reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

madzior ... z ciekawości przesłuchałam kilka kołysanek w wersji Turnaua i znalazłam taką przy której zawsze łzy mi wyciska, tym razem było tak samo ... YouTube - ‪Seweryn Krajewski - Kołysanka Dla Okruszka‬‏ ... ja ją znałam w innej wersji ... WRZUTA - Kołysanki2 - muzyka mp3 z resztą Małej Mi puszczam często jej kołysanki ... bardzo lubię Jej śpiewać "Śpij Laleczko" ... ohh ale sie rozmiękczyłam :zawstydzona/y:

Daffi ... waga mojej Małej Mi przy urodzeniu 3,650kg i 56cm wzrostu ... obecnie nosi ubranka na 62 i 68. Lepiej kupić coś w 68 myślę.

aa dziekuje ci dobra kobieto:)
kurcze nie mialabym kogo lepiej zapytac jak was a kuzynce nie chce sie chwalic co kupuje malemu...
zapewne sie nie spodziewa to po co sie zdradzac.
dziekuje ci slicznie jeszcze raz:)

reklama
Uff nadrobiłam Wasze elaboraty ;)

Pinuś odkręcam Cię :blink:

Koncia nieźle się Maksiu rozkręcił z zebiskami :-)

Wszystkim nie dam rady odpisać, bo ledwie siedzę :-( Kochane uważajcie na swoje plecki!! Jak tylko czujecie, że sobie je przeciążacie to koniecznie odpocznijcie!! Ja niestety zupełnie zlałam to, że w jednym puncie tak pod stanikiem po prawej stronie ciągle mnie piekło i swędziało, a na zewnątrz nic nie było widać.. Rano nakarmiłam Jasia i chciałam go uspać w łóżeczku, już wtedy coś poczułam jak go przekładałam, w łóżeczku darł się jak oparzony, więc go podniosłam i w tym momencie <trach> zgięło mnie i tylko wrzasnęłam, ostatkiem sił odłożyłam Jasia na łóżko, obłożyłam poduszkami i dałam grzechotki, każdy ruch to był mega ból i krzyk, Jasiek patrzył tylko z poważną minką, ale nie płakał. Zadzwoniłam do mamy, szybko się urwała z pracy i przyjechała, brat też i pojechałam z nim na IP, ale lekarz nawet placem mnie nie dotknął, stwierdził, że musiałam naderwać jakiś nerw i mam smarować voltarenem, no to pokuśtykałam z powrotem do auta i tyle.. nasza boska służba zdrowia!! Teraz już lepiej, normalnie chodzę i mogę siedzieć, ale było nieciekawie, oby do poniedziałku mi przeszło!! Na razie nawet nie mogę Jaśka podnieść i przytulić, eMek mi go musi podać.. jak dobrze, że to mi się zrobiło w pt a nie w środku tyg.. Mam tylko nadzieję, że jak odpocznę to wrócę do sprawności..

Malinka nastraszyłaś mnie z tymi plecami. Ja wiecznie mam problem z kręgosłupem (wypadek samochodowy). Od jakiegoś czasu boli mnie bardziej. Szczególnie jak pochylam się nad przewijakiem albo kąpię małą. EMek mnie codziennie masuje,ale to pomaga tylko na chwilę. Poza tym śpię w niewygodnej pozycji, czasem Jaś mnie odwiedza w nocy i rozwala się na całe łóżko:confused: Chyba muszę zwolnić...

A ja właśnie wróciłam z Agory w Bytomiu:-D Miałam kupić coś dla siebie, a w efekcie kupiłam wszystkim tylko nie sobie:-D Najbardziej obłowiłam się w sklepach z dziecięcą odzieżą. Tam też są wyprzedaże i obniżki. Jasiowi kupiłam fajne dżinsy w H&M, a Ani m.in. 2 pary spodenek,body i 2 czapeczki. W ogóle to jestem happy , eMek od jutra ma urlop, więc trochę mnie odciąży w opiece nad dziećmi:tak: Juupiii.........

Spring ... fajnie że zakupy udane ... a w Agorze dawno nie byłam, musiałabym sie kiedyś przejechać ... szkoda że w Silesii nie ma dużo sklepów dla dzieciaczków.

wieczorne pisanko na BB, witajcie:-)

ewi - i jak tam stękanie? trzymam kciuki za samodzielnego qpsztala

pinka - nie widzę linku do bloga....usunęłaś?

spring - ja dla Zosi najwięcej kupiłam w 5 10 15, bluzki z długim rękawem po 14,90 a do przedszkola masę tego potrzeba
a muzyka Możdżera super!

malina - wracaj do zdrowia i dzięki za ostrzeżenie, też mi kręgosłup szwankuje choć dźwigam kruszynkę w porównianiu do ciebie

Jutro wyjeżdżamy. Do następnego posta. Trzymajcie się wakacyjnie:-)

lokata byłam ostatnio w Silesii, ale według mnie tam nic nie ma. Właśnie szczególnie dla dzieci. Jedynie jest C&A, 5-10-15 i Coccodrillo (ceny-zabójcze). Poza tym ten remont,który tam trwa to horror! A zaparkowanie samochodu w weekend graniczy z cudem:szok: W Agorze jest dużo lepiej, fajnie się chodzi, nie gubię się w pasażach i jest kilka sklepów,których nie ma w Silesii :tak:

madzik Możdżer wymiata,nie?:-):-):-) Udanego wypoczynku!

Ostatnia edycja:
czec dziewczynki przepraszam ze tak rzadko sie odzywam ale ostatnio mam ciagle malo czasu.........mam pytanko czy ktoras z Was robila badanie kalu dziecku??jesli tak to jaki byl odczyn pH ??i wartosci referencyjne ??dziekuje z gory za odpowiedz...
dzisiaj podalam pierwszy obiadek marchewke malemu super teraz czekam i obserwuje.....pozdrowiena dla Was wszytskich i Waszych marcjaniatek :p

reklama
Do góry