reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

lokata też byłam dziś w supermarkecie i widziałam jakie teraz są obniżki:szok: Mój Anulek też dobrze sobie radzi z trzymaniem zabawek i wkładaniem ich do buzi:-D Za to nie cierpi leżeć na brzuchu, krzyczy i płacze, a o przewracaniu się z boku na bok to na razie mogę sobie pomarzyć:sorry2:

reklama
Spring ... Myślę że Twoja Ania z czasem polubi leżenie na brzuszku, w końcu kiedyś będzie musiała zacząć raczkować ;-) Malwiś już obraca się na boczki i próbuje teraz na brzuszek, czasem utknie w jednym miejscu i stęka bo nie może się ruszyć :-D

Cześć Marcówy (przypomniało mi się jak zawsze pisałam Pączki haha) :D

Wypad świetny, nagadałyśmy się z kumpelą, zjadłam trochę czereśni z drzewa, ale nie za dużo, żeby nie robić Jaśkowi rewolucji brzuszkowej, Jasiek się wybawił, wychichrał i stanowczo nie pasuje mu jazda autostradą, no bo jak tu spać bez dziur heeeeeeeeloooł!!
Znowu zagrałam sobie w totka i jakoś dziwnie w multi zawsze mam 3, a płacą od 4 grr No ostatnia szansa wieczorem!! Za chwilę już :D
Właśnie dojrzałam, która godzina.. ach jak ten czas zasuwa.........................

no bo jak tu spać bez dziur heeeeeeeeloooł!!

:-D:-D:-D Jaś lubi wertepy :happy2:

Dla mojego Jamiego 40km/h to nie jazda-musi być minimum 50 a na autostradzie śpi jak zaczarowany

cześć marcówki

Miałam dziś m w domu wiec skorzystałam z okazji i zaliczyłam fryzjera a ze włosy miałam dluuuuugie to czuje się jakby mi ktoś z 1kg odjął
wink2.gif
Jamie różnie,dalej go wzdęcia męczą ale mamy te chińskie zioła i niby pomagają.

malinaa wygranej w totka &&&&&&&

Ależ ta pogoda paskudna, leje wieje, zimno fuuuuuuuuuuuuu:no:
Nocka minęła fajno, mały spał bez przerwy od 19-5 rano:tak: już kilka dni tak nam ładnie sypia. Fajno by było jakby zjadł i jeszcze dospał do 7, ale z tym gorzej. Budzi się o dziwo nie głodny, nie chce flaszki, ale za to jest skory do zabawy. Piszczy, śmieje się, guga,obraca we wszystkie strony. My zamiast spać podziwiamy jego akrobacje i uważamy żeby nie dostać pięścią w nos:-D pada dopiero koło 7 jak jesteśmy już zupełnie wybudzeni.. ale nie ma na co narzekać, spanie ma super:tak:

Wczoraj byliśmy na urodzinach chrześniaka emka, Piotruś tak się przestraszył paskudnego zachowania kuzyna, że zamienił się w aniołka:szok::-D dzisiaj od rana morduje, ze zasługuje na nagrodę, cwaniak mały;-) Bartuś mimo tego, ze wczoraj w dzień spał tylko 30 minut do wyjścia w gości tez się zaprezentował świetnie. Bałam się, że włączy mu się straszna maruda, a tu miłe zaskoczenie, również był kochany. Koło 17.00 chwilkę popłakał, ale szybko em go ululał i spał ślicznie. Akurat kuzynka 2 tyg temu urodziła drugiego synusia więc go podziwiałam, taka okruszynka, połowa z mojego Bartka. Byłam w szoku jak te dzieci szybko rosną, dopiero nasze były takie malutkie..

olunia to nawet nie będę pytać czy kleik działa:dry: biedactwo..

reklama
witam

a u nas kolejny dzień pięknej pogody a miało padac:szok: więc znajomi po południu wpadaja na grilka;-) ja juz wstałam dzis 0 7:00 poprasowałam pomyłam podłogi przygotowałam kielbaskę na grilka i miesko no i sernik jeszcze utrzaskałam teraz jeszcze tylko sałatkę zrobię:tak:
Ola- nie martw sie ja też dzis jednym okiem spałam:-p
Scarlet- no widzisz jakie masz kochane dzieciaki heheh

Do góry