Ewe no widzisz nie wiedziałam bo nie używam nosidła ale tak mi się właśnie nasunęło
Malinaa trzymam kciuki za udany pierwszy dzień w pracy &&&&
Julia Biedny ten Twój Maluszek
taki nafaszerowany lekami :/ trzymam &&& żeby wreszcie leczenie przyniosło pozytywny skutek :*
Magdzior dzielna mamusia z ciebie
Patik mój mąż pożyczył ostatnio kilka książek z bajkami od znajomego a jedne mały dostał do babci , codziennie mu czytam przed snem uwielbiam to.Czytam , czytam a On sobie zasypia cudowna sprawa A przy okazji i ja sobie pamięć odświeżam bo uwielbiam baśnie Andersena , braci Grimm i tak dalej
U nas problemów z jedzeniem ciąg dalszy , na kolacje nie chciał mleka to zrobiłam kaszkę z bananem zjadł kilka łyżeczek i płacz.Poszłam odnieść słyszę płacz , wchodzę do pokoju a mały gryzie obudowę od smoczka i płacze , więc chyba znowu zęby dokuczają , Denitox , bajka i śpi
.Mam nadzieje że nie będzie się budził w nocy :/ Cholera jeszcze komuś się fajerwerków się komuś zachciało i walą od 15 minut jak się mały obudzi to mnie szlak trafi
. Dobra ja zmykam spać , Dobranoc dziewczyny
Malinaa trzymam kciuki za udany pierwszy dzień w pracy &&&&
Julia Biedny ten Twój Maluszek
Magdzior dzielna mamusia z ciebie
Patik mój mąż pożyczył ostatnio kilka książek z bajkami od znajomego a jedne mały dostał do babci , codziennie mu czytam przed snem uwielbiam to.Czytam , czytam a On sobie zasypia cudowna sprawa A przy okazji i ja sobie pamięć odświeżam bo uwielbiam baśnie Andersena , braci Grimm i tak dalej
U nas problemów z jedzeniem ciąg dalszy , na kolacje nie chciał mleka to zrobiłam kaszkę z bananem zjadł kilka łyżeczek i płacz.Poszłam odnieść słyszę płacz , wchodzę do pokoju a mały gryzie obudowę od smoczka i płacze , więc chyba znowu zęby dokuczają , Denitox , bajka i śpi