reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
ewi u mnie wczoraj i w pon wojskowy helikopter latal (skakali ze spadochronami) i robi mega szum naszczescie Emilce nie przeszkadzalo to w drzemce :rofl2:

a u mnie taka duchota i spiekota ze na osiedlu ni zywego ducha;)a na niebie ani jednej chmurki,dobrze ze troszke wieje bo by szło zdechnac;) az niunia niespokojnie spała i musiałam ja na raczkach ululac troche

tulip ok nie dobijam he he Laura już ok??

po tym spanku zachcialo mi sie pieczonych bananów z czekoldą i lodami:-D:-D trzeba bedzie zrobić na deser...

pinka ma dziś dzień znęcania się:-D ja się przyłączę - Helenka z babcią 2,5 h, Helenka spała 3 h, Helenka na macie grzeczna:-)

reklama
U mnie młody zaczyna mniej jeść:crazy: Czesto wypijal po 180ml a teraz po 100 a 120 to już max i na dodatek mu się ulewa jakby miał za dużo,przy tym przerwy ma 4godz miedzy posiłkami wiec powinien bardziej zgłodnieć. Ja kiedyś świra przy nim dostane.

magdzior
wszystkiego najlepszego dla synka/a z tym bratem przyrodnim to milo ze chcecie się lepiej poznać 20 lat macie do nadrobienia:-D Pewnie się denerwujesz, co?
scarletka milo słyszeć ze młody lepiej je
madzik a jaki serwis na te zdjęcia zamawiałaś? bo my już kilka razy nacięliśmy się ze jak oddasz do wywołania w godzinę lub na miejscu to oni drukuja na szybkiego i byle jak
katjusza fajnie ze wyjazd się udał i naładowałaś baterie:tak:
lokata może to zatwardzenie?

Do góry