reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Marta bidulek z tego Olka:-( do wesela się zagoi;-)
julia a dlaczego badasz kał małego?
apistella witam
malinkaa umawiaj się umawiaj, będziesz spokojniesza jak już będziesz miała zorganizowaną opiekę dla Jasia:tak: wierzę że Ci trudno o tym myśleć, ja już raz to przerabiałam, poczatki były trudne, ale chyba najbardziej dla mnie, bo Hania dzielnie znosiła nieobecność rodziców, fakt, że były to zawsze 2-3godz. a sporadycznie 5-6 bo tak to się wymienialiśmy...
Ewe ciesz się emkiem, póki w domu jest:tak:

reklama
od dwoch miesiecy robi luzne zielone kupy bywa ze sluzowate lekko ,wchlaniaja sie czesto w pieluche i o kwasnym zapachu debridat i lacido baby mialy pomoc jednak nic z tego nadal sa takie jakie byly......lekarz przed rozszerzeniem diety karze zbadac kal;/

sory za bledy;/

Spring ale to by był taki 4dniowy ładunek, moglibyśmy nie dać rady hahahahaha

Sobrej nocki wszystkim, wyrko przyzywa paaaaaaaaaaaaaaa

Milutku, mocno trzymam kciuki!
Malinaa, pomyśl sobie, że dla Gabrysi kupa u lekarza to standard.. Łącznie z tym, że raz pani doktor prawie musiała się przebierać :sorry2:
Apistela, witaj!
Marta, uściski dla twojego pechowca
Patik, muszę wypróbować z tym balonem. U nas też wczoraj była "impreza". Oglądaliśmy walkę Kliczko vs Haye - jak się okazało, nudną jak flaki z olejem :wściekła/y: Na szczęście moje dziecko było trochę łaskawsze i pospała do 6!

Jejku, mi tez się niedługo kończy macierzyński.. Później urlop do wykorzystania i 29 września pewnie dostanę wypowiedzenie :-( Więc ja nie dość, że muszę się przygotować psychicznie na rozstania z małą to jeszcze powinnam się zebrać i zacząć szukać nowej pracy..

A Gabrysia w piątek w końcu odkryła jak przewrócić się z pleców na brzuch... Dlaczego dzieci nie mogą się tego uczyć od razu w pakiecie z przewrotką na plecy? :dry: Uparciuch mały cały czas teraz ćwiczy, więc co chwilę jest płacz, żeby ją przewrócić :laugh2: Na dodatek odkryła, że może intonować dźwięki, więc w przerwie między obrotami piszczy... Boże, dziewczyny, jak ona piszczy... Bębenki w uszach mi niedługo pękną! A jak nie, to świra dostanę od tego hałasu :sorry2: No ale Gabrysia jest z siebie bardzo dumna.. :-D Hihi, aż się boję jej kolejnych umiejętności..

Witamy się razem, bo mama mnie dzisiaj rozpieszcza i nie wypuszca z ramion ;) Wpadłem się tylko pochwalić, że po 4 dniach z czerwienią na buzi wytłoczyłem swojego pierwszego prawdziwego klocka :D W Stanach 4 lipca obchodzą dzień niepodlwgłości, a u nas będziemy świętować dzień klocka :D Trochę mnie on ostatnio męczył, więc meeeeeeeega ulga i od razu mam lepszy humorek :D więc zabieram mamę na wyrko i idziemy się turlać, bo coś z tych plecków nie mogę się dziabnąć na brzuszek i muszę poćwiczyć ;)

Udanego dnia dla wszystkich moich kumpli i kumpelek, dla ich mamuś oczywiście również :D no i więcej słonka, bo bym se na spacer skoczył..

dzień dobry!
malinkaa a jednak przed wizytą się udało hi hi i dobrze! to się teraz rozpieszczajcie:)
pabella jak już zaczniesz szukać pracy to daj znać, my tu tak będziemy ściskać kciuki, że pójdzie raz dwa:)

ja tylko na chwilkę bo Zosia czyta "zagadki kota Filemona" i jej zaineteresowanie jedna strona to kilka sekund wiec lece przewrcac kartki hi hi
milego dnia

cześc ciotki

ja w trakcie sniadanie pisze bo potem moge nie miec czasu kolejny dzień pieknego słonca;-)
kurcze mlody wczoraj dostał 3 łyżeczki jablka z brzoskwinią na próbę no i po zjedzeniu zaraz tak sie darł ze przez 1h nie mogłam go uspokoić i teraz nie wiem czy to przez to że dostał te owoce???( ale dziwie sie e tak odrazu mógł go brzuch zabolec?? ledwo co skonczył??? hmmmm albo to zęby bo jak dobrze patrzyłam to kiełek idzie ale nie jedynka tylko dwojka:szok::szok:

zobaczymy dziś

lecę poczytać co tam u was........

reklama
Cześć Marcóweczki, witam się po weekendzie (beznadziejnym zresztą ze względu na pogodę). Żeby poprawić sobie humor jadę dziś po południu kupić sobie aparat fotograficzny:-) Potem Wam napiszę jakie były moje pierwsze wrażenia;-):-D Dziś Ania coś marudna; na szczęście odwiedzi mnie dziś moja mama, więc jakoś ten czas zleci.

Pinka a może Eric był śpiący? Ania jak jest tak mega zmęczona to wrzeszczy tak,że nie mogę jej uspokoić:crazy: A może to rzeczywiście zęby?:shocked2:

Malina fajna relacja Jaśka;-)

Lecę,bo mała przyzywa...

Do góry