reklama
futrzakowa
yea! to ja!
dzieńdobry marcóweczki... ja dziś z bólem głowy więc nie na długo zabawię...
izabela 1982
Fanka BB :)
Ja jak mam taki beznadziejny dzien to planuje urlop, musze sie jakos pozytywnie nastawiac
Ostatnio pisalyscie o mierzeniu maluszkow, my jak bylismy u lekarza to ja wkladalam malego w szuflade, obok byla miarka i tak Gabriel zostal zmierzony
A sie na smialismy z m

Ostatnio pisalyscie o mierzeniu maluszkow, my jak bylismy u lekarza to ja wkladalam malego w szuflade, obok byla miarka i tak Gabriel zostal zmierzony

witam
My po walecznej nocy i walecznym poranku zeby mały cokolwiek zjadł

o 6:00 zadł 50ml a teraz jest 9:35 i nic nie chce!!!!!! jak tak bedzie dziś przez cały dzień i do tego dojdzie maruda po szczepieniu to oszaleje!!!!!!!!
na dodatek tak drapie sie paznokciami po dziasłach ze musze mu obcinać co 2 dni
a palce to już wkłada tak głęboko do buzi że aż ma odruch wymiotny!!!
Dziekuje dziewczyny za kciuki w spawie szczepienia przydadzą sie
Patik-podaj mi ten przepis na nalesniki bo smaka narobiłas;-)
Scarlet- ja robie tak samo zachowuje sie ja klaun a on i tak nie je
na koncu wycieram tylko pot z czoła
a gardło od spiewania to juz mnie boli

ok kończe jedzenie malne sobie oko i spadamy

My po walecznej nocy i walecznym poranku zeby mały cokolwiek zjadł

Dziekuje dziewczyny za kciuki w spawie szczepienia przydadzą sie
Patik-podaj mi ten przepis na nalesniki bo smaka narobiłas;-)
Scarlet- ja robie tak samo zachowuje sie ja klaun a on i tak nie je

ok kończe jedzenie malne sobie oko i spadamy

juliaidaro
Fanka BB :)
witam sie z Wami marcoweczki maly ma dzremke a mama chwile dla siebie
i znowu kupka byla rzadka.....oszaleje
i nadal wierka mam ochote na tego torta hhahahah
i nadal wierka mam ochote na tego torta hhahahah
futrzakowa
yea! to ja!
Pinka - trzymam kciuki! haha...ja wczoraj śpiewnik wyciągnełam
żeby chociaż zaśpiewać pełne zwrotki
i mieć szerszy repertuar bo pieski małe dwa już mi się znudziły:-) więc wprowadzamy piosenki ogniskowe i szanty

cześć Marcówki
dziękuję w imieniu Sammiego za życzenia:-) Fajnie miec taki dzien kiedy wszystko inne idzie na bok i po prostu się świętuje.
Julia tort jeszcze został wiec zapraszam na kawkę;-)
Pabelle gratuluje ze znalazło się dla was miejsce w żłobku,bo wiadomo ze w dzisiejszych czasach to jak wygrana na loterii:-)
Scarletka my jesteśmy przy pampkach rozmiar 3
Izabela wracaj nam szybko do zdrowia
Futrzak twojemu bólowi głowy mówimy a sio!!
Fifronka miłego wypadu
Tulip Ty to jesteś normalnie moja ziomalka od oczekiwania na poród,swoja droga opisałaś jak to było u Ciebie?Bo chętnie bym poczytała jak Ci poszło,sama tez się muszę zmobilizować.Co do mojego Prima-aprilisowego dowcipnisia to naprawdę coś w tym jest bo on często lubi mnie wkręcać -udaje ze twardo śpi a tu naraz otwiera oczy i się śmieje ze matka znowu się dala nabrać;-)
Pinka powodzenia na szczepieniu,jesteśmy z Toba rzecz jasna!! Jeśli Cie trochę pociesze to Jamie od wczoraj tez mało je,tylko u niego to nawet nie wiadomo dlaczego bo przecież nie ząbkuje.A miałam tez taki przypadek ze w sobotę w nocy spal prawie 7 godz bez pobudki na jedzenie i potem wypił tylko 100
Wiecie co,mój Jamie zaczął od soboty podnosić głowę kiedy leży na plecach tak jakby chciał siadać.Czy to nie za wcześnie jak na 11 tygodni?Czy wasze dzidzie tez się tak podnoszą?
dziękuję w imieniu Sammiego za życzenia:-) Fajnie miec taki dzien kiedy wszystko inne idzie na bok i po prostu się świętuje.
Julia tort jeszcze został wiec zapraszam na kawkę;-)
Pabelle gratuluje ze znalazło się dla was miejsce w żłobku,bo wiadomo ze w dzisiejszych czasach to jak wygrana na loterii:-)
Scarletka my jesteśmy przy pampkach rozmiar 3
Izabela wracaj nam szybko do zdrowia
Futrzak twojemu bólowi głowy mówimy a sio!!
Fifronka miłego wypadu
Tulip Ty to jesteś normalnie moja ziomalka od oczekiwania na poród,swoja droga opisałaś jak to było u Ciebie?Bo chętnie bym poczytała jak Ci poszło,sama tez się muszę zmobilizować.Co do mojego Prima-aprilisowego dowcipnisia to naprawdę coś w tym jest bo on często lubi mnie wkręcać -udaje ze twardo śpi a tu naraz otwiera oczy i się śmieje ze matka znowu się dala nabrać;-)
Pinka powodzenia na szczepieniu,jesteśmy z Toba rzecz jasna!! Jeśli Cie trochę pociesze to Jamie od wczoraj tez mało je,tylko u niego to nawet nie wiadomo dlaczego bo przecież nie ząbkuje.A miałam tez taki przypadek ze w sobotę w nocy spal prawie 7 godz bez pobudki na jedzenie i potem wypił tylko 100
Wiecie co,mój Jamie zaczął od soboty podnosić głowę kiedy leży na plecach tak jakby chciał siadać.Czy to nie za wcześnie jak na 11 tygodni?Czy wasze dzidzie tez się tak podnoszą?
reklama