reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Może trochę przesadzam, sama nie wiem.. Martwię się najbardziej tym gadaniem, bo niby ma mówić już mamamama, tatatata, dadada, a on głównie robi "auuuu" jak jest zmęczony albo pokrzykuje na nas..

Mężu obiad przygotował, więc lecę ;))))

no co ty! Z moich obserwacji tylko znikomy procent posiada takie umiejętności mowy w wieku Jaśka:-)

Malina - wyluzuj:-)jedne dzieci szybciej mówią inne później. Córka sąsiadki ma 11 miesięcy i tylko "baba" i "ja" mówi, a wszystko z nią ok;-)

Widze ze nie tylko moje dziecko to dzis mega maruda. marcjanskie dzieciatka daja mamom popalic:szok:

Malina jeszcze przyjdzie czas i Jas wszystkich przegoni w mowieniu:tak:Moj to w ogole taki len, zadne tam przewracanie gaworzenie, nie chwyta zabawek nawet raczek nie wyciaga. Ja zestresowana pytalam sie ostatnio lekarza czy wszystko ok, zbadal obejrzal i powiedzial ze maly ma jeszcze czas

katjusza moja tak robi az mi sie serce rozplywa w takim momencie
chcialam sie pochwalic ze Emilka przekrecila sie 5 razy pod rzad z placow na brzuszek w druga strone niet i to ją ogromnie wkurzylo az poczerwieniala na twarzy :szok:

malina - przeginasz:shocked2: mamamaam baaabbaa w tym wieku:shocked2:
Jasiek super facio, nie szukaj problemów na siłę:no:

ewe - z pleców na brzuszek:szok::-) ogromne gratulacje! u nas nie ma mowy o obrotach:sorry2:

futrzak - u was to norma 4 h snu w dzień?:szok:

Miałam z Wami ponarzekać na dzień marudy ale Helenka spała już 3 razy, 2 po 1h i raz 2 h, teraz guga zadowolona, je normalnie więc odpuszczam, nie narzekam:-)

ewe- gratulki dla gwiazdy:-D:-D

a ja cofnełam się do 4 marca kiedy rodziłam i przeczytałam sobie kilka postów bo wczesniej nie czytałam no i sie na zmiane smiałam jak panikowałyscie i płakałam he he fajnie tak powspominac:-D

reklama
Pinka a ja pamiętam Twoje zdjęcie, jak siedzisz z kartką, na której było napisane Kiedy wreszcie urodzę:-D

Do góry