reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

naprodukowałyście szalone tyle, że.. nie przeczytałam. Siostrzyczka przyjechała w odwiedziny, więc nie mam czasu na BB. Jutro wieczorem będę :)

reklama
No to pospane :) Ale póki młoda rozmawia namiętnie ze ścianą pozwolę sobie napisać, że dzień zapowiada się ładny choć chłodny, więc pewnie jakiś spacer zaliczymy. Upiekę babeczki na deser, a na obiad będzie proste jajko sadzone z ziemniakami i sałatką z pomidorów i tyle. Mam zamiar z okazji swojego święta nic więcej dziś nie robić, a co!
Aha, pinka może byś w tym wzięła udzial? Zresztą może inne z dziewczyn też chętnie na tę stronę zaglądną... :) Mojeciasto.pl | Kasia
Miłego dnia i zaglądnę jak tylko najdzie mnie ochota w zrobieniu sobie przerwy w leżeniu brzuchem do góry ;)

Witajcie!
Wczoraj "nachlastałam się" herbaty z z sokiem malinowym i jakby mi dziś lepiej. Oby tak dalej:tak: Ania zrobiła nam pobudkę o 5:00,a teraz znów śpi. O 6:00 do łóżka przywędrował Jasiu no i o śnie mogłam zapomnieć. Jestem meega zajechana:rofl2: Z dzisiejszym obiadem-jak zwykle-problem. Może zrobię piersi z kurczaka w cieście francuskim z jakąś surówką (?) Na spacer też się wybiorę. No i czekam z niecierpliwością na telefon od teścia w sprawie pralki . Zaniedługo nie będę mogła wejść do łazienki,bo uniemożliwi mi to góra brudnych ciuchów:laugh2::eek:

Barbra ale mnie rozśmieszyłaś stwierdzeniem,że na nauczyciela to To Ty się nie nadajesz:-D:-D A z okazji urodzin dużo zdrówka i uśmiechu na twarzy:tak:;-) Przyznaj się:ile wiosen już skończyłaś?:-):-)

Dzień Doberek babeczki :-) Ale mam świetny humorek bo noc była rewelacyjna mały jak zjadł 12o ml mleka zagęszczonego i zasnął koło 21 to obudził się o 6 rano bez ani jednej pobudki w nocy :szok: , normalnie nie mogę się nadziwić :-) , potem o 7 ucioł sobie jeszcze 50 minut drzemki a teraz siedzi koło mnie w foteliku i coś tam sobie gada o i ziewa he he ;).

Barbara wszystkiego naj z okazji urodzin : * :-) Widzę że cię zainspirowałam obiadem :-p ale muszę powiedzieć że obiad pyszny i szybki :tak: a za to u mnie dziś będzie spagetti po bolońsku bo mi smaka narobiłaś :)

Pinka widzę że wieczór w dobrym humorku spędziłaś ;-)

Patik też tak właśnie myślę że madzik się pomyliła dlatego zwróciłam na to uwagę bo u dziecka w tym wieku to raczej nie możliwe :-) też obstawiam 69 :))).Niki Junior nie widziałam bo ani ja nie mam ani teściowie ale domyślam się że też fajny :-).W ogóle w mojej kablówce za mało jest kanałów z bajkami :/ a sama lubię czasem obejrzeć :-p.Dobrze że chociaż Mini Mini mamy :-)

Julia to trzymam &&&&& i oczekuje na dobre wieści :happy:

Spring nie ma to jak herbatka z sokiem malinowym zawsze pomaga :) Współczuje nie wyspania :* A opis obiadku brzmi smakowicie :-).Właśnie pranie muszę zrobić małemu bo nie długo nie będzie miał w czym chodzi ;)

Pabella miłego czasu spędzonego z siostrą :-)

Iza
spóźnione życzenia z okazji piątego miesiąca :*

Ostatnia edycja:
hej laseczki :-)
mam 22* w domu i marzniemy z Maksiem hehe bo zwykle od upałów było 26, a nawet 28 :-p
A na dworze 15* i się czuję jakby zima przyszła, znów tyle ubierania :sorry:
Nocka u nas nawet nawet, młody zaczął więcej jeść i znów zjada 2 posiłki w nocy, więc pobudka o 1 i 5 na mleko, o 7 na smoka i spanie do 8.30.
Od rana sobie marudzi i nie chce się bawić sam, nie wiem jak on wytrzyma do powrotu taty o 14.30. Bo nie idziemy sami na spacer. Nie daję już rady nosić wózka z moim pulpecikiem i blizna po cc troszkę zaczęła rwać :zawstydzona/y:

madzik, nie możliwe, 89 cm? Też stawiam, że 69, bo waga piórkowa :eek::-D

barbra, spełnienia marzeń :-)

spring, mnie też coś chwytało, pojadłam miodu i dziś nie ma śladu :tak: a herbatę z sokiem malinowym uwielbiam! Muszę sobie kupić,ciągle zapominam

Witajcie!

Czytam Was i się czerwienię, ale palnęłam:zawstydzona/y: oczywiście, że chodziło o 69 cm;-) wielka baboszka mi się wydaje ale 89 to gruba przesada:-D

barbara ja po zestawie banan i kakao mam się świetnie:-) bycz się babo ile możesz!:happy:

koncia u nas też jakiś "mroźny" dzionek, ale już po 8 wyszłam do sklepu spożywczego zwanego dalej teściową:-D potrzebowałam herbaty, śmietany, przecieru i pomidorów. Non stop na pożyczki latam, ale nie jestem taka - odkupuję;-)

reklama
heloł

Kurcze na 5 mam zamówienia na torta roczkowego znów sie chyba zacznie ha ha bo miałam przerwę w pieczeniu na zamówienie przez ciąze i poród....

Barbra- dzieki za lineczka przeczytam co tam napisali i czy sie nadaje he he he:-D a nóz wygram kostke kasi:-D:-D:-D
Patris-no to rzeczywiscie nocka cudna!!!!!!!!! oby tak już młodemu zostało:tak::tak:
spring- ha ha ha rozwaliłas mnie tym praniem... a zoombie tez dzis jestem jak co dzień z resztą:-D:-D

Do góry