reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Madzik u mnie odwrotnie mlody ma alergie na wozek, a w lozeczku w dzien nawet udaje mu sie te pol godziny przespac. Jesli spi Tobie w wozku, to ja wiem chyba jest ok, o ile nie musisz targac wozka extra na gore

Spring no ja lyknelam troche kawy ostatnio, no i my sie wydaje ze nie spal mi wiecej niz normalnie o ile to mozliwe, trzeba przetestowac

Ja probuje sie pogimnastykowac ale maly mi to skutecznie utrudnia:cool:

ja o 20.00 mam pilates to się nagimnastykuję, że ho ho:) chodzę 2 razy w tygodniu!

reklama
Scarlet- ooo to ja wpadam na taki pyszny obiadek mniam mniam:tak::-D:-) a jak robisz szparagi???
Madzik mój też zazwyczaj kima we wózku czasami u nas nałóżku w nocy tylko spi w swoim lóżeczku....

Scarlet- ooo to ja wpadam na taki pyszny obiadek mniam mniam:tak::-D:-) a jak robisz szparagi???

obieram, gotuje w bulionie, potem traktuje je blenderem, doprawiam do smaku sola, pieprzem, papryka, cukrem, daje dużo świeżego koperku, a na końcu zabielam mlekiem. przed podaniem już do miseczki wrzucam trochę pokrojonego w małe kawałki wędzonego łośka i tyle. ostatnio nasza ulubiona zupka:tak:

Hej, ja nadal bez @ ale od wtorku biorę Cerazette:tak:.
Wieruś, jak okazjonalnie paliłam a ostatniego papierosa to z radości pod koniec I roku studiów jak profesor mnie zwolnił z egzaminu z ogólnej uprawy roślin- mega trudny wykładowca i przedmiot:tak:.
Czytam Was ale jak zwykle nie mam kiedy odpisać:no:.
U nas po staremu, nocki przespane - 21:30-7:00 z mega kupą:tak::-D.
Wczoraj młody pociumkał 4 płatki kukurydziane z mlekiem - a ile mlaskania przy tym było:szok::tak::-D:-D.
Spring, ja się odstresowałam w sklepie dzieciowym, w którym mogłam wybierać co chcę i nie płacić za to:tak::cool: i jeszcze mi zostało na zaś:-p:tak:.
Zmykam pranie nastawić.

Scarletka ale kusisz obiadkiem :-D chętniem wcięłabym taką zupkę, mniam:-p

Iza ja jeszcze nie dostałam @ ;-)

Może rzeczywiście spróbuję sobie wypić jakąś malutką kawusię... na razie piłam tylko inkę...

Marta chętnie pobuszowałabym po sklepach, ale M wziął mi samochód, a potem jak wraca to już mi się nie chce;-)

Wierka ja nigdy nie paliłam;-)

Ostatnia edycja:
Madzik to fajnie, ja wlasnie mam plytke dvd z yoga, niby takie powolne cwiczenia ale zakwasy po wczorajszym mam. Moze niedlugo tez sie na jakis sporcik zapisze

Marta a czy Ty karmisz piersia i bierzesz tabletki? Bo ja juz tez wykupilam mini 28, ktore mi przepisala ginekolog. Mowila ze mozna je brac bez problemow i ze nie zatrzymaja laktacji, tylko ze na ulotce pisze zeby ich wlasnie nie brac podczas karmienia, wiec na razie leza w szafie a ja jestem w kropce

reklama
U nas pogoda do d... Młody dopiero teraz zasnął a wstał o 7 30:szok:

Scarletka obiadek marzenie, u mnie dziś placki ziemniaczane
Iza ja jeszcze nie dostałam @
Wierka nigdy nie paliłam, choć pochodzę z domu w którym wszyscy palili

Do góry