reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Hi:-)
U nas nocka nawet ok,chociaż Jamie obudził się na karmienie o 2,widocznie był niedojedzony.Planów na niedziele narazie nie mamy,zależy od pogody,bo narazie pochmurno.

vetka
witamy urlopowiczkę:-)
fifronka &&&& żeby się poprawiło
julia jak tam samopoczucie?

hej

sorki ,że tak długo się nie odzywałam ,ale nie miałam czasu. Od 2 dni chłopcy śpią w łóżeczka i dzisiejszą noc przespali całą :happy:. No i wczoraj pierwszy raz ich sama wykąpałam ,bo moja mama była na wykopkach ,a siostra jednego wycierała i ubierała itp. Chłopcy zaczynają siadać Emilkowi udało się dzisiaj prawie no ,ale jeszcze głowa za ciężka no i dorównuje bratu ,bo wychodzą mu 2 ząbki na dole. No i powoli szukam transportu do Zielonej Góry ,bo zbliża się wizyta w szpitalu.
Muszę się wybrać w tym tygodniu do miasta na zakupy. Muszę kupić mleko , kaszki , kleiki , pampersy , chusteczki i oliwki no i waciki.

marlena brawa dla chłopaków za te nocki w łóżeczkach.Widze ze lista zakupów długa:-)
julia a co powoduje ze się nie najlepiej czujesz?

Moja maruda dopiero zasnęła,po tym jak się o 8mej obudził.I to z wielkim ale usnął w wózku na brzuchu po wcześniejszym szpiegowaniu nas przez jakieś pól godziny.

kochana ciężko to opisać....od dawna czuję się źe....ciarki ,dreszcze,derętwienia.puchniecie,smak dziwny w budzijakiegoś wapna no i tarczyca i prolaktyna u mnie do dupy....ale w sumie to nieiweim co mi jest i bardzo mnie to denerwuje....ogolnie czuje sie jak na ciałgłym kacu.menopauzie lub jak bym miała gorączke eeeehhhhh

marlena brawo dla chłopców:)

wiecie co Dominik od jakiegoś czasu nie zaśnie w icągu dnia dopóki nie posmaruję mu dziąsełek maścią....on nomrmalnie na to czeka....dam maść i odrazu sen.....

Ostatnia edycja:
Dzisiejsza nocka z jedną pobudką tylko, więc ok. Byliśmy wczoraj u znajomych i młody od 17 do 22 był na powietrzu, a jak mu się dobrze spało:tak: Jak wróciliśmy to od razu do piżamki , praktycznie na półśpiąco;-)i do łózia. A my jeszcze prysznic i też poszliśmy spać. Rano oddałam synusia tatusiowi i jeszcze przed śniadaniem, włoski sobie zafarbowałam i ciasto z brzoskwiniami ukulałam:-)
Malina - brawa dla Jasia:tak:
Vetka - super, że wakacje udane:-)
Fifronka - oby kanalik jak najszybciej się odetkał &&&
Julia - poprawy samopoczucia życzę:tak:

magdzior ty to jesteś błyskawica:-D
julia szkoda tylko ze nawet lekarz Ci nie pomógł,bo pisałaś ze byłaś u endokrynologa i nic się nie dowiedziałaś,może da się jeszcze zrobić inne badania??

U nas leje wiec niedziela mija pod hasłem odpoczywania.Zaraz zjemy rosół i włączamy film.Wczoraj oglądaliśmy ''Weekend'' C.Pazury i kto jeszcze nie widział polecam:-)

