to fakt wszystkie te plastikowe zabawki, grające i świecące cieszą oko na chwile, potem to kolejny niepotrzebny gadżet...nie mówiąc juz o tym że takie zabawki mogą doprowadzić do szewskiej pasji swoim ciągłym wyciem, a na wymianę baterii można wydać fortunę...
już jakiś czas temu zapowiedziałam w rodzinie żeby nie kupowali zabawek bo gdzie to trzymać...moja kochana babcia się stosuje hi hi i co się widzimy to w prezencie dostajemy pakę pieluch i chusteczki
jak Hanka zaczęła sie wspinać to koniecznie wymysliłam że kupimy jeździk pchacz i jak na mój gust nie wiele z niego skorzystała, fajniejsze są meble do nauki chodzenia
julia w takim razie teściówka musi być częstszym gościem u Was, wtedy się wyśpisz
Marta udanej sesji foto
Milutek i jak tam ? juz po??????melduj nam tu;-)
madzikm szalejesz z zakupami szalejesz
i jeszcze Zosie od młodego uczysz jak kobitki sobie humor poprawiają
ja tez jeszcze nie zlożyłam na becikowe, to jest w tej chwili dla mnie jak lokata w banku hi hi dokumenty wypisane czekają na odpowiedni moment
a ja się chwalę!!!!! Zosia pierwszy raz obróciła sie z brzuszka na plecki - jestem z niej dumna, tyle że nie dała mi tego uwiecznić, po chwili obróciła sie drugi raz i nie zdążyłam włączyć aparatu, a potem to mnie już olała i mam filmik jak pełza po kocyku