla Emilki,100ml to wcale niemało well done
My tez przechodzimy na niekapek
marlena po tylu %%%%,które postawiłaś to bratanek będzie zdrowo rósł
p.s.uwielbiam imię Oktawian ale w wersji żeńskiej i kiedy byłam w ciąży i wybieraliśmy imiona to dziewczynka miała być na 100% Oktawia:-)
pinka 52h-rekord
i po co ja tak długo trzymali,zamiast wcześniej jej bólu oszczędzić
przecież to stres dla dziecka.Mam nadzieje ze już wszystko z nimi dobrze&&& co do pogody to u nas tez pięknie
wieje i leje