reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Czy tyle wystarczy??????????????? :-D:-D:-D:-D:-D

350px-Champagner1.JPG919b6a520021ae884b3b27f7.jpg

i dla tych co %%%%%%%%%%% nie mogą :-p:no:

Zobacz załącznik 369402

Dziekuje za wszystkie magiczne kciuki:-D:tak:;-):-)

reklama
ja sie tylko melduje ze zyje
dzisiaj zalatwialismy paszport dla Emilki i po raz kolejny w urzedzie okazalo sie ze daleko nam do cywilizowanej czescie Europy :wściekła/y:m
wybaczcie ze jestem mniej na biezaco z Wami ale przez ten tydz. eMEke jest z nami caly czas wiec staramy sie jak najwiecej byc razem i wszytsko po zalatwiac przed wyjazdem na wakacje
mili GRATULEJSZYN :)

Mili jak jutro będę miała kaca to bedzie twoja wina ha ha ha ide pić:-D:tak:
Spring a więc czekam na pierwsze focie:tak:

idę pić jak mili postawiła a potem w kimę:-D dobranoc

Pinka ten aparat ma tyle funkcji,że nie wiem, czy ja to w ogóle opanuję:szok: Właśnie siedzę nad instrukcją i się bawię:-D

Pinuś śliczna ta fotka w niebieskiej sukience :) Nie mogę się nadziwić jak Nikita pozuje, szok!! Masz naprawdę piękną córeczkę, ojj będzie kolejka ;)

Dobra ja zmykam spać, do jutra :*

mi juz w głowie szumi....dzieci jak na złość dały sie wykąpac dopiero przed 22:) tak sobie drzemkały:)
Mąż coś ofucany drzemie w łóżku a ja postanowiłam z drinkiem w reku zajrzeć co tu sie działo dzisiaj ciekawego:)

p.s. ide spac bo mąż mi za mocnego drinka zrobił:):) a do sypialni droga dalekaaaaaaaaa:-D;-)

dobrej nocki mamusie:):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry