reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
bry. ja odpoczywam po weekendzie :-) ale staram się co nieco czytać:-)

julia - a ja nie lubię takich plastikowych zabawek...i oby jak najmniej takich w domu bo wiadomo nie obejdzie się w 100% bez. A wg mnie mata to tak do roczku spokojnie będzie w użyciu. Ja mam taką 100x150 więc i jako "kocyk" na dworze mi posłuży...

Julia- ja tez tego nie mam i jako mam razy 2 wiem że to by było tylko na chwilę:tak: tak samo jak mata itd...a potem tylko graciarnia w domu bo jak maluchy zaczna raczkowac to juz na macie nie polezy:no::no: bo bedzie go interesowało wysztko inne:tak:
Marta- to czekamy na foty:-p
Futrzak watpię ze ci Piotrula do 12 m-c jeszcze na macie będzie się chciał bawić:-D:-D

Julia- ja tez tego nie mam i jako mam razy 2 wiem że to by było tylko na chwilę:tak: tak samo jak mata itd...a potem tylko graciarnia w domu bo jak maluchy zaczna raczkowac to juz na macie nie polezy:no::no: bo bedzie go interesowało wysztko inne:tak:
Marta- to czekamy na foty:-p
Futrzak watpię ze ci Piotrula do 12 m-c jeszcze na macie będzie się chciał bawić:-D:-D

pewnie i masz rację:-D chyba nie przemyślałam mojej odpowiedzi:-D dlatego zakupiłam taka która później jako kocyk/dywanik posłuży:-)

a do masy plastikowych zabawek i tak nie jestem przekonana:-)

to fakt wszystkie te plastikowe zabawki, grające i świecące cieszą oko na chwile, potem to kolejny niepotrzebny gadżet...nie mówiąc juz o tym że takie zabawki mogą doprowadzić do szewskiej pasji swoim ciągłym wyciem, a na wymianę baterii można wydać fortunę...
już jakiś czas temu zapowiedziałam w rodzinie żeby nie kupowali zabawek bo gdzie to trzymać...moja kochana babcia się stosuje hi hi i co się widzimy to w prezencie dostajemy pakę pieluch i chusteczki:)
jak Hanka zaczęła sie wspinać to koniecznie wymysliłam że kupimy jeździk pchacz i jak na mój gust nie wiele z niego skorzystała, fajniejsze są meble do nauki chodzenia:tak:
julia w takim razie teściówka musi być częstszym gościem u Was, wtedy się wyśpisz;)
Marta udanej sesji foto:tak:
Milutek i jak tam ? juz po??????melduj nam tu;-)
madzikm szalejesz z zakupami szalejesz:-D i jeszcze Zosie od młodego uczysz jak kobitki sobie humor poprawiają:-D ja tez jeszcze nie zlożyłam na becikowe, to jest w tej chwili dla mnie jak lokata w banku hi hi dokumenty wypisane czekają na odpowiedni moment:tak:

a ja się chwalę!!!!! Zosia pierwszy raz obróciła sie z brzuszka na plecki - jestem z niej dumna, tyle że nie dała mi tego uwiecznić, po chwili obróciła sie drugi raz i nie zdążyłam włączyć aparatu, a potem to mnie już olała i mam filmik jak pełza po kocyku:-D

Dziękuję Wam za miłe przyjęcie :)

Moja Niunia zazwyczaj po kąpieli spała do 4 albo i do 6 a dziś nagle pobudka o 1.30, potem o 4, to może jednak skok rozwojowy..? ;)

fifronka my też żelazo dajemy, po dwóch tygodniach coś się ruszyło do góry, ale dużo jeszcze przed nami

koncia a pomarudz sobie swobodnie, czasem to dobrze zrobi i już można z powrotem do roboty ;)

patik mojemu eMkowi sie taki jeździk podoba, ale ja też uważam że to nie bardzo się przyda, jak nie będzie "pomocników" to może sama szybciej zacznie chodzić ;)

julia czasem najlepsze "zabawki" dla naszych pociech to parę garnków, pokrywek i łyżka do bębnienia ;)

pozdrawiam słonecznie w ten zimny i pochmurny dzień

Ostatnia edycja:
Pinka gratki dla Eryczka z okazji ukończenia 4 m-ca:-D

Scarletka z tymi zakupami to masz w 100% rację;-) czekam na eMka , bo mi samochód zabrał :-D

Ciekawe czy Milutek juz po...

Ostatnia edycja:
Mila już świętuje pewnie :))))

Odwiedził nas chrześniak z rodzicami, ostatnio ciągle gadałam, że już chyba mamy zęba, więc ciocia chciała się przekonać na 100% i puknęła łyżeczką aż zadźwięczało huuuuurrrraaa
Wyszła tez druga kupa, chyba spacjalnie dla taty hahahahaha
Zbieramy się do tego neurologa..

Malinka gratuluję 1 ząbka ! :cool2: A czemu idziesz z Jaśkiem do neurologa?
Ania poszła w ślady Jaśka i też strzeliła przed chwilą już drugą kupencję;-)

reklama
Spring długa historia, opisywałam na początku, Jasiek ma taką ukrytą chorobę metaboliczną, która się niczym nie objawia, ale trzeba kontrolować. Byliśmy w akademii medycznej w Gdańsku, a tam wszystkim dają wskazanie do neurologa..

Do góry