reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

A mnie przyszła szwagierka zrobiła "test ciązowy" - podała na obiad rybę. Wylałam na nią 1/2 cytryny, żeby zabić jej smak i zapach a i tak odwiedziłam toaletę po powrocie do domu. O mały włos by się wydało...

Ostatnia edycja:
reklama
vetka dobrze, że wytrzymałaś do domu;)
poziomki ja odczuwam taki dyskomfort w krzyżu, niby brzuszka nie ma, ale jak pochodzę więcej, albo stoję w kolejce do kasy, to łapię się na tym, że już rękami podtrzymuję boczki:) hehehe co to będzie za kilka miesięcy, to nie wiem;)

Szafirek83 biore duphaston ale to uczulenie dostałam pare dni przed zaleceniem brania go,dzis juz jest lepiej,mam odstawione leki nasercowe i pomidory ktore podejrzewam o przyczyne,jak zaczne je spowrotem jesc to sie okarze co to było.
Poziomki ja tez odczuwałam na poczatku silniejszy bol krzyza,nawet w nocy mnie budził,chociaz ze wzgledu na prace i czasem przed okresem tez mnie bolał kregosłup to ten ból był jakis inny,dzis tez mnie boli dlatego mniej przy kompie siedze.
Co do samopoczucia to z rana jest kiepsko,czuje sie bardzo słabo,kreci mi sie w głowie troszke i serduszko sie telepie ale mam mniej mdłosci i nawet po poludniu i wieczorem to czasem rzadnych objawow nie czuje a wtedy zastanawiam sie czy z fasolka jest wszystko ok. ech babie to nie dogodzi jak sie zle czuje to marudzi a jak jest za dobrze to sie boi....

Ostatnia edycja:
Szafirek83 biore duphaston ale to uczulenie dostałam pare dni przed zaleceniem brania go,dzis juz jest lepiej,mam odstawione leki nasercowe i pomidory ktore podejrzewam o przyczyne,jak zaczne je spowrotem jesc to sie okarze co to było.
Poziomki ja tez odczuwałam na poczatku silniejszy bol krzyza,nawet w nocy mnie budził,chociaz ze wzgledu na prace i czasem przed okresem tez mnie bolał kregosłup to ten ból był jakis inny,dzis tez mnie boli dlatego mniej przy kompie siedze.
Co do samopoczucia to z rana jest kiepsko,czuje sie bardzo słabo,kreci mi sie w głowie troszke i serduszko sie telepie ale mam mniej mdłosci i nawet po poludniu i wieczorem to czasem rzadnych objawow nie czuje a wtedy zastanawiam sie czy z fasolka jest wszystko ok. ech babie to nie dogodzi jak sie zle czuje to marudzi a jak jest za dobrze to sie boi....

Wszystko jest dobrze a Ty martwisz się jak każda mama:)

Poród na wesoło-mało się w portki nie zlałam. To jest coś dla pierworódek:)

w sumie ja też jestem typem sowy, co rano śpi, a wieczorem knurzy, ale ja teraz z rańca to absolutnie się do życia nie nadaję;)

reklama
A mnie przyszła szwagierka zrobiła "test ciązowy" - podała na obiad rybę.

Vetka, obśmiałam się jak norka! I po co wydawać na testy-sikańce, jak można 2 w jednym: i obiad, i test :)

A ja zaliczam cowieczorne zmęczenie. Oglądaliśmy z M. nasz ulubiony serial White Collar w łóżku i odpłynęłam już po jakiś 20 min., o 20.30! A normalnie z duuuużą przyjemnością oglądam głównego bohatera ;-)

Do góry