reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

hej dziewczyny. ja po weekendzie znowu w pracy. dzisiaj szefowa wraca z urlopu, więc w końcu w ramach podziękowania za super przyjęcie wiadomości o mojej ciąży kupiłam jej bombonierkę :) mam nadzieję, że będzie pyszna:)

wczoraj były suuuper fajerwerki. festiwal już ponoć trzeci, choć ja w zeszłym roku byłam po raz pierwszy, więc ten pierwszy jakoś mi umknął. niestety, taki międzynarodowy festiwal powoduje, że szczecinianie są bardzo wybredni, jeśli chodzi o tego typu pokazy. zostaliśmy rozpuszczeni i już byle co nas nie zadowala. ale cieszę się, że to u nas cos takiego :)

reklama
milutek cieszę się, że imprezka udana:) więcej takich życzę
pineczka odpoczywaj kochana nasza!
fifronka taaaaa bombonieraaaa będzie pychaaa hihihihi

synek dzisiaj dospał po szaleństwie cały dzień na powietrzu i ja przy n im również do 9.30:) teraz od razu kawka i dwie kanapy by zdążyć przed mdłościami

witam po weekendzie

troche poczytalam,ale calosci chyba nie nadrobie :)

Widze,ze wiele z was kupuje juz ciazowe ciuszki.
ja ogolnie nie przepadam za tymi wszystkimi ciazowymi ciuchami, z Bartusiem udalo mi sie przechodzic w biodrowkach i dluzszych bluzeczkach.A teraz nie wiem.... brzuszek juz widac,ale w biodrowki sie mieszcze. Zobaczymy, moze na zime bede musiala sie zaopatrzyc w jakies spodnie ciazowe,narazie poki nie musze, to nie kupuje, no chyba ,ze wypatrze cos fajnego.

scarletka to sie wyspalas :)

my wstalismy przed 8, wiec tez nie tak zle

Sniadanko zjedzone,ale mnie niestety zaczyna po nim mulic.
Mieta mi sie parzy...

hejka, zaglądam tu codziennie, ale zanim wszystko przeczytam, to już nie mam czasu na pisanie :sorry::-(

Witam wszystkie nowe mamusie, bo jeszcze nie miałam okazji się przywitać :happy:

Milutek23 cieszę się, że obiad się udał, no i gratuluję bliźniaków :happy:

Poziomki gratuluję!!!!!

Vetka śliczna ta sukienka, bardzo elegancka :tak:

Biedna Pinka:-(, mam nadzieje, że jej szybko przejdzie

A ja nie mam dzisiaj pomysłu na obiad, najchętniej to nic bym nie robiła :no:

Tak poza tym to załamałam się totalnie... dopiero co skończyłam leczyć tą infekcję i znowu mam :wściekła/y: Miałam aż tydzień przerwy od infekcji :no: ja już naprawdę nie wiem co mam robić :wściekła/y:

pozdrawiam i życzę miłego dnia :happy:

Fifronka- z tego typu rozmiarami spotkałam się w H&M w kolekcjach ciążowych.
Ja właśnie ładuje baterie do aparatu który w końcu znalazłam- wrzucę Wam fotkę moich szkrabów z Usg na ten topik o wizytach u lekarza i pstryknę mojego brzuszka na ten o naszych brzusiach ciążowych:)

hej, ja mam ostatnio faze usypiania o 23 (normalnie chodze spac o 1-2 w nocy), za to budze sie o 3-4 i nie moge spac godzine. Potem usypiam i spie do 9. Jakas rozbita jestem. Muli mnie nadal i czuje sie fatalnie, ale pocieszam sie, ze juz niedlugo przejdzie

Ruda - ja tez nie kupuje ciazowych ciuchow poki co. Niespecjalnie je lubie, a narazie mieszcze sie w swoje. W pierwszej ciazy kupilam jedne spodnie, i to takie, ktore nie byly wyraznie ciazowe - takie bojowki z gumkami z boku. Na gore mialam taka cienka bluzeczke jaka sie zaklada na stroj kapielowy na plaze. I byla idealna, bo dostac bluzki na moj rozmiar biustu (36JJ) jest i bez ciazy ciezko, a wciazy, jak sie naciagnely na biuscie to brzuch byl na wierzchu :)

fiffronka ja szukałam rozmiaru 34,36 i nic nie było. widziałam, że są ale najczęściej większe rozmiary
ruda ja też zamierzam chodzić w normalnych ciuchach dopóki będę się w nich dobrze czuła tak jak w poprzedniej ciąży. zmienię jak już mnie będzie uciskać:)

reklama
fifronka musisz poszukac,ale napewno bedzie ci ciezej znalezc ciuchy ciazowe w takich rozmiarach.
Choc ostatnio jest coraz wiecej ladnych ciuchow ciazowych to i rozmiary moze sa.
Ja pamietam jak bylam w pierwszej ciazy w polsce na 2 tyg. poszlam do sklepu i przymierzylam ciazowe spodnie.
Pani dala mi najmniejszy rozmiar jaki miala-36 i w pasie byly luzne ale spadac nie spadaly ;) za to do jednej nogawki to by mi sie 2 nogi zmiescily spokojnie :-D:-D
ale to napewno nie standard- tak mi sie chyba trafilo (?) :-)

Do góry