reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

wreszcie słońca:-)

koncia - gratki!

pinka - ty pastujesz podłogi??? niesamowita jesteś z tymi porządkami:szok::tak:

milutek - pamiętam tą ulgę! człowiek nie może się odnaleźć na początku;-)

Byliśmy wczoraj w Krk ale nic konkretnego nie kupiliśmy, chodziło o to by w spokoju pogadać a to można tylko w samochodzie:-D cisza towarem deficytowym w naszym domu:rofl2:
Dostała mi się spódniczka i to wystarczy;-)
Zosia dała nam w kość, idzie przed siebie i ma nas w nosie a ja się ciągle boję, że ktoś ją porwie:sorry: i oglądaj tu ciuchy patrząc za Zosią, z Heleną na rękach i marudzącym emkiem:shocked2:

reklama
mieliśmy dzisiaj jechac na wycieczkę do mojej starszej siostry ale eMkowi coś bus nie odpalił i jestem skazana na domek, pole i sprzątanie:(:(

Madzik- spódniczka zawsze to cos- ja juz dawno sobie nic nie kupiłam bo te moje gabaryty mnie powalają jak i załamują.

hejo

ledwo wstałam wiki jeszcze spi a my z młodym na dole buszujemy idę przygotować sniadanko dla nas i zajrzę później pogoda okropna!!!!!!!!!!!!!!!! leje i wieje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

madzikm- pastuje pastuje ja to jesli chodzi o sprzatanie jestem nienormalna he he he ale to juz pewnie kazda z was wie:-D:-D:-D

A we Wrocławiu szykuje się dzisiaj upalny dzień, więc trochę słońca przesyłam do UK ;-) Jak ktoś jeszcze potrzebuje to proszę pisać :-D
Z nami ciężka nocka. Gaba obudziła się przed czwartą i postanowiła wyśpiewać wszystkie arie operowe świata :eek: wszelkie próby uśpienia młodej kończyły się fiaskiem, zasnęła dopiero koło 6. Ja położyłam się z nią a eM wyszedł do pracy... :sorry: Teraz mała aparatka ćwiczy przewrotki na brzuch, łaskawie pozwalając mamie wypić kawę, i próbuje rozkminić jak to zrobić, żeby na tym brzuchu się przemieszczać. Dupsko unosi wysoko, nogami się odpycha ale jeszcze nie odkryła co dalej
laugh2.gif

Na 13 idziemy do lekarza. Ciekawe ile waży to moje szczęście?

Pranka zrobione, podłogi umyte, dywany odkurzone, kurze pościerane uff Kot mi zrzucił dziś doniczkę z kwiatkami z parapetu na balkon, połowa kwiatków się połamała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Idę nakarmić Młodego i wybieramy się na dłuuuugi spacer:-)

Hej:-)
U nas pogoda ''pod zdechłym Azorkiem'';-) bleee,przynajmniej niunia była bardzo łaskawa i pierwsza pobudke zaserwowała o 6:-) za to po jedzonku juz spac nie chciała i gaduliła z dwie godzinki az padła;-)
Malina dokładnie co z ta pogoda? eM ma urlop a nic nie moze sie nacieszyc pogoda:-(
Pinka wpadnij posprzatac u mnie co;-) ja tez lubie miec posprzatane ale przez to ze mieszkanko małe i jeszcze brak szafy na korytarzu to jest wieczny bałagan:wściekła/y:
Milus a to głupie auto:-( ale i tak dzien bedzie na pewno udany:-)

No nic lece sie ogarnac poki niunia spi bo zaraz wpadnie kuzynka na włosy.
Miłego dnia laski:-)

pabella- niezla ta wasza gwiazda;-) moj na szczescie zawsze spi do 8-9 powodzenia u lekarza
ola- jasne ze wpadne i posprzątam he he wzamian za fryz:-D:-D
magdzior- widzę ze dzis ty jezdzisz na mopie:-D:-D

mlody zjadl kaszkę jabłkowa jak ona mu smakuje!!!!!!!! malskał tak jak by conajmniej kawior jadł ha ha ha

hejka, własnie sobie kawkę popijam :happy: mały zasnął, wiec mam chwilę odpoczynku :rofl2:
mieliśmy dzisiaj wizytę, bilans na 4 miesiące, mały waży 6360 gram i mierzy 63 cm, pani doktor powiedziała, że mozemy zacząć podawać kleik ryzowy i/lub zacząć jakieś owoce i warzywa wprowadzać pomalutku

Pinka jak tam wycieczka do ambasady się udała :happy: szalejesz z tym sprzątaniem, też bym chciała żeby mi się tak chciało sprzątać, ale niestety lenia mam:confused2:

Madzior no Ty też szalejesz z tym sprzątaniem jak Pinka :szok:

Milutek to musi być super uczucie, tyle nauki a teraz możesz sobie wreszcie odpocząć :tak:

miłego dnia mamusie :-)

reklama
U mnie też beznadziejna pogoda. Mała w końcu zasneła! Wstała o 7 i spać już nie chciała. W ogóle to jakie Wy jesteśce pracowite! Ja tylko pranie zrobiłam i zupę kończę gotować...

Do góry