reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Hej dziewczynki!
u nas nocka średnia, nie dość, że pisałam do 2.00, to synuś w ramach prezentu urodzinowego dawał mamusi koncert od 23.00. Nie wiem co go ugryzło, budził się z wrzaskiem co chwilę. Rano jak budzik zadzwonił, nie mogłam oczu otworzyć.
Dalej paskudnie, ale zaraz umówiłam się z przyjaciółkę na kawkę i ciacho na mieście, to plotkujemy, a wieczorem em obiecał mi wykwintną kolacyjkę przy świecach hehehe
lece myć włoski, suszyć i wybywam:tak:

Scarlet ja już składałam, ale masz jeszcze torta ;) images.jpg

Magdzior a co masz z żołądakiem??

Vetuś spokojnego dnia po szczepieniu :*

Spring to wypróbuj moje spaghettu marchewkowe, przepis na wątku kulinarnym :D Albo wpadaj do mnie :D

Pabellko dobry pomysł, zamienisz stare na nowe ubranka :D

Mila leczysz kaca??

Najpierw się gupsia matka martwi, że dziecko tylko z jednego boku na brzuszek się przewala, a teraz, że sie w ogóle przewala, bo nie ma opcji na spanie masakra!! Dotąd robiłam Jasiowi zaplecek i zasypiał na lewym boczku, bo z prawego od razu na brzuchu lądował, ale niestety opanował i brzuszkowanie z lewego ramienia i teraz nie wiem jak on ma spać.. co go położę, to chyc już na brzuchu i wrzask, tym sposobem zasnął dopiero przed 10 przy cycku..

Czesc laseczki:-)
Mamy super humorek bo niunia dobrze pospała:-D jak poszła spac ok 20 tak obudziła sie o 4 ,dostała kleik i pospała jeszcze do 8 i z poł godzinki pogadała do siebie a potem z jadła i znowu pogadała a teraz juz jest po 40min pierwszej drzemce,zaraz zjemy drugie sniadanko i idziemy na spacer bo pieknie za oknem,słonko i 22st:-)
Malinka my wczoraj tez mielismy trzy kupy ale malutkie;-) z tymi obrotami to masakra,Goska tez spi na boczku ale czesto zdarzy jej sie wyladowac na twarzy a wtedy steka bo nie umie wrocic;-)
Scarletka wszystkiego naj:-)
Vetus szczepienia bez przygod zycze;-)

miłego dzionka:-)

Cześć dziewczyny

Wpadłam tylko powiedzieć ze zrobiliśmy sobie wakacje od komputera bo cala rodzina już za dużo przesiadywaliśmy.Wiec jakiś czas mnie na bb nie będzie(tylko za mną nie płaczcie:)

Z Jamiem dalej to samo,wzdęcia wzdęcia i jeszcze raz wzdęcia.Musi mieć jakąś nietolerancje na mleko.W nocy jak budzi się do jedzenia to ja jeszcze nie wstanę z łóżka po butle a on już wrzeszczy na cały dom bo baczków nie może puścić.Idę z nim za chwile do lekarza i jestem tak zdesperowana ze nie wyjdę stamtąd dopóki nie skieruje go na badania!!!

scarletka Solenizantko nasza wszystkiego naj naj
vecia trzymam &&&& żeby po szczepieniu wszystko dobrze było
mili spóźnione gratulacje!!!
pinka śliczną masz modelkę,dlatego takie zdjęcia piękne:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
witam się i ja dzis pada u nas:-D:-D pewnie wy porwałyście znów słonce do polski....naszykowałysmy sobie wczoraj cheba z Wiki zeby dziś dac ptaszką a tu dupa....chyba ze po poludniu sie wypogodzi..... mąż o 23:00 wpakował mi sie do wyra z lodami i jak ja mam ten brzuch zgubić ha ha:-D:-D

Scarlet- sto lat sto lat;-))
Vetuś powodzenia na szczepieniu:tak:
Wierka- oby cos pomogli:tak:w tej przychodni choć nie wierzę ze cos sensownego powiedzą

Ola- jak przespana nocka cieszy co??? do tego ładna pogoda i człowiek naładowany pozytywna energią:tak:

Do góry