reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Pinus ja tak na ok 12 tez:)i tez licze ze nie bedzie padac;)
Fifrus nasza pediatra kazała czekac az mała bedzie miec 5kg,troche to trwało;)

Dla mnie to troche dziwne, bo Ela też nie waży 5 kg, a już 2 tury szczepień ma za sobą. Tylko przeciwko gruźlicy ma przesunięte na pół roczku

Olcia zawsze możecie na plażę chociaż pójść, podobno wszystko super słychać ;-)
Asco skoro Jasio nie płacze to spoko, tylko przygotuj się na kupę gigant i zmianę bodziaka jak się wreszcie pojawi :eek: I wrzuć jakieś foty!!
Vetuś napisałam tak jak na ulotce było, a wydaje mi się, że może faktycznie ciut dłużej, oczywiście przy założeniu, że maluch od razu wszystkiego nie zje i pozwoli wmasować w dziąsełko, Jasiek już się zesprycił i dobrze wie, że po wieczornej butli najpierw mycie "ząbków" wacikiem a potem pycha żelik do zlizywania :sorry2:
Vetka, Pinka a po co taki dowód?? Bez niego nie da się podróżować po UE??
Wierka wielka buźka dla Twojego duuuuużego 6-latka :*
Olka, Pinka powodzenia na szczepieniu i spokojnego dnia potem :*

U mnie już luz, zaliczyliśmy szybki spacerek (bo wisiały czarne chmury) do rossmanna po odbiór darmowego zestawu z hippa i kolejny soczek, kupiłam też kleik ryżowy z bobovity, ale nie miałam "większego" smoczka, więc dzisiaj jeszcze samo mleczko było na kolację.. Jasiek już słodko śpi, wrócił nareszcie mój aniołek i już od wczoraj zasypia sam bez jednego dźwięku ;-) eMek pojechał biegać, a ja mam chwilę dla siebie :-)
Przyjemnego wieczoru dla wszystkich :*

Malina- no niestety nie da sie;-) trzeba miec jakis dokument dla dziecka;-)

a ja juz jestem siwa!!!!!!!!! młody od 14:00 dopiero niedawno zjadł 40 ml kleiku i 50 ml wypil mleka a tak sie darł jak opętany!!!!!!!!!!!! dobrze ze mąż jest to go zabawia bo ja juz nie daje rady te zeby mnie i jego wykonczą!!!!!!!!!

reklama
Futrzaku no my to raczej płyta, pewnie na Golden Circle się machniemy. Tak zrobiliśmy na Sonisphere Festival i było super.
Malina na Prodigy też się wybieramy :))))
Olu, a na spotkanie z wami też mam nadzieję. Może mały spacer przed koncertem. Tylko my to bez Eluni bedziemy

ja tez bym chętnie na płytę ... ale eMkowi się nie chce w tłumie stać:-D hehe... no więc kompromisem będzie trybuna :-)

Do góry