reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Pinka moja mała uwielbia twoje suwaczki gada do nich i gada , a słonko niech wam świeci

u nas nocka masakra co1,5 godz pobudka bo jej sie gadac chciało mam nadzieje ze pierwsza i ostatnia taka noc za nami

reklama
Vecia z kad ja to znam bycie mamą świetna sprawa ale nie 24h na dobe bez przerwy dobrze że mój m żadko popołudniówki

papciu - na dodatek moja mama od tygodnia jest przeziębiona więc nawet na spacer nie mogła wziąść małą bym chwilkę odsapneła

Vecia to przerypane ja po5dniach byłam umęczona jak po maratonie na szczęscie pałeczka dzisiaj odbita i m ją ma na oku a dzien mi tak szybko zleciał że aż fajnie tylko ciekawe co będzie w nocy?

hey,
U nas tez pogoda do niczego, normalnie tak leje ze nosa nie mozna wytknac z domu i 13 stopni tylko.

Papcia swietnie to ujelas ze bycie mama jest super, ale jak nawet w spokoju nie mozna wziac kapieli po baaaardzo dlugim dniu, to sie odechciewa wszystkiego:-(

Ale miałam dziś beznadziejny dzień:-( totalny brak humoru:no: Nawet Ania dziś nie spała tyle ile powinna, co poskutkowało płaczem i gorszym samopoczuciem. Dodatkowo Jaś dostał kolejnej "wariacji" :confused: Poza tym zaskoczyłam się jak szybko płynie czas i że pod koniec września muszę wracać do pracy. Żeby nie wpaść w totalną chandrę wyobraziłam sobie,że wyjechałam z Polski do kraju, gdzie są same plaże, natura i ja ;-) Może jeszcze kiedyś moje marzenia się spełnią...:happy2:

Spring trzymaj sie nastepny dzien bedzie lepszy, ja wczoraj tez tak mialam wszystko na opak. A dzis mimo ze pogoda do niczego, maly nie spi i jestem sama, to zacisnelam zeby i patrze optymistycznie bo tak naprawde wyjscia nie mam:tak:
Ja sobie w takich sytuacjach planuje urlop

reklama
Dobry wieczór mamusie ...
madzikm ... nie wiedziałam że jest jakaś różnica jesli chodzi o ilośc mleka odciągniętego laktatorem a wyssanym przez malucha ... ale prawda jest taka że kiedyś z jednej piersi potrafiłam odciagnąc ok 100ml a teraz tyle idzie z dwóch, kiepsko. Ja odciągam bo Malwi sie już przyzwyczaiła do butelki, wygodnie jej bo lepiej leci, ale w nocy cyc jej nie przeszkadza.

My dziś wybraliśmy się na małe zakupy i jak zwykle opanowałam H&M, kupiłam sukienke i bluzeczkę dla Małej mi i sukienke dla siebie, wszystko to za 40,- :-D
Ceny dla dzieci i dorosłych są już od 10,- i jakaś promocja 3za2 (tańsza rzecz gratis).
Zauważyłam że Mała Mi coraz chętniej i częściej bawi się zabawkami, sama po nie sięga, z resztą koordynacja oko-ręka+usta u Nas już na porządku dziennym.

Do góry