reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Czesc laski:-)
Moj M dzis zaczoł urlop wiec i mnie bedzie mniej;-) mamy troszke spraw do załatwienia dzisiaj-zaraz po obiadku jedziemy zmienic przychodnie małej i pediatre nowego wybrac a potem do mojego ginka po zaswiadczenie do becikowego i tak zleci cały dzionek.
Pogoda dzis lepsza bo jeszcze nie pada ale wieje mocno przez co jest zimno:-(
Noc juz standardowo z pobudka o 1(poszła spac wczesniej bo przed 8 wiec i tak długo pospała) i 4 i 7 ale dała nam Goska pospac do 8.40,teraz spi od 10.45 i zaraz pewnie sie obudzi bo juz raz zapłakała.
Malinka powodzenia u lekarza i z nianiami;-)
Vetus trzymaj sie;-)
Pinus daj troche słonca:tak: moze Eryk tak zareagował bo chciał wiecej tych owocow?:-D
Pabella u mnie podobna sytuacja tylko ze ja chce sama sie zwolnic,powodzenia w szukaniu pracy:tak:
Patik mała mondrala Ci rosnie,juz czyta ;-):-D

Miłego poniedziałku:-)

witam
U nas dziś 4 pobudki, nie wiem po co i dlaczego, bo tylko 2 na jedzonko.
1 prawdopodobnie z powodu pełnej pieluchy, a 2, bo mu się dupka turlała do tyłu jak chciał leżeć na boku :eek: A ja mu coś podkładam, to też niezadowolony, więc po prostu trzeba przeczekać aż się nauczy trzymać pozycję na boczku w nocy :sorry: oby nie kazał za długo czekać ;-)
Od 8:00 M się nim zajmował, tylko bardziej zajmował się komputerem, a młody od rana znudzony zabawkami, więc było marudzenie. Potem matka wstała i marudziła na ojca, bo znowu chodzi jak zombi po nieprzespanej nocy :sorry:
Cholera, trzeci pokój by się przydał, bo Maks w nocy wierzga i robi hałas, a M chrapie. Nigdy się nie wyśpię :zawstydzona/y:
Teraz M go wziął na wycieczkę, ale już nie pośpię, bo sąsiedzi zapuścili muzykę...:confused2: i do tego 10 raz ten sam kawałek #@#^%
No to pomarudziłam :sorry:

Jasiu, udanych ćwiczeń :rofl2:

Pinka, no to mój tak po tej marchewce dawał czadu, a ząbki to nie były na 100% co zresztą potwierdziło się następnego dnia :zawstydzona/y: a u Was pewnie zęby :tak:

A ja się muszę uczyć na obronę i mi się nie chce...

Czesc dziewczyny.
My jakies wymeczone po weekendzie. Mam nadzieje, ze to bedzie dobry tydzien, w srode konczymy podawac zelazo :) Oby wyniki sie poprawily...

Olu a becikowe to nie jest do 3 miesiecy po porodzie??? Dobra, doczytalam, ze zmienili termin na 12 m-cy :)))

Milu i jak ci poszlo???

Ostatnia edycja:
Spring- zmęczony nie był bo chwilę co przed tym wstał:tak::-puspokoił sie jak pokzawyalam mu książeczkę z kolorami:szok:

Koncia- to teraz wiem co przechodziłas z tym płaczem ja sprawdzę dzi jeszcze raz jak sytuacja bedzie taka sama to to juz nie dostanie narazie..... a ty marchew podawałas raz jeszcze??

Ola- byc moze ze chcial jeszcze he he bo zjadł ze smakiem:-D miłego wypoczynku z męzusiem i powodzenia w załatwianiu spraw:tak::tak:
Malina- kurna jak mój nie robi kupy 1 dzien to marudzi jak nie wiem a po 4 dniach nie robienia chyba by mu tyłek rozwaliło he he

musze wam powiedziec ze mojemu synkowi o wiele bardziej smakuje moja marchew i ziemniaki niz słoikowe:tak: i zjada wiecej tym samym juz nie chce mleka bo go bardziej zasyca..... od kad zakumał ze mozna sie z plecków na brzuch przewrócić nie polezy za długo na plecach:no: znajduje do zawsze obok maty tak swiruje ha ha ha,powariował i teraz spi...............a ja gotuję mu warzywka;-)) aaaa dziś mamy 4 mięsiące;-)

wak4.gif
i słoneczko dla tych u których pada;-)

