reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

witam sie niedzielnie!
deszczu ciąg dalszy wrrr odpoczywamy po wczorajszej imprezie, najedliśmy się jak dziki, pośpiewaliśmy karaoke, a na koniec były 2 rozgrywki scrabble, które wygrałam jupii!!! rzadko to się zdarza hi hi położyłam się po 2, a po 5 Hanka zrobiła mi pobudkę, a i przy okazji też Zosi. Nakarmiłam małą i poszła dalej spać,ale Hania nie miała ochoty już wypoczywać, żeby nie budzić gości rolety poszły w góre, wszystkie zabawki na dywan , a ja przymykałam oko, i co chwile wyrywał mnie krzyk Hanki " mama obudź!!!"
miłego dzionka, póki Zosia drzemie poczytam co tam u Was!

reklama
Kolejny dzień pogody "pod psem":-(... i humor mniej więcej taki jak pogoda. Dzisiejsza noc nienajlepsza: zaliczyliśmy pobudki o 0.00, 3.00 i 7.00. Już dawno mała nie budziła się tyle razy. No i ten sen jakiś taki płytki, ciągle się kulała w łóżku. Dopiero nad ranem strzeliła kupę, więc to pewnie dlatego była taka niespokojna.

Wierka też marzę o tym żeby odwiedzić fryzjerkę, ale na razie nie mogę się wyrwać z domu :crazy:

Pinka zazdroszczę pogody i menu:-)

Patik- to poszalalas kofffana :-D:-D no ale od czasu do czasu odchamić sie trzeba:tak:
spring- to zapraszam na papu:-p

nogi mi dziś wschodzą w dupkę co ja sie wczoraj nachodziłam za chustką na glowę dla małego to chyba nikt:no: no i rzecz jasna nie znalazłam:angry::angry:niby tu wszytsko jest ale nie ma najpotrzebniejszych rzeczy...

Cześć :D

U nas tak jak u Spring kupa była męczona, ale pomimo tego, że tłoczył od 5ej nic nie wyszło :/

Oluś też mało pospałam z 5h może, ale nadrobiliśmy trochę w dzień z Jaśkiem, bo pospał od 10:40 do 13:30 :)

Pinuś Ty to masz pałera!!

Ojj chciałam popisać, ale coś Jasiowi nie pasi, zabawki go dzisiaj nie ineteresują, lepsze wygłupy z mamą :)

hej hej :-)
u nas nadal ponuro na dworze, a M smutny, bo nie ma pogody przez większość urlopu :no:
Sąsiedzi szaleli w nocy i mi się dziecko o dziwnych porach wybudzało...O 4 nie chciało spać już wcale. Ale co z tego, my też nie spaliśmy przez imprezkę na dole :dry:
Dziś oboje ledwo stoimy na nogach, ciekawe kto dziś w nocy będzie wstawał do małego :sorry2:
Po marchewce mój dzieć miał rozwolnienie, co podobno jest niemożliwe, ale jednak... zrobił wczoraj 6 luźnych kup, ale nie marudził
Dziś M stwierdził, że jakoś dziwnie pokasłuje, wyssał mu wielkiego gila z nosa i go obserwujemy. Temperatury nie ma, więc może nic mu nie jest... Tylko coś więcej śpi i mało je, ale humorek mu dopisuje i jest grzeczny, więc aż tak się nie martwię.
Na zakupy wypadałoby pojechać, bo mi tylko kilka pampków zostało, a nam się nie chce ehh

Koncia a eMek jeszcze ma tydzień urlopu czy już koniec?? Bo mój jutro już do pracy rusza, my znowu zostaniemy sami i zaczniemy się umawiać z nianiami.. aż mnie trzęsie na samą myśl, że obca kobieta będzie przez pół dnia z moim synkiem.. dlatego musimy znaleźć najfajniejszą ciocią :D

Rany malinka, ty tak blisko konca macierzynskiego. Pamietam jak sie pocieszalam , ze im pozniej urodze tym dluzej na macierzynskim bede!

Laski jutro jade nad morze i tydzien mnie nie ma :)

Dziewczyny jutro proszę o mocno zaciśnięte kciuki- o 10 startuje mój egzamin dyplomowy:)

Do wylosowania mam 3 pytania na 90 wiec będzie masa nerwów:) Wchodze jako 7 osoba czyli +- koło 12:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Malinka a kiedy Ci się kończy urlop macierzyński? Bo coś tak szybko to przeleciało:szok:

Tulip życzę pogody i odrobiny relaksu;-)

Mili &&&&&&&&&:-D

Do góry