reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Pinus ja tak na ok 12 tez:)i tez licze ze nie bedzie padac;)
Fifrus nasza pediatra kazała czekac az mała bedzie miec 5kg,troche to trwało;)

Dla mnie to troche dziwne, bo Ela też nie waży 5 kg, a już 2 tury szczepień ma za sobą. Tylko przeciwko gruźlicy ma przesunięte na pół roczku

Olcia zawsze możecie na plażę chociaż pójść, podobno wszystko super słychać ;-)
Asco skoro Jasio nie płacze to spoko, tylko przygotuj się na kupę gigant i zmianę bodziaka jak się wreszcie pojawi :eek: I wrzuć jakieś foty!!
Vetuś napisałam tak jak na ulotce było, a wydaje mi się, że może faktycznie ciut dłużej, oczywiście przy założeniu, że maluch od razu wszystkiego nie zje i pozwoli wmasować w dziąsełko, Jasiek już się zesprycił i dobrze wie, że po wieczornej butli najpierw mycie "ząbków" wacikiem a potem pycha żelik do zlizywania :sorry2:
Vetka, Pinka a po co taki dowód?? Bez niego nie da się podróżować po UE??
Wierka wielka buźka dla Twojego duuuuużego 6-latka :*
Olka, Pinka powodzenia na szczepieniu i spokojnego dnia potem :*

U mnie już luz, zaliczyliśmy szybki spacerek (bo wisiały czarne chmury) do rossmanna po odbiór darmowego zestawu z hippa i kolejny soczek, kupiłam też kleik ryżowy z bobovity, ale nie miałam "większego" smoczka, więc dzisiaj jeszcze samo mleczko było na kolację.. Jasiek już słodko śpi, wrócił nareszcie mój aniołek i już od wczoraj zasypia sam bez jednego dźwięku ;-) eMek pojechał biegać, a ja mam chwilę dla siebie :-)
Przyjemnego wieczoru dla wszystkich :*

Malina- no niestety nie da sie;-) trzeba miec jakis dokument dla dziecka;-)

a ja juz jestem siwa!!!!!!!!! młody od 14:00 dopiero niedawno zjadł 40 ml kleiku i 50 ml wypil mleka a tak sie darł jak opętany!!!!!!!!!!!! dobrze ze mąż jest to go zabawia bo ja juz nie daje rady te zeby mnie i jego wykonczą!!!!!!!!!

reklama
Futrzaku no my to raczej płyta, pewnie na Golden Circle się machniemy. Tak zrobiliśmy na Sonisphere Festival i było super.
Malina na Prodigy też się wybieramy :))))
Olu, a na spotkanie z wami też mam nadzieję. Może mały spacer przed koncertem. Tylko my to bez Eluni bedziemy

ja tez bym chętnie na płytę ... ale eMkowi się nie chce w tłumie stać:-D hehe... no więc kompromisem będzie trybuna :-)

Do góry