reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Wierka- moj tez tak ma ja mówie ze to są napady obrzarstwa a potem post.....oszaleć mozna ile ja juz mleka namarnowałam przez takie coś:angry::angry:

Mołody po kąpieli spi w łóżeczku:tak: pewnie jakieś 30 min ma takie drzemi po kapielne ha ha ha wiki bajkę ogląda za godzinę mężo wróci:-p niby pospałam troszkę ale czuję sie mega zajechana:crazy::baffled:

reklama
ja też ledwo dycham zdrzemłam sie pół godzinki ale ledwo na ślepia patrze

Pinka natrzyj wodą z solą te plamy z marchwi i normalnie wypierz zejdzie napewno

młoda na szczęscie dzisiaj wynormalniała właśnie bawi sie z dziadkiem na ogródku

aa musze wam powiedziec że znalazłam fajnego sprzedającego na allegro od getrów i spodenek na lato i obiecałąm że jak da gratisik to wam polece dał pare getrów wiec sie pochwalam nowo wytropionym sprzedajacym godnym polecenia
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

hej laseczki :-)
dzięki za kciuki! Bronię się 6.07!!! :rofl2:
Młody dziś był bardzo grzeczny, ale nie mógł zasnąć ponad godzinę po kąpieli :no:. Ciekawe co to będzie w nocy...

A co to takie pustki?
Ja już po wizycie brata - krótka, bo w góry jechał z dziewczyną:tak: Ale niebawem przyjedzie na dłużej. Dziwne uczucie poznawać rodzeństwo w takim wieku:surprised:
Koncia - trzymam kciuki za obronę &&&

Hello Marcjanki:-D
Po znośnej nocce witam się porannie. Dziś mam "luzy": Jaś u teściowej, Ania śpi, a ja mam plan,żeby umyć dziś wszystkie okna.

Koncia super,że promotor przyjął Twoją pracę:tak: trzymam &&&&&&& 6.07 :cool2:

Dziewczyny, Pinka chciałabym kupić sobie nowy aparat fotograficzny, tak do 800zł. Czy mogłybyście mi coś polecić? Zależy mi na opcji makro, nagrywaniu filmików z dżwiękiem i robieniem czarno-białych zdjęć. Czy w ogóle można kupić lustrzankę w takiej cenie? Myślałam o Sony...

reklama
Czesc dziewczyny

Ale miałam wczoraj wieczór..normalnie jazda bez trzymanki.Nie dość ze bolała mnie głowa,byłam zmęczona to jeszcze mały przez 2 godziny się darł.Nie wiadomo co mu było,czy to jeszcze kolki,czy był może głodny ale oczywiście nie chciał jeść.Z tego wszystkiego zaczęłam kląć czego nigdy nie robię.I o 21-wszej padł na moim brzuchu a ja razem z nim.Dobrze ze miałam m do noszenia na zmianę,bo sama bym nie dala rady.
Dzis rano m się śmiał i przypominał mi jak urwami rzucałam.Jamie w nocy raz się tylko obudził i nawet dosyć dobrze zjadł.Mam dzisiaj Sammiego w domu,bo nauczyciele strajkują także idziemy zaraz na spacerek bo pogoda piękna się zapowiada.
koncia 6-ty Twój dzień:tak:
magdzior pierwsze najważniejsze spotkanie macie już za sobą potem to już będzie z górki
spring powiem Ci z własnego doświadczenia ze lepiej dołożyć trochę więcej i kupić lustrzankę albo na raty wziasc.Ja mam Nikona i jestem bardzo zadowolona

Ostatnia edycja:
Do góry