juliaidaro
Fanka BB :)
no właśnie madzik 89 cm to juz coś wow!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Małgoska spi a mnie potfornie głowa boli:-( jedno dobre ze w koncu szafa zmontowana,cała;-)jutro wpadnie moja mama mała popilnowac a ja zabieram sie za porzadki w starej szafie i układanie w nowej
Zuza sprobuj mała kłasc na brzuszku na swoich udach jak siedzisz tak zeby głowe miała w powietrzu albo na brzegu łozka czy kanapy tez z głowa po za nim,to naprawde pomaga
Katjuszka jak ostatnio Wam pisałam ze Goska ryje noskiem i robi samolot tak po paru dniach zaczeła sie pieknie podnosic na raczkach i to nie tylko na łokciach ale na dłoniach przy wyprostowanych łokciach a co do samolotu to kumpela ostatnio mi mowiła ze jak rehabilitowała swoja core to facet jej powiedział ze to bardzo dobrze jak dziecko robi samolocik
Madzik to Ci modelka z nogami do nieba rosnie;-)
Apistela,Madzik z tym wybudzaniem to cos dziwnego ale miło wiedziec ze nie tylko u nas tak jest,teraz bede spokojniejsza;-) u mnie na ogoł pomaga tulenie i spacerowanie po domku,czasem szum okapu i usypia dalej ale musze bardzo delikatnie odłozyc ja do łozeczka i jeszcze chwilke głaskac po głowce,po tym pospi jeszcze z 30min
Julia bedzie dobrze;-)
Iza sto lat dla pieciomiesieczniaka:-)