reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

A ja bym pojechała na jeden dzień woodstocku, w sobotę będzie Prodigy i może być niezłe widowisko :D No i możnaby się pobujać przy Gentelmanie mmmmmmmm marzenie.. tylko nie wiem czy umiałabym zostawić Jaśka właściwie na półtorej dnia i całą noc :/

reklama
No to Mila,Fifrus zapraszamy do Gdanska;)przy okazji zrobimy mały spęd mamusiek z BB;)
Malina moj M wymyslił zebysmy poszli na Open'era (bedzie Prince a przy jego piosenkach sie poznalismy;)) ale nie mam odwagi zostawic Gosi ,no i zal kasy:(

Hej Marcoweczki,

Witamy sie po weekendzie, byl bardzo udany!:tak:

W sobote eMek odsypial, wiec tylko mielismy krotki spacerek, ale w czoraj w Kandzie byl Dzien Ojca, pierwsze swieto taty spedzilismy cudnie w trojke.

Poplynelismy stateczkiem na Toronto Island, gdzie jest piekny park, spacerowalismy, piknikowalismy, robilismy zdjecia a po powrocie do miasta, poszlismy na kolacje, na syczuanska kuchnie. Pikantna jak diabli, ale jaka smaczna! Jasiek byl bardzo grzeczny i w spokoju moglismy zjesc.

Moj Jasko wlasnie pierwszy raz od narodzin nie zrobil kupy od 24h:confused:, zawsze byly 3-4 dziennie, a tu cisza. Brzusio miekki, nie marudzi bardziej niz zawsze, dieta ta sama, wiec chyba moge byc spokojna?

Koncertu Rammsteinu Wam zazdroszcze, byli niedawno w Toronto, ale Jasko dopiero co sie urodzil, wiec koncert przeszedl nam kolo nosa.

Trzymam kciuki, aby Wasze dzieciaczki byly spokojne i grzeczne, i aby daly Wam troche oddechu:)

ps

sorki za pisownie, ale pisze z kompa, ktory nie ma polskich znakow

Futrzaku no my to raczej płyta, pewnie na Golden Circle się machniemy. Tak zrobiliśmy na Sonisphere Festival i było super.
Malina na Prodigy też się wybieramy :))))
Olu, a na spotkanie z wami też mam nadzieję. Może mały spacer przed koncertem. Tylko my to bez Eluni bedziemy

Ostatnia edycja:
Hej laseczki-marcówczki
tulipku-ja mam bebelulu i sobie chwalę, w razