reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

pinka to fajnie ze szczepienie zaliczone
jak Eryk je Ci co 2 godz 80 to nie jest źle,spróbuj mu zrobić dłuższe przerwy,nie chce się wymądrzać ale health visitor tak doradzają żeby karmić co 3 a najlepiej 4 godz

reklama
ehh Pinka co my z tymi chłopakami mamy....

dopiero co uspalam Jamiego i nawet twardo jeszcze nie zasnął a tu mi ogrodnik z kosiara wjechał:wściekła/y::wściekła/y:

Paweł zapisany. Przed nami jakieś 50 wniosków:szok: Ale Pani mnie pocieszyła, że najprawdopodobniej od września otworzą nową grupę. Więc nie powinniśmy mieć problemów z dostaniem się, bo zazwyczaj ½ wniosków jest nieaktualna (rodzice organizują inną opiekę). Mamy zadzwonić w 2 połowie sierpnia, chyba, że wcześniej by było miejsce to oni się z nami skontaktują.
Izabela – zdrowiej szybciutko:tak:
Futrzak – oby ból głowy minął jak najszybciej;-)
Madzikm – na to wygląda, że od września. Ale Helenka zaszalała ze spaniem:szok:
Pinka – super, że dzieciaczki zaszczepione:-) &&& żeby im się tylko marudzenie poszczepienne nie włączyło

magdzior no to trzymam kciuki zeby sie miejsce znalazło;-)
wierka a no mamy he he teraz zjadł po 2 h 115ml mleka:tak: ale sie ciesze jak głupia:-p

a pięsci juz pakuje do paszczy:wściekła/y::wściekła/y:i sie wnerwia

magdzior nasze kciuki maja magiczna moc,miejsce na pewno się znajdzie:tak:

Przypomniało mi się ze miałam wam napisać jak walczę z reklamiarzami którzy nas atakują przez telefon.. zwykle go wyłączam bo Jamie by 5 min nie pospał,ale jak już po południu mi się zapomni i któryś zadzwoni to mówię do nich po polsku:-D Sammy to zawsze boki zrywa,ja zresztą tez,bo oni nie wiedza co maja powiedzieć a ja udaje ze ani słowa po ang itd..:-D

Witam:-)
Jestesmy juz po szczepieniu,niunia zniosła je bardzo dzielnie:tak: zapłakała tylko w momencie ukłucia a jak tylko wziełam ja na rece i przytuliłam to juz wszystko było dobrze:tak: potem zjadła mleczko i zasneła:tak:Mam nadzieje ze nie zrobi sie nagle jakas marudna,wogole dzis ma dziwny dzien bo w nocy spac nie chciała ,co prawda były tylko dwie pobudki ale po nich zasnac nie chciała i jak wstałysmy po 8 tak miała tylko jedna drzemke ta po szczepieniu.
Wierka moja od paru dni przy karmieniu tak sie zgina wpoł i podnosi głowe jak do siadania:tak:
Pinka ciesze sie ze i u Was poszło spokojnie ze szczepieniem:tak: oby cały dzien był spokojny;-)

Olcia- Dzielna Goska;-)) wam również spokojnego dnia bez marudy zyczymy:tak:
Wierka- ja też tak robie ha ha ha
Patik- ty zabiegana kobieto!!!!! odpocznij troszkę:tak: przepis wykorzystam na jutrzejszy obiad bo brzmi smacznie:-p
madzik- zdróweczka dla dziewczynek!!!!!!!! ale te pieluszki to dal małej dajesz czy dla starszej??????
co do porządków robie tak jak ty na bierząco sprzątam bo inaczej była by Teksańska masakra
Iza -to zdrówka dla ciebie i uwazaj żebys małego nie zarazila bo ze szczepienia nici....
futrzak- jak głowa?? procha sobie weź:tak: chciała bym cię z tym śpiewnikiem zobaczyć ha ha

Młody wariuje z siostrą na leżaczku o szczepienie chyba lepiej znosi bo po porzednim to marudził nieziemsko co chwilę popłakiwał a teraz lezy sobie spokojnie:tak:

A ja przez tą @ jestem wykończona wogóle nie mam siły:no: na nic!!!!!! ogarnełam chatę( tylko na dole;-) nakarmiłam dzieciaki i zasiadłam z kawą do lapka:-p

Ja właśnie padłam na twarz przed kompem....od 7 rano zabawa na całego i jak to ostatnio bywa każda Gwiazda spała kiedy miała na to ochotę- a nie razem!! Moja mama ma tylko takie szczęście a ja doopa- jestem zgrzana i marze o prysznicu...a tu trzeba by było się zabrać za naukę pytań do obrony!!! Teraz babcia lula dzidzie w wózku w salonie bo po 15 min. bycia na polu przyszedł deszcz!!

Wierka-
świetny pomysł z tym gadaniem po pl:):-):-D

Olus- dzielna masz córcie:) a tak poza tym to pewnie przeczuwała całą noc co ją dzisiaj czeka...:):-D

Iza- zdrówka;-)

Futerko - jak tam główka???:-)

Pinus- Ty to masz przeboje z Małym i jego ząbkowaniem:):-D dobrze ze szczepienia poszły Wam tak sprawnie:)

Madzik- harmonogram porządków domowych podobny do naszego.....a raczej do mojego bo mój eMek to jak moje trzecie dziecko:) hi hi:-D

reklama
Do góry