oczy zamykają mi się same........... nawet 2 kawy nie pomogły dzieciaki wykąpane zaraz ja wpadne pod prysznic a Nikitka zajmie się bratembo jeszcze dzis czeka nas rozmowa na skypie z Tesciową
poprasowałam 3 automaty jestem z siebie dumna
Patik- super ze nauka odpampkowania poszła wam bezboleśnie u nas powiem ci ze mloda szybciej nauczyła sie nie sikac w nocy niż w dzień w pampa ha ha
Malina- z tym powerem mnie rozbawiłas ha ha ha chociaż raz w miesiącu w domu z przyjemnoscią sprzatasz ha ha ha
apistella patris -no to i ja dołącze do marud dziś nic mu nie pasuje ostatnio na plecach leżec nie wieć bach na brzuch a na brzuchu dziki ryk!!!! i o co chodzi??? nie wiadomo...
barbra- sikam ha ha ha kopara rozwaliła mnie na atomy och ta córcia he he
poprasowałam 3 automaty jestem z siebie dumna
Patik- super ze nauka odpampkowania poszła wam bezboleśnie u nas powiem ci ze mloda szybciej nauczyła sie nie sikac w nocy niż w dzień w pampa ha ha
Malina- z tym powerem mnie rozbawiłas ha ha ha chociaż raz w miesiącu w domu z przyjemnoscią sprzatasz ha ha ha
apistella patris -no to i ja dołącze do marud dziś nic mu nie pasuje ostatnio na plecach leżec nie wieć bach na brzuch a na brzuchu dziki ryk!!!! i o co chodzi??? nie wiadomo...
barbra- sikam ha ha ha kopara rozwaliła mnie na atomy och ta córcia he he