reklama
patik80
Fanka BB :)
no i po kolei wszystkie wybywają...
dove znalazłam i zaglosowałam
milutek no to widzę że oblewanie bardzo udane
spring nie znam się na aparatach fotograficznych ale wygląda na wypasiony rób fotki i się chwal;-)
malinkaa u nas też potrójny kupsztal choć przerwa była tylko jednodniowa...
dziewczynki śpią a ja samotna w domku...dwa tygodnie urlopu emka minęły tak szybko...znów się muszę przyzwyczaić...
edit
Bosa dużo siły życzę widzę że pomału zbierasz doświadczenia jak to jest z dwójką małych szkrabów
madzikm czasami są takie dni, kiedy wszystko jakoś dzieje się na opak i traci się cierpliwość z byle powodu, a potem żałuje się słów za szybko wypowiedzianych, ile razy sama to przeżywam...życze w takim razie udanego dnia
dove znalazłam i zaglosowałam
milutek no to widzę że oblewanie bardzo udane
spring nie znam się na aparatach fotograficznych ale wygląda na wypasiony rób fotki i się chwal;-)
malinkaa u nas też potrójny kupsztal choć przerwa była tylko jednodniowa...
dziewczynki śpią a ja samotna w domku...dwa tygodnie urlopu emka minęły tak szybko...znów się muszę przyzwyczaić...
edit
Bosa dużo siły życzę widzę że pomału zbierasz doświadczenia jak to jest z dwójką małych szkrabów
madzikm czasami są takie dni, kiedy wszystko jakoś dzieje się na opak i traci się cierpliwość z byle powodu, a potem żałuje się słów za szybko wypowiedzianych, ile razy sama to przeżywam...życze w takim razie udanego dnia
Ostatnia edycja:
Patik- Oblewanie w sumie takie sobie- odkładam główne % na weekend żeby mieć z kim świętować. U nas pogoda tak fatalna ze na egzamin każdy wolał spokojnie autem przyjechać wiec po była tylko dobra kawa i ciacho
Natomiast w domowym zaciszu dla samej siebie i własnej radości dobrze wypić sobie drinka- na tzw.rozluźnienie mięśni i dobre spanie
teraz to juz na poważnie uciekam
Natomiast w domowym zaciszu dla samej siebie i własnej radości dobrze wypić sobie drinka- na tzw.rozluźnienie mięśni i dobre spanie
teraz to juz na poważnie uciekam
juliaidaro
a moj malutki przestawil sie dzisiaj jakos i caly dzien prawie spal a tera zoglada tv;/znow noc ma byc nie przespana????ahhahahha dobrej nocy zycze Wam wszystkim:-)
Dzień dobry
Słonko nieśmiało wygląda, więc musimy dzisiaj koniecznie na spacer wyruszyć!!
Jasiek po kaszce zamiast dłużej, to sie obudził już po 1ej :/ a rano zrobił kolejnego kupacza, szok!!
Teraz już krzycyz na zabawki, więc czas na pierwszą drzemkę..
A ja już pozmywałam, wstawiłam pranko Jasia, potem za sos do spaghetti sie wezmę
Słonko nieśmiało wygląda, więc musimy dzisiaj koniecznie na spacer wyruszyć!!
Jasiek po kaszce zamiast dłużej, to sie obudził już po 1ej :/ a rano zrobił kolejnego kupacza, szok!!
Teraz już krzycyz na zabawki, więc czas na pierwszą drzemkę..
A ja już pozmywałam, wstawiłam pranko Jasia, potem za sos do spaghetti sie wezmę
magdzior1985
Hej.
Ale mnie umęczył ten wczorajszy ból żołądka, na szczęście jest już lepiej. Bałam się czy to nie grypa żołądkowa ale raczej nie, naszczęście Młody od 6 do 8 spał z mamusią, a teraz rozmawia z zabawkami i namiętnie ściąga skarpetki U nas też się przejaśnia, więc najprawdopodobniej się wybierzemy na spacerek, tym bardziej, że po wit. D musimy się wybrać:-) Może nas dziadki dziś odwiedzą Muszę obejrzeć buziulkę mojego malucha bo coś mi się wydaje, że ząbki już prawie na wierzchu:-)
Mili - mam nadzieję, że oblewanie było udane;-)
Bosa - współczuję takiego natłoku zajęć i jednocześnie marudnej Stellki:-(
Malina - coś wiem o takich trzydniowych kupach, u nas było tak przez 3 tyg, na szczęście już się Pawciowi unormowało i kupka jest codziennie
Spring - gratuluję zakupu i czekam na zdjęcia;-)
Pinka - zdjęcia śliczne, ale nie ma się co dziwić jak taka piękna modelka i fotograf z umiejętnościami;-)
Ale mnie umęczył ten wczorajszy ból żołądka, na szczęście jest już lepiej. Bałam się czy to nie grypa żołądkowa ale raczej nie, naszczęście Młody od 6 do 8 spał z mamusią, a teraz rozmawia z zabawkami i namiętnie ściąga skarpetki U nas też się przejaśnia, więc najprawdopodobniej się wybierzemy na spacerek, tym bardziej, że po wit. D musimy się wybrać:-) Może nas dziadki dziś odwiedzą Muszę obejrzeć buziulkę mojego malucha bo coś mi się wydaje, że ząbki już prawie na wierzchu:-)
Mili - mam nadzieję, że oblewanie było udane;-)
Bosa - współczuję takiego natłoku zajęć i jednocześnie marudnej Stellki:-(
Malina - coś wiem o takich trzydniowych kupach, u nas było tak przez 3 tyg, na szczęście już się Pawciowi unormowało i kupka jest codziennie
Spring - gratuluję zakupu i czekam na zdjęcia;-)
Pinka - zdjęcia śliczne, ale nie ma się co dziwić jak taka piękna modelka i fotograf z umiejętnościami;-)
spring
Szczęścia dwa :)
I ja się witam...;-) Dziś chyba pogoda będzie lepsza, więc nareszcie wybierzemy się na spacer. W planie :Jasiowa wizyta u fryzjera i małe zakupy. No i oczywiście dalsze próbowanie możliwości aparatu
Malina ja dziś zupełnie nie mam weny , co ugotować na obiad
magdzior ja już 2--krotnie od porodu zaliczyłam przeziębienie, ale mała na szczęście się nie zaraziła;-)
Malina ja dziś zupełnie nie mam weny , co ugotować na obiad
magdzior ja już 2--krotnie od porodu zaliczyłam przeziębienie, ale mała na szczęście się nie zaraziła;-)
reklama
W końcu nie pada! Trzeba to wykorzystać i niedługo wybrać się na spacer My z Gabrysią ruszymy w stronę poczty. Zaczęłam wystawiać na sprzedaż ubranka po mojej księżniczce i nawet całkiem dobrze mi idzie :-) Hihi, będę miała za co poszaleć przy kupowaniu jesiennej garderoby
Dużo słonka, Marcóweczki!
Dużo słonka, Marcóweczki!