Malinka no niestety ja tez wiem cos na temat bolu kregosłupa miałam juz trzy takie napady ,dwa razy przy łozeczku jak mała odkładałam i raz jak wstawałam od stołu,tak mnie trzepło ze w rzadna strone nie mogłam sie ruszyc,dobrze ze eM był ze mna w domu to mnie przetransportował na łozko,za kazdym razem trzymało mnie tydzien,az w koncu psiapsiołka fundneła mi w ramach prezentu (pisałam Wam o tym) wizyte u masazystki i ,odpukac, od tamtej pory jest spokuj.Takze uwazaj na siebie,łacze sie w bolu i przytulam
Madzik fajnie masz,miłego wyjazdu
Magdzior super te kołysanki i jest cos specjalnie dla mojej Goski- ''Zabka Małgosia''
Spring tez lubie Mozdera
U nas chyba cos złego sie dzieje albo mała cos boli albo to poprostu histeria od paru dni codziennie po południu,jak obudzi sie po drzemce to robi okropna awanture,nic nie moze jej uspokoicjest pisk,krzyk,wrzask,kopanie itd
Wczoraj po kapieli zrobiła pobudke juz przed połnoca mimo kleiku a o 4 jak sie obudziła to przez godzine zasnac nie chciałaciekawe jak bedzie dzis,juz nic nie jest takie poukładane jak było
Madzik fajnie masz,miłego wyjazdu
Magdzior super te kołysanki i jest cos specjalnie dla mojej Goski- ''Zabka Małgosia''
Spring tez lubie Mozdera
U nas chyba cos złego sie dzieje albo mała cos boli albo to poprostu histeria od paru dni codziennie po południu,jak obudzi sie po drzemce to robi okropna awanture,nic nie moze jej uspokoicjest pisk,krzyk,wrzask,kopanie itd
Wczoraj po kapieli zrobiła pobudke juz przed połnoca mimo kleiku a o 4 jak sie obudziła to przez godzine zasnac nie chciałaciekawe jak bedzie dzis,juz nic nie jest takie poukładane jak było