reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

wpadłam się odstresować przed obroną :rofl2: w nocy M zajmował się małym, a ja czujnie zerkałam na zegarek co 30 min. Oczywiście jak zadzwonił budzik, to nie słyszałam, ale M mnie obudził :-p
Mam nadzieję, że nie będę tam sterczeć od 9 do 15 jak moje poprzedniczki... Wszystkim każą przyjść na 9 brrr. Dlatego się zastanawiam jakie buty założyć :sorry2:

reklama
Koncia zaciskamy kciuki we trzy:):-):-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja stałam w szkole 4 godz. a i tak mimo wygodnych butów na srednim obcasie narobiłam sobie odciski na placach no ale tezw tym moja wina bo nie wzięłam sobie podkolanówek:(:-(

Cześć Marcjanki:-)
Miało być ciepło, a u nas nadal chłodno i bez słońca:-( Po dzisiejszej nocy jestem niewyspana, pobudki o 0.30, 4.30 i 7.30. W nocy chodzę jak "Biała Dama";-),a w dzień jak zombie. Teraz mała też nie chce zasnąć:baffled: Może najwyższy czas na rozszerzenie diety...
Jesteśmy dziś same: eMek w pracy, a Jaś z dziadkami pojechał do zoo w Chorzowie.
Znowu płacze, leecę...

To kicha z tymi pieluchami. Bo jak ja już powinnam 4 zakładać to styczniówki tym bardziej. Czyli nie ma czego żałować. A napisałam maila do streetcomu z żalem że mi żadnych kampanii nie zlecają haha

Koncia trzymamy z Hanią kciukaski za 5 na obronie!

Malinka może wypełnij jeszcze raz ankietę:)

hejka, u nas rano lało a teraz piękne słoneczko wyszło, porypana ta pogoda :-p

Koncia trzymam kciuki :-)

Spring ja też zastanawiam się, żeby moze coś zacząć małemu dawać ( moze kleik ), bo zaczął się częściej budzić i w dzień też częściej je :tak:

Mój mały jeszcze używa pampers midi 3, bo są do 7 kg, ale już się zastanawiam czy nie kupić większych

Czy ktoś używa pieluszek huggies, bo są w promocji i chciałam kupić, ale jakoś nie jestem do nich za specjalnie przekonana a że pudło wielkie, bo 192 pieluchy to trochę się waham

miłego dnia

hello
młody wczoraj dostał 30 ml kaszki jablkowej i smakowała mu bardzo bo ustac w dziubek złożone i mlaskania co nie miara było:-D i brzuszek go nie bolał:-D

Agnes- ja kiedys kupiła 2 paczki bo były własnie w promocji po 5 pound i jak pampki nie odparzyły małego i były bardziej chłonne niż pampersa:tak: więc ok tylko sa takie troszkę grube:-D:-D
koncia- kciuki zaciśnięte:-p

u nas dzis pogoda tak zmienna raz słońce raz deszcz nie wiadomo czy wyjśc czy nie:rofl2: powystawiamm jeszcze ciuchy młodego na allegro i dokończę obiad:-p może wtedy pogoda sie poprawi...

Cześć :)

Spring u nas podobne pobudki, a kaszka może jedynie wydłuża Jasiowi sen, bo budził się 1:30, 5:30 i 7:30 już z otwartymi ślepkami :) ale dobre i to :D

Koncia wypełniłam i zobaczymy.. Wczoraj kupiłam pierwszą pakę pampków 4 i założyłam na noc,widzę teraz, że już naprawdę 3 były małe, ale jeszcze mam kilka to donosimy przez dwa dni i finito :) Będzie promocja w tesco od jutra: paka niebieskich i paka białych za 90zł

Dzisiaj mamy dzień marudnika, pierwzy raz Jasiek jest tak niezadowolony, nic go nie zajmie na dlużej niż kilka minutek, ale taka pogoda, że wcale mu się nie dziwię, ciśnienie dobija :/ A matka jeszcze zaserwowała mu szpinak na obiad - masakra!! Na pewno ni będzie to nasze ulubione danie!! Zjadł może połowę słoiczka, z czego pół w krzyku, w końcu nie miałam serca już się nad nim znęcać i dałam dojeść z cycusia i zasnął.. a wczoraj było tak pięknie, tylko powąchał zupkę jarzynową i już buziaka otwierał, wsunął prawie całą, popił herbatką i o cycka dopiero po 2h się upomniał.. jutro będzie marchewkowa z ryżem :)

Agnes- a u nas się te pampki nie sprawdziły- kupy wiecznie na ubraniach...wychodziły bokami albo miały przesikane boki. Ale ja powiem szczerze ze wszystko zależy od figury dziecka:) moje to takie pyzy:) Fakt jak Pinka pisze sa grubsze. A opini słyszałam tyle na + co na - wiec polecam przynajmniej spróbować:)

Malinka- mówisz od jutra promo na pampki:) chyba sie skusze na 4 bo mamy puki co zapas teraz na 300szt ale jeszcze mamy trójek ok.300szt.

Agnes ja miałam jedno opakowanie i uważam że są dosyć dobre. Jedyna wada to że są dużo grubsze i tyłek bardziej zapakowany jest i wygląda na większy;) chłoną bardzo dobrze i nie odparzają i nie cisną. Zakładałam je po domu i na noc. Jak trafię gdzieś w promocji to kupię bo w sumie mi ta grubość nie przeszkadzała. Jedynie do sukienek lepiej wygladaja cieńsze pampersy:) jeżeli ktos na to zwraca uwagę:) a mam też i Bella Happy też prezentowe i zakładam małej raz na dobę i nic jej nie jest chociaż tych osobiście bym nie kupiła.

Malinka i w rosmanie są promocje. Dwie paki niebieskich za 89,90zł plus chusteczki z aloesem pampersa.

Hahaha ale sie uśmiałam z mojej małej. Leżała pod karuzelą i nagle czas sie skończył i przestała grać a ona taka zdziwiona i zaczeła machać i krzyczeć na karuzelkę;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry Mamusie ... My póki co przelotem ... Malwi po szczepieniu bez gorączki co nas bardzo cieszy.

Agnes
... my dostaliśmy dwie mega-paki z huggies`a i dla nas śą beznadziejne ... w porównaniu do pampersów są twarde jak tektura, co prawda nie odparzyły pupy ale i tak dla nas numer 1 to pampki, wcześniej Premium Care teraz Sleep&Play.

Do góry