Pinka,
Scarlet gratulacje dla Waszych synków
Mój leniwiec woli się drzeć zamiast poćwiczyć nową umiejętność ;p
Fifi udanej randki
Nam może się uda na koncert Big Cyca w naszym big city wyskoczyć o ile babcia ze śpiącym Jasiem posiedzi, bo to dopiero o 21:30..
Ewiś daj spokój, sama najlepiej wiesz jak masz o dziecko dbać, skoro Twoja metoda z pieluszkami nie powoduje odparzeń to super i się nie przejmuj gadaniem! Mi się czasem w nocy nie chce Jaśka przewalać i tym samym wybudzać, więc śpi w jednym pampku do rana i nic mu się z pupką nie dzieje
Ale dzisiaj nadrobił hahahaha zmieniłam mu przed jedzonkiem, żeby go po obiadku nie telepać, ale marchewka wylądowała nawet na pampku, a jakąś godzinę później stwierdził, że jedna kupa dziennie to za mało i wytłoczył drugą
Olka wstydz się!! Pierdzeniem dziekco obudzić
A mi babcia ukradła dziecko i poszła z nim... do kościoła :/ chyba stwierdziła, że sami się nie wybierzemy.. mam nadzieję, że mi go nie będzie w chrzcielnicy zamaczać hahaha Z nami Jasiek był już ze 3 razy i myślę, że to całkiem niezły wynik
Z ząbkiem jakby się nam uspokoiło, sliny nadal jest ogrom, ale Jasiek już nie piszczy jak go zaboli, mniej smarujemy żelem, kurde może ten ząb już wylazł :O Sprawdzę jak wrócą ze spaceru
Ale by były jaja
Dzisiaj na naszym blokowym patio z odrobiną trawki panowie zainstalowali sikawki do podlewania trawki, dzieciaki miały taki ubaw, że jedynym sposobem, żeby wytrzymać te krzyki i piski była ewakuacja na spacer
Po szczepieniu zaczęrwieniło nam się miejsce wkłucia i nadal sparuję altacetem, zastanawiam się tylko kiedy to zejdzie..
Ps. Zapomniałam napisać, że przyszła chusta elastyczna do testowania, mam więc nowe zajęcie