cześć dziewczynki!
u nas też chyba zaczęło się z ząbkowaniem, Zosia pcha wszystko do buzi, ślini się i jak dorwała mojego palucha dzisiaj w czasie kąpieli to nie chciała puścić - tak gryzła...dałam jej potem gryzaczek, no i przez 10 minut namiętnie się na nim wyrzywała, a potem znowu marudzenie. Przy karmieniu butlą znowu był cyrk, choć mniejszy niż wczoraj, zasnęła sama, ale po 10 minutach się obudziła z dzikim wrzaskiem, posmarowałam jej dziąsełka żelikiem i po chwili usnęła...och te ząbkowanie, czemu te dzieciaczki muszą tak cierpieć???:-(
Ola, Pinka kochane trzymajcie się dzielnie na szczepieniach, oby bylo szybko i jak najmniej boleśnie...u nas ostatnio odwracałam uwagę Zosi zabawką z pozytywką
Asco pierwsze święto tatusia będziecie długo pamiętać:-)
wierka wszystkiego dobrego dla Sammiego:-) torcik pyszny pewnie, wygląda bardzo apetycznie:-)
malinkaa Jasiek daje wypoczywać to korzystaj ile sie da

ten Twój emek jakis sportowiec, co? ciagle biega i biega
Pinka bidulek z Eryczka:-( i tak malo je?
Pabella gratuluje otrzymania miejsca w żłobku!
Vetka ja takiego miłego zaskoczenie doznałam w grudniu, jak wyrabialiśmy dowód dla Hani, mila urzędniczka jeszcze poinformowała mnie, że mogę na miejscu wypisać wniosek do Urzędu Stanu Cywilnego o przesłanie odpisu aktu urodzenia dziecka i otrzymaliśmy ten akt po kilku dniach do domu poleconym, również gratis
a ja się pochwalę że zrobiłam dzisiaj na kolacje naleśniki faszerowane warzywkami i ryżem zapiekane serkiem

wyszły bajeczne

lubie jak coś mi wychodzi z moich improwizacji kulinarnych