Cześć Dziewczyny!
Dopiero dziś dorwałam się do komputera:sorry: Od kilku dni Ania jest marudna,płaczliwa. No masakra jakaś! Pisałam Wam wcześniej jak zareagowała na moją mamę. Stwierdziłam,że muszę to sprawdzić na teściowej. W piątek była okazja,bo wpadli mnie odwiedzić i było to samo! Ryk nieziemski!:eek: A to,co było wczoraj wieczorem to przebiło wszystko. Przypomniały mi się czasy,jak Ania miała kolki. Od 20 do 21 darła sie wniebogłosy. Nosiłam ją,tuliłam,huśtałam,no dosłownie wszystko. nawet załaczyłam-od dawna nieużywaną-suszarkę. Ryk jak był -tak był. Zaczęłam nawet podejrzewać,że może ma zapalenie ucha,bo chyba wtedy dzieci tak wrzeszczą. Cały czas tarła rączką nos i usta. I wreszcie wpadłam na to,że to zęby!!!! Chyba jej rosną górne ząbki. Znowu stała się mniej przewidywalna i chyba jeszcze nałożył jej się skok. Ledwo nadążam ze wszystkim w domu. Z eMkiem notorycznie się kłócę,Jasia chyba bierze jakieś przeziębienie,a ja walczę z @:no:
Jutro idę do lekarza załatwić urlop zdrowotny, potem muszę jechać do pracy. A to wszystko z marudzącą Anią. Po południu muszę odebrać Jasia z przedszkola,a o 17.00- na zebranie organizacyjne w przedszkolu. Nie wiem nawet czy eMek zdąży przyjechać po południu z pracy żeby zostać z dziećmi, żebym mogła pójść na to spotkanie. Czysty Meksyk!!!!
Przepraszam,że dziś tylko o sobie,ale wiem,że Wam mogę się wyżalić i mnie zrozumiecie:-)

Katjusza spóźnione,ale szczere życzonka dla Natalki z okazji 6 miesiączka;-)

Pinka gratki dla Eryczka z okazji pół roczku!;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć kochane!
wróciłam do Was:tak: domek znowu pusty - goście pojechali...
Wczoraj trochę grillowaliśmy, Zosia zasnęła na dworze w wózku, potem przewiozłam ja do domku i obudziła się dopiero przed 1 jak wybierałam się spać, więc miała dzień dziecka hi hi szybko dostała pierś, pojadła i pospałyśmy do 7.
Rodzina malutką zachwycona, bo była grzeczna i wciąż się śmiała, ale na jej wagę trochę ponarzekali, bo jest co nosić:-D z ciekawości się z nią ważyłam, no i w ubranku i pampku wyszło że ma 9600g. Ale na konkretne ważenie poczekamy jeszcze miesiąc, aż przyjdzie pora następnego szczepienia. Hania za to marudziła, bo na drzemki nie chciała chodzić, więc ze zmęczenia kręciła nosem na wszystko.

katjusza, Pinka, Milutek, tulip Buziaki dla Natalki, Eryczka, Amelki, Oliwki i Laury - naszej najmłodszej marcjańskiej dziewczynki:-) wszystkiego naj dla Waszych maluszków!
spring dużo sił życzę, żebyś jutro dała radę wszystko pozałatwiać, no i żeby Ania już tak nie cierpiała przez te przeklęte zęby!
wierka fajnie tak się pobyczyć:tak: ja na "weekendzie" zasnęłam:-D ale ze mną tak już jest jak oglądam filmy w pozycji horyzontalnej ;-) miłego popołudnia!
marlena ale Ci chlopaki piękne nocki fundują:tak: a zakupy szykują się duże i kosztowne:-( nie ma to jak uzupełniać zapasy zywieniowo-kosmetyczne dla maluszków:baffled:
magdzior Ty pracusiu:-D dzisiaj niedziela przecież hi hi ja mam jeszcze placek ze śliwkami, może robimy jakąś wymianę co?:-D
fifronka jak tam walka z kanalikami? ja niedawno miałam ten sam problem:-( współczuję nocki:-(
Vetka witaj - czekamy na relację:tak:
malinka Twarda babka jesteś - jakbym słyszała jak emek walczy z Zośką w nocy bo nie chce zasnąć to sama bym nie zasnęła i po 10 minutach ruszyłabym z odsieczą - pamiętam jak było przy Hani - emek chciał pomóc bo do pracy już chodziłam i musiałam coś pospać ale nie umiałam:no: fajnie że nocki układają się coraz lepiej!

Do góry