reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
1_dcbdab90532f.jpg

jak wam sie podoba?

Vetka, obśmiałam się jak norka! I po co wydawać na testy-sikańce, jak można 2 w jednym: i obiad, i test :)

;-)

Ja tak reaguję na rybe. W porzedniej ciązy tez tak było. Pojechaliśmy do tesciowej na wigilię, jak weszłam smażyła karpia i i juz nic nie musiałam mówić bo poszłam przwitac sie z wielką biała muszlą:)

Oooooooooooooooooo jaja!!!!!

dziewczyny je się tak trochu martwie czy fasolcia mogła by takie moje plamienio-krwawienia przetrwać:(

koleżanka w ciąży miała 2 okresy na samym początku i jak się dowiedziała, że jest w ciąży, a objawów nie ma to była w szokuuuuuuuuuuuuuuuuuu, przecież miała okres!
vetka na pewno będziesz ładnie i elegancko wyglądać

reklama
Vetka, śliczna ta sukienka (chociaż dobranie do niej tych skracających nóżki nawet modelce butów powinno być karalne). Chociaż mnie chyba za dużo jest na tak obcisły krój.
A ja w piątek kupiłam pierwsze spodenki-ciążówki. We wszystkich moich już mi ciasno, dodatkowo mam potwornie nadwrażliwą skórę na brzuchu, właśnie na wysokości paska od spodni. A ciążówki to rozwiązały, nic mnie na brzuchu nie ociera i nie denerwuje.
A kupiłam takie:
t175.jpg
W ramach następnego zakupu ciężarówkowego zapodam sobie chyba taki "służbowy" zestaw. Chociaż wolałabym nie musieć wydawać na coś, co posłuży mi tak krótko :(
j322.jpg

Do góry