reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

ale pogoda co???????/ wziełam sie za sprzątanie;-0 bo zasypiałam na stojąco,jeszcze tylko podłogi wypastuje ale to jak młodych wykąpie i nakarmie;-):tak:

reklama
Spacer zaliczony:tak:Po drodze kupiłam Ani nowy smoczek do butelki (z 3 dziurkami). Przed chwilą wypiła z nowego smoka mleczko i nawet dała radę, nie krztusiła się;-). Dzisiaj to chyba wszystkie Marcjańskie Dzieci były marudne. Ania może aż tak nie marudziła,ale spała zaledwie 2x40 min.:szok: Przynajmniej teraz padła i śpi (mam nadzieję,że snem nocnym). Jak mi się dziś uda to wrzucę w odp. wątku zdjęcia mojej latorośli:laugh2:
Słoneczko dopiero teraz wyszło zza chmur,więc w euforii i ze szczęścia :-D wrzuciłam -pierwsze od tygodnia- pranie. Jutro ciąg dalszy.

Koncia szczere gratulacje!!!!!! Ale ulga, nie?:-D

Edit: zdjęcia wrzucone;-)

Ostatnia edycja:
koncia gratuluję jeszcze raz!!!!! jesteś wielka!

nasz Bartek też dzisiaj marudny jak wasze maluszki, nie dziwię się bo pogoda pod psem.

dzięki dziewczyny o opinie na temat huggisów, chyba jednak się na nie nie zdecyduję, boję się zaryzykować taką wielką pakę kupić :blink:

Koncia gratulacje :-)

Hej.
U nas dziś spanko do 7 30:szok: Młody leży w leżaczku, a ja jem śniadanko:-) Pranie Pawełkowe się już pierze, a drugie - nasze w planie. Wreszcie pogoda się poprawiła i można będzie je wystawić na balkon.
Dla tych u których nie ma jeszcze słoneczka:
z7607055Z,slonce--sloneczniki.jpg

reklama
Hejka:):)

U nas słoneczko prazy od rana. Juz nawet dzidzie odpowiednio ubrałam- wymęczę je a potem wio na pole:):):-D bo juz mi powietrza w tym domu brakuje:(:-(

Powiem Wam ze dopiero teraz czuje ze szkoła odpadła i taki spokoj- uf jak przyjemnie moge sobie kazdy weekend teraz planowac:)

Do góry