reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Hej:-)
Dzis standardowo dwie pobudki tj 2 i 5,nie tak zle;-),potem jeszcze pospalismy do 8.30 a teraz juz po obiadku niunia piszczy na macie:-).Pogoda parszywa dzis,jakas mgła i tak ciemno,bleee:-(
Futrzak u nas jest dokładnie to samo,wszystko jest na nie,i mata i lezaczek i moje raczki,a uspic wogole masakra,nawet w wozku ryczy zanim zasnie:-(

o wrzask wzywa...

Dzień dobry popołudniowo! Słońce świeci, spacer zaliczony, wszystkie kupony Hippa w Rossmanie zrealizowane.. Jednym słowem dzień udany ;-)
Będzie promocja w tesco od jutra: paka niebieskich i paka białych za 90zł

moim zdaniem lepsza jest promocja w rossmanie - 2 paki zielonych pampków plus chusteczki nawilżane tez za 90 złotych :-) Ja się chyba skuszę i zakupię zapas "4" a chusteczki opchnę na Allegro, bo ich z Gabą nie tolerujemy :sorry2:
Edit: O, widzę, że Ewi już napisała o promocji :-D

Koncia, GRATULACJE!

Ewi ...
Hahaha wiedziałam że jak Lokata wejdzie to skrytykuje Huggisy;)
No widzisz jak Ty mnie już znasz hehehe :-D Wg mnie z Huggies`ami to tak jakby założyć na tyłek sztywne tekturowe pudło ... męczymy tą ostatnią niechcianą paczkę i NO MORE HUGGIES!
Koncia ... gratulacje mgr`a! :-) Ojj aż mi się przypomina jak 5 dni po porodzie broniłam licencjata, obolała i nie do końca umiejąca siedzieć, no i pierwszy raz wtedy zostawiłam Małą na kilka godzin.

reklama
Ja miałam kilka Huggiesów i użyłam może 2, bo tak jak piszecie sa wielki, tekturowate, premium care jak u Magdziora też się przyklejały do dupki, a niebieskie są super i teraz już nic nie wypływa odkąd dajemy stałe pokarmy, bo kupczak też stały albo prawie stały ;)

Koncia GTARULACJE ogromne :D To pewnie już świętujesz :*

Futrzak hahahahaha nieżłe te nakładki, rozpatrzymy rozpatrzymy ;)

Futro, Olka może na pomorzu jakaś dzisiaj niesprzyjająca aura, że nasze maluchy takie marudy..

Do góry