Mili czekamy z szampanem!:tak:
koncia wiem jak ciężko zebrać się do nauki, ale pomyśl, ze obronisz się i będzie z głowy.. ja z moja obroną nadal jestem w.. polu:zawstydzona/y:
i tak cię podziwiam!
fifi trzymam kciuki za poprawę żelaza u Eluni!
pinuś nie pisałam wcześniej, bo wydawało mi się nieprawdopodobne żeby kły szły pierwsze, ale u nas też dziąsło w tym miejscu jest mega napuchnięte:szok: Sto lat dla Eryczka!:rofl2:
spring nic nie poprawia kobiecie nastroju jak zakupy:-D

U nas nocka fajna. Bartuś rozwył się o 6.00, ale dałam smoka i jakoś przespał się do 7.00, później już krzyczał o butelkę, zjadł i dziecka nie było:-D zapadł w misowy sen do 8.30, a spałby dłużej dyby niedobra matka go nie obudziła, bo trzeba było wychodzić z Piotrusiem.
Teraz śpi juz od 10.00 nadrabia zaległości z weekendu kiedy dom pełen ludzi i biedny spać nie może:eek:
U nas nie leje, ale wieje, 2 kawa by się przydała, ale nie będę szaleć..
em w Wawie, po południu zabieram starszaka do sklepu bo za dobre zachowanie w sobotę obiecaliśmy mu kolejkę do jego kolekcji pociągów Thomas and Friends.
Smutno mi trochę, bo emka wysyłają na tydzień na szkolenie i zostanę z dzieciarnią i ze wszystkim sama:cool: jak nie walnę betami ze zmęczenia, to będzie cud, bo jednak em bardzo mi pomaga. W sumie, to od tylu lat po ślubie nigdy na więcej niz 2 dni się nie rozstawaliśmy, więc się ze mnie nie śmiejcie:sorry::laugh2:
Tak się zastanawiam czy by nie zwolnic Piotrka z przedszkola i na 3 dni nie wyskoczyć za miasto do dziadków i ojca. Zawsze by mi się rozerwało, a i dzieci mi rozpieszczą:-p

Ostatnia edycja:
Scarlet świetny pomysł, jak masz taką okazję to się w ogóle nie zastanawiaj tylko pakuj manatki i w drogę :D

Pinuś może łyżeczka mu za bardzo dziąsełka podrażniła..

Fifi trzymam &&&&&&&&& za wyniki naszej pchełki :)

Koncia ale masz marudę dzisiaj ;p Pełnej mobilizacji do nauki życzę!!

Oluś udanego wspólnego urlopowania, a jedziecie gdzieś??

Spring udanych zakupów!!

Vetuś buziak :*

Mój pieszczoch na 6 dzień jedzenia już zakumał, że jak zakładam śliniak to będzie papu i dzisiaj już pięknie buziaka otwierał, zjadłby pewnie cały słoiczek, ale spokojnie :) eMek już wraca, a mnie coś baniak boli, chyba na zmianę pogody :/

Dzień dobry!

ola - myśmy już z 5 razy becikowe wydali a ty dopiero papiery składasz:rofl2:

scarletka - nawet się nie zastanawiaj tylko pakuj dzieciarnię, wszystko lepsze od samotności;-)

fifi- myśmy żelazo podawali Zosi do 2 roku życia non stop:confused2:

pinka - ja się powtórzę u nas jedna kupa na 7/8 dni:cool2:
zdolniacha z Eryka, obroty, zęby, stara się chłopina:happy: moja ma w nosie wszystko:sorry:

Muszę pochwalić Zosię, że chodziła ze mną 3 h po sklepach bez marudzenia! w nagrodę były lody:tak: musiałam jej pokupić ciuchów do przedszkola na jesień. Troszkę mam niedosyt i wyciągam emka do Krk;-)

scarletka - ty się wybierałaś, poszalałaś?

Pinka, nie dawałam drugi raz, może bym się odważyła, gdyby nie ta kupa następnego dnia. Nie będę go męczyć, najwidoczniej jeszcze nie jest gotowy na takie jedzonko. A powiem szczerze, że im później tym lepiej, bo to kłopotliwe poza domem ;-) Nam się nadal ulewa i jak mi ulał tą marchewką i mlekiem, to potem cały czas leżał obłożony pieluchami na macie :-D

reklama
czesc dziewczyny witam sie po nieprzespanej nocy.....masakra cala noc mlody moj nie spal....a jak tesciowa byla w weekend to spal cale nocy i byl grzeczny jak nigdy....;/jest marudny dzis jak rzadko kiedy ehhhh......
zamiast maty zdecydoalam ze kupie chyba Little Tikes OGRÓDEK ZABAW 5w1 Nowość 2011 (1676777482) - Aukcje internetowe Allegro bo mata chyba juz dlugo nie posluzy ....ma moze ktos cos takiiego zeby wyrazic opinie?

Do góry