reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Widzę, że nie tylko ja spędziłam miły dzień:-) fajno spring, że i wywiadzik i zakupy udane
koncia współczuję wam tego bolesnego wyrzynania ząbków:baffled: u nas jak na razie aż tak źle nie jest..
papciu ale ci dobrzeeeeee też bym chciała się tak wypięknić:tak:
pinia ale masz rozrabiakę w domku hihihihii nawet mamie się ubrać nie pozwoli :-D ładnie ładnie.. u nas z ubieraniem też ciężko, młody nie przewraca się w trakcie z pleców na brzuch, ale raz jest na jednym boku, a raz na drugim i tak w kółko szaleje..
magdziorku obniżę poziom w łóżeczku jak młody zacznie siadać żeby mu nie przyszło do głowy z niego wyskoczyc :baffled:
Oluś miałam ci napisać jak było z pobudką po wczorajszym zjedzeniu rekordowej ilości 220 ml mleka.. kopara mi spadła, bo obudził się jeszcze wcześniej niż zwykle:angry:! o 0.00 wołał o flachę, ale za to potem spał nam już do 7:-p

Za nami miły dzień. Z ranka byłam na uczelni porobić wpisy, poszłam na kawkę z psiapsiółkami, to mój ostatni zjazd wić tak mi łyso było. Jutro ostatni examin i studia bye bye:-p
Jak wróciłam, mężuś przygotował obiadek: placki ziemniaczane!
Potem wysłaliśmy Piotrusia z dziadkiem na tenisa, a sami poszliśmy z Bartoszkiem na długi spacer. Po drodze zahaczyliśmy o centrum handlowe i kupiłam emkowi 2 fajne sweterki..
Teraz zamówiliśmy pizze i otworzyliśmy zimne piwko
ajjjj jaki u nas ukrop..

Ostatnia edycja:
reklama
Patki to nie do końca jest tak że sie mega odchudzam bo na takiej diecie wytrzymałąm tylko 3dni teraz poprostu sie lepiej odżywiam zupy gotuje na warzywach bez żadnych mies jem śniadanie bo to podstawa i łykam suplementy puki co na wage nie wchodze

Scarlecia nie widze przeszkód żebyś też sie tak upiekniła za telefon i do kosmetyczki:)

a ja padam leci ze mnie jak z kranu od porodu miałam tylko17dni bez krwawień plamień itp i widze że wyczerpuje mnie to totalnie nie mam kompletnie na nic siły

hej
martwię się o małego, na prawdę mało je i widać, że jest osłabiony :-( nie dał rady dziś trzymać głowy na brzuchu, na rękach też się leje... przespał w dzień 5 godzin na dworze, nie obudziła go nawet kupa w pieluszce. Je tylko wtedy, kiedy już nie może wytrzymać i zjada 20-80ml. Jak nie śpi, to stara się uśmiechać, chociaż ból mu nie pozwala, a oczka ma zaspane. W poniedziałek z nim pójdziemy do lekarza. Gorączki nie ma... A ten język to ucieka do ząbka i widać, że nim sobie tam dłubie, więc to chyba jest powód...

papcia jakby mnie kosmetyczka zobaczyła to by uciekła do lasu hehehe:-D ale dzisiaj nastąpił postęp, bo kupiłam ładne sandałki i żeby stópki ładnie wyglądały pomalowałam pazurki na krwistą czerwień. Od razu poczułam się atrakcyjniejsza hahaha Też miałam iść na detę żeby zgubić te kilka kg, które mi przeszkadzają do urlopu.. i co? właśnie popijam piwko i zjem dużą, tłustą pizzę:wściekła/y:

konciu biedaku, cierpliwości i siły życzę! wiem jak to jest jak dziecko nie je, a matka się denerwuje. Ostatnio pisałam, że Bartek tak miał:-( potrafił od 7 rano do 15 nic nie mieć w buzi. Jak tylko widział butelkę dostawał szału. Starałam się później przemycić mu trochę jedzenia ze słoika, podawałam mleko łyżką, a jakby nie pomogło, to bym sięgnęła za jakąś kaszkę, ale przeszło..

nic spadam zaglądnąć jeszcze w notatki, bo jutro ostatni examin, a ja oczywiście nic nie umiem. Liczę na fuksa. Wstyd byłoby oblać ostatni examin na studiach:-D

Ostatnia edycja:
to ja tez dołacze do tych co chcą ladnie wyglądac ale sie objadają:-D:-D

przed chwilą zjadłam bekon smażony:-D zaraz czeresnie wsunę tylko mąż umyje a na koniec ciasto snikersa:szok::szok::szok: no to tyle he he i jak tu mieć płaski brzuch??? nie da sie:nerd:

Cześć Laseczki

ja narazie tylko o sobie,bo nie miałam jak was nadrobić.Od wczoraj mam m w domu,dostał wolne w ostatniej chwili wiec wykorzystujemy okazje by spędzić więcej czasu razem.Jamie dobrze znosi zmianę mleka i jest już dużo spokojniejszy.Jedyne co go meczy to zaparcia ale i z tym powoli daje rade bo rankiem sam już bez pomocy robił.
Dzisiaj całkiem milo nam dzień zleciał.Wybraliśmy się na farmę nazbierać trochę warzyw i owoców.Sammy wybiegał się po grządkach i zobaczył traktor:-D A ja poczułam się jak na wsi gdzie moi rodzice mieszkają:-)
Co do wagi to powiem wam ze przez stres związany z kolkami Jamiego zostało mi tylko 3kg do zrzucenia po ciąży.Także nawet żadnej diety nie stosuje bo i tak już w miarę jak człowiek wyglądam;-)

Wpadam i wypadam. Mam chorego eMa w domu... MASAKRA :szok: Z resztą same wiecie, bo faceci to chyba wszyscy umierają na gorączkę...

Scarletka, trzymam kciuki za jutrzejszy egzamin!

Koncia, biedny ten twój Maks. Mam nadzieję, że nie będzie się już długo męczył

pinka snickers:-p już mi się pochyl smieje:-p sama robiłaś? jak tak to rzuć przepis. uwielbiam wszystko, co z karmelem i orzechami;-)
pabelka umieranie przeziębionych emków znam bardzo dobrze heheehehe gorzej niż niemowlęta. :tak:

koncia może to tylko przejściowe i rzeczywiście związane z ząbkiem ale jak nie przejdzie to masz racje żeby lekarz go zobaczyl
scarletka &&&&& za ten ostatni egzamin
spring udanego wyjazdu i pogody
juliaidaro ja mam taki sam ból głowy ale powiem ci ze u mnie to już naprawdę często się zdarza
pinka kurcze czyzbym Eryczkowego zabka przegapila??
pabella chory m w domu to jak kolejne dziecko do opieki hehe

reklama
Cześć laseczki :)

Jak fajnie się czyta, że większość zadowolona ze słonecznego weekendu :) My też!! Dzisiaj prawie cały dzień u mojej mamy, a jutro do niej na obiad, a potem na urodziny do chrześniaka :)

Co do pleców to w nocy i nad ranem jest masakra, ale później jak się rozruszam to nawet kilka razy Jasia ponosiłam :) Myślę, że jak nie będę z nim tańcować na rękach i go nosić na podwórku to dam radę w dzień się nim sama zająć, jeszcze opatentuję tylko podnoszenie i odkładanie do łóżeczka i na leżaczek.. Zmykam się smarować, masować i naświetlać hihi bo teściowa się przejęła i jakąś lampę mi przywiozła, podobno działa cuda, zobaczymy..

Do góry