reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

witam sie niedzielnie!
deszczu ciąg dalszy wrrr odpoczywamy po wczorajszej imprezie, najedliśmy się jak dziki, pośpiewaliśmy karaoke, a na koniec były 2 rozgrywki scrabble, które wygrałam jupii!!! rzadko to się zdarza hi hi położyłam się po 2, a po 5 Hanka zrobiła mi pobudkę, a i przy okazji też Zosi. Nakarmiłam małą i poszła dalej spać,ale Hania nie miała ochoty już wypoczywać, żeby nie budzić gości rolety poszły w góre, wszystkie zabawki na dywan , a ja przymykałam oko, i co chwile wyrywał mnie krzyk Hanki " mama obudź!!!"
miłego dzionka, póki Zosia drzemie poczytam co tam u Was!

reklama
Kolejny dzień pogody "pod psem":-(... i humor mniej więcej taki jak pogoda. Dzisiejsza noc nienajlepsza: zaliczyliśmy pobudki o 0.00, 3.00 i 7.00. Już dawno mała nie budziła się tyle razy. No i ten sen jakiś taki płytki, ciągle się kulała w łóżku. Dopiero nad ranem strzeliła kupę, więc to pewnie dlatego była taka niespokojna.

Wierka też marzę o tym żeby odwiedzić fryzjerkę, ale na razie nie mogę się wyrwać z domu :crazy:

Pinka zazdroszczę pogody i menu:-)

Patik- to poszalalas kofffana :-D:-D no ale od czasu do czasu odchamić sie trzeba:tak:
spring- to zapraszam na papu:-p

nogi mi dziś wschodzą w dupkę co ja sie wczoraj nachodziłam za chustką na glowę dla małego to chyba nikt:no: no i rzecz jasna nie znalazłam:angry::angry:niby tu wszytsko jest ale nie ma najpotrzebniejszych rzeczy...

Cześć :D

U nas tak jak u Spring kupa była męczona, ale pomimo tego, że tłoczył od 5ej nic nie wyszło :/

Oluś też mało pospałam z 5h może, ale nadrobiliśmy trochę w dzień z Jaśkiem, bo pospał od 10:40 do 13:30 :)

Pinuś Ty to masz pałera!!

Ojj chciałam popisać, ale coś Jasiowi nie pasi, zabawki go dzisiaj nie ineteresują, lepsze wygłupy z mamą :)

hej hej :-)
u nas nadal ponuro na dworze, a M smutny, bo nie ma pogody przez większość urlopu :no:
Sąsiedzi szaleli w nocy i mi się dziecko o dziwnych porach wybudzało...O 4 nie chciało spać już wcale. Ale co z tego, my też nie spaliśmy przez imprezkę na dole :dry:
Dziś oboje ledwo stoimy na nogach, ciekawe kto dziś w nocy będzie wstawał do małego :sorry2:
Po marchewce mój dzieć miał rozwolnienie, co podobno jest niemożliwe, ale jednak... zrobił wczoraj 6 luźnych kup, ale nie marudził
Dziś M stwierdził, że jakoś dziwnie pokasłuje, wyssał mu wielkiego gila z nosa i go obserwujemy. Temperatury nie ma, więc może nic mu nie jest... Tylko coś więcej śpi i mało je, ale humorek mu dopisuje i jest grzeczny, więc aż tak się nie martwię.
Na zakupy wypadałoby pojechać, bo mi tylko kilka pampków zostało, a nam się nie chce ehh

Koncia a eMek jeszcze ma tydzień urlopu czy już koniec?? Bo mój jutro już do pracy rusza, my znowu zostaniemy sami i zaczniemy się umawiać z nianiami.. aż mnie trzęsie na samą myśl, że obca kobieta będzie przez pół dnia z moim synkiem.. dlatego musimy znaleźć najfajniejszą ciocią :D

Rany malinka, ty tak blisko konca macierzynskiego. Pamietam jak sie pocieszalam , ze im pozniej urodze tym dluzej na macierzynskim bede!

Laski jutro jade nad morze i tydzien mnie nie ma :)

Dziewczyny jutro proszę o mocno zaciśnięte kciuki- o 10 startuje mój egzamin dyplomowy:)

Do wylosowania mam 3 pytania na 90 wiec będzie masa nerwów:) Wchodze jako 7 osoba czyli +- koło 12:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Malinka a kiedy Ci się kończy urlop macierzyński? Bo coś tak szybko to przeleciało:szok:

Tulip życzę pogody i odrobiny relaksu;-)

Mili &&&&&&&&&:-D

Do góry