reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
spring napisałam pw

a ja wlasnie spieszę donieść ze mojemu synciowi po wielu dniach ćwiczen nareszcie sie udało przewrócić z pleców na brzyuszek jupiiiiiiiiiiiiiii bo tak to wciąz go reka blokowała i dupsko przeciązało ehe

pogoda do bani!!! ja ledwo na oczy widzę

Ostatnia edycja:
hejka,ja ostatnio to na nic czasu nie mam,zaglądam tylko na minutkę i już musze iść coś robić, za tydzień jedziemy w koncu do Londynu, pozwiedzac troszkę i do legolandu :happy:córcia oczywiście cała happy a mi się szczerze powiedziawszy nie chce za bardzo, a za 4 tygodnie do Polski :happy:
konczę kawkę i idę ogarnąć mój sajgon zanim mały śpi :tak:

miłego dnia

Spring- opowiem Ci nasza historie zakupu aparatu. Zalozylismy sobie cene do tysiaca i poszlismy do kuzyna który pracuje w sklepie ze sprzetem. Popatrzylismy i mąż tez pomyslał ze moze jednak skusic sie na lustrzanke ale zeby ją miec dobra trzeba dac ponad 2tys- to dla nas było już za dużo. Po godzinie dyskusji doszliśmy do wniosku ze skoro chcemy porządny aparat a na lustrzankę nas nie stac bo była wersja za 1,7 ale kuzyn powiedział tak: jak macie brać najtańsza lustrzankę czyli byle co to lepiej weźcie porządna cyfrówkę za ta sama kasę!! No i tak zrobiliśmy. Kupiliśmy Panasonika LUMIX FZ100 za ok1,6. Ma wszystkie funkcje o które pytasz wiec moge go spokojnie polecic. Mam go od 3 miesiecy a zrobiłam nim juz na bank z 10000 tys zdjec:):) poważnie. Na pewno na necie albo moze w innych sklepach znajdzie go w tanszych pieniądzach:)
PANASONIC DMC-FZ100 filmy full HD,MENU-PL F VAT (1673556127) - Aukcje internetowe Allegro

p.s. a filmiki robi w wersji HD- rewelacja:)

Ja dziś też tylko na chwilkę. My już po spacerku. Teraz zamierzam zrobić obiad, a wieczorem zostawiamy Elcię z babcią i idziemy do kina :) Pierwsza randka od czasu porodu!

Dzień dobry Mamusie ...
Ja tylko na chwileczkę ... bo w czasie gotowania obiadku jestem ...
Malwiś zasnęła wczoraj o 19 i obudziła się dopiero o 03:30 ... potem papu i spała do 8 i po obudzeniu gadała z króliczkiem a my z eM leżakowaliśmy jeszcze do 8:30.
Miłego dzionka. Zajrzę tu później :-)

Witam!
u nas szaro i ponuro, no i leje...dla trawki super, ale ja zachwycona nie jestem...
Zosia zaczęła wykazywać chęci podnoszenia główki, jak się ją za rączki trzyma, cieszę się że robi sie coraz silniejsza. Jak leży na moim brzuchu ale przodem do świata, to też główkę ciągnie do przodu...pewnie Wasze szkrabiki to już od dawna tak szaleją, ale moja to leniwa była, więc miło patrzeć jak też zaczyna:)
dzisiaj w końcu idziemy do ortopedy, bo sezon urlopowy się zaczął i nie udało się wcześniej wizyty ustalić, mam nadzieję że bedzie ok...
jakoś ostatnio gorszy nastrój mnie dopada, jakies takie zniechęcenie wszystkim...och te humory...jak się było w ciąży to przynajmniej mozna bylo na coś zwalić, a teraz co?

koncia no to jeszcze 6 dni i będziesz oblewać:) trzymam kcikuki!
fifronka romantycznej randki:-)
Pinka gratulacje dla Eryczka! Twój się przewraca z pleckow na brzuszek, z brzuszka na plecki , a moja ze stoickim spokojem kontempluje leżenie na plecach:tak: ale przyjdzie i na nią czas:tak:

spring napisałam pw

a ja wlasnie spieszę donieść ze mojemu synciowi po wielu dniach ćwiczen nareszcie sie udało przewrócić z pleców na brzyuszek jupiiiiiiiiiiiiiii bo tak to wciąz go reka blokowała i dupsko przeciązało ehe

pogoda do bani!!! ja ledwo na oczy widzę

hihihi u nas dzisiaj to samo, młody przekręcił się z plecków na brzuszek:-D

reklama
Wierka – współczuję wieczoru:-( Dobrze chociaż, że Em był do pomocy.
Pinka, Scarletka – gratuluję nowej umiejętności:-)
Fifronka – udanej randki:-)
Lokata – pięknie Malwinka Ci pospała:tak:
Patik – Zosia wie, że jeszcze zdąży się namęczyć w życiu, więc póki może to leniu****e;-)

Do góry