reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Mila już ściskam &&&&&&&&&&&&&&& i masz kopa na zdanie <łuuuuuuuuup> !!!!

Tulip, Spring a no niestety koniec macierzyńskiego zbliża się wielkimi krokami :/ bo już 26ego lipca, potem zaleły urlop, nowy urlop i 12ego września do pracy, zostanie mi 8dni plus 2 dni opieki, na święta sobie zostawiam..

Kurde nadal nie ma kupy, trzeci dzień nam mija, to pewnie po nowym jedzonku, mama mówi, żebym dała rano trochę wody przegotowanej, no zobaczymy.. No chyba, że będzie nocna akcja ;) Teraz już Jasiek zasypia, a ja sobie pobuszuję po necie.. Jutro mamy neurologa wreszcie, zobaczymy co nam ciekawego powie..

reklama
Witam!

Jestem również marcową mamusią. Urodziłam Łucję 26.03. i jest to moje pierwsze dziecko.
Podczytuję Was po trochu od początku, ale nie włączałam się ze względu na obawy o ciążę...miałam pewne przejścia...więc nie chciałam się angażować, w razie jakby nic z tego nie wyszło...takie miałam poczucie, ale niepotrzebnie, urodziłam zdrową i piękną córeczkę, która jest teraz dla mnie całym światem i zadziwia mnie codziennie :)
Piszę teraz po po porodzie nie miałam czasu zająć się sobą, jakoś zawsze było coś ważniejszego ;) ale widzę, że, ajk to mówią, w kupie raźniej, ;) zawsze te problemy wydają się trochę mniejsze, kiedy ktoś powie nawet tylko "nie martw się, wszystko będzie ok", więc jeśli pozwolicie to dołączę do Was :) chociaż ciężko mi jest być na bieżąco, tak wiele się tu dzieje ;)
pozdr.

U nas pogoda też do niczego, więc popołudniu wybraliśmy się do znajomych. Pawełek jakiś marudny był:-(, teraz już po kąpieli i jedzonku sobie zasypia przy kołysankach;-) W dzień nam śpi łącznie ok 1,5 godz, więc nie ma czasu prawie na nic. Za to nocki pięknie przesypia: od ok 20 30 do ok. 6tej.
Malina - u nas odkąd wprowadziliśmy obiadki, kupy były nawet i co 4 dni. Teraz po obiadku jest herbatka ułatwiająca trawienie albo soczek jabłkowy i kupki są zazwyczaj codziennie:tak:
Milutek - powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Magdzior ja jeszcze poprawiam cyckiem, bo na razie nie chcę go aż tak zapychać, raczej, żeby poznał nowe smaki i się rozsmakował :) Herbatkę daje po południu jedną 100ml, czasem rumianek, czasem koper.. no ale pewnie trochę czasu minie zanim się jelitka nauczą pracować z cięższym ładunkiem ;)

tulip pieknej pogody i dobrego humorku dla Laury:-) bawcie się dobrze:-) szczerze zazdroszczę i pozdrów morze od nas:tak:
Mila kcikuki zaciśniete:-)
malinaa mnie sie macierzyński kończy 27 lipca, potem jeszcze te dwa tygodnie dodatkowe, i też urlopy wypoczynkowe 8 dni zaległego i ten z tego roku, no i w połowie września wyjdzie że wracam...ale zupełnie nie potrafie się zabrać za szukanie niani, tyle że szukam dla obu dziewczynek:baffled:
udanej wizyty i mega kupy:-D żebyś spokojnie na te wizyte szła, bo pewnie się jeszcze okaże że niespodzianka wyskoczy u lekarza:-D

znalazłam super zabawę dla Zosi, przywiązałam balon do wózka i ona albo reką albo nogą sobie go odbija mega zainteresowana:tak: a dzisiaj moja babcia odkryła że gazetki reklamowe z marketów też mogą pochłonąć bez reszty takiego bobaska:-D wystarczy przewracać, gnieść i szeleścić na poziomie oczu i zabawa jest gwarantowana:tak:

Witam wieczornie, pogoda mnie i wszystkich dobija :crazy: - najgorzej Olek bo nie może na rowerze pojeździć:no:, w piątek zahaczył nogą o pałąk od maty i orła wyrżnął rozcinając wargę na której teraz zrobiła mu się pleśniawka i obrał brodę a dziś wredna matka strzeliła niechcący czymś takim Latające koło średnie DALEKO LECI WIRUJE INFANT (1656563091) - Aukcje internetowe Allegro w nos:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Na domiar złego goście urodzinowi Jula nie dopisali ale przynajmniej wiemy na kogo możemy liczyć:sorry2:;-):tak:.
Apistella witaj:-).

witam wszytskich i Cibie rowniez apistello;0 ja jestem po wizycie tesciowj a tak pozatym jutro oddaje kal malgo na posiew ale zebraalam go tak malo ze niewiem czy wytraczy dobadania....ehhhh zobaczymy......pozdrowienia dla Was wszytskich:p

reklama
Pati ja mam już 2 kandydatki, tylko nie mogę się zebrać, żeby się z nimi umówić na rozmowę, cieżko mi myśleć o zostawieniu Jasia.. A Ty mnie tu kupą u lekarza nie strasz!! To by dopiero było ;p

Do góry