reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Patik- mój też długo trenował za nim mu sie udało:tak: z reszta pokazywałam wam focie,i twoja da radę

Scarlet- no to sie chłopaki umówiły he he

młody dzis sie nadziera niezle jak dobrze przylukałam to zębol sie przebija:tak: i już niedługo powinien wyjść:cool2:

ze spaceru to gnałam z nim bo tak sie rozpłakał a wiki biedna tymi nóżkami nie mogła zdąrzyć za mną:-D

idę nakarmic moją dzieciarnię bo ja na obiad zjadłam kalarepkę only!!!!!!!!!!

reklama
My już po spacerze,Jamie spal w wózku 3 godz i jak przyszliśmy to zjadł może z 50ml po czym mu się odbiło i ulało przy okazji a potem nie chciał już w ogóle jeść.Teraz znowu śpi,chyba odsypia wczorajsze koncerty,nie wygląda na chorego a mimo to nie chce jeść:-(
A mnie albo ciśnienie dopadło albo jestem tak Jamiem przejęta ze na lunch paracetamol wzięłam.

Heloł:)
No wiec podałam dzis w nocy(przy pierwszej pobudce) tj o 1.20 kleik z moim mleczkiem i niunia spała po nim do 6.30,moze by i spała dłuzej ale mega bączki ja obudziły.Oczywiscie po tych obiadkach i kleiku kupa zamiast do południa poszła dopiero po obiedzie i była duzo gestsza wiec gorzej wychodziła i były wrzaski;)
Pinka,Scarletka zdolne chłopaki:) moja na razie z brzuszka na plecy umie ,za to w gondoli nie ulezy spokojnie tylko probuje sie obrocic na brzuszek i wygina sie przy tym przeokropnie;)
Patik wez tego słonca ode mnie troche;) powodzenia u ortopedy;)
Fifrus udanej randki;) a na co idziecie?

U nas dzień świra! zakończenie przedszkola, szczepienie, wizyta u lekarza bo emek chory i ostatni dzień sypania kwiatów, na dokładkę dostałam @ po ponad rocznej przerwie!!!:confused2:

Mój mąż na konferencji w Warszawie a ja się nudzę sama w mieszkaniu:( szkoda że wcześniej nie pomyślałam bo mogłam się z nim zabrać i spotkać z Tulipkiem... Ale jak na to wpadłam to był środek nocy a mąż wyjeżdzał o 5 rano więc nie miałam się jak skontaktować:(

Z nudów obrałam wszystkie ziemniaki jakie miałam w mieszkaniu i gotuję na pyzy. Prawdziwa kura domowa ze mnie...

Pinka, Skarletka zdolniastych macie chłopaków! Moja tylko na boczek się przewraca i na brzuszek przewrócić sie nie może!

Pinka jakąś dietę stojusz na kalarepie?

Ola a te bąki to kto tak głośno puszczał że aż się dziecko obudziło hihihi

Ostatnia edycja:
Ja też myślę że to Olka hihihi bo jak byłam z nimi na spacerze to Gosia była bardzo grzeczna i zachowywała sie jak mała dama! Ola zapraszam na pyzy do mnie!;) Hania troche grzeczniejsza;) a ziemniaki obierałyśmy razem haha, ona w leżaczku koło mnie leżała i musiałam cały czas do niej gadać i wydurniać się aż mi język zdrętwiał od wydurniania się.

Pinka a już myślałam że ostra dietka hehe

A mam pytanie jak często zmieniacie pieluchy bez kupy tylko z siuśkami? Bo mi znajomi znad morza powiedzieli że ja za rzadko to robia bo powinno sie co 2h a ja zmieniam co 4 a nawet 5 bo wydaje mi się że nie jest mokra. No i tak mi jakos głupio było bo wyglądało jakbym na pieluchach oszczędzała...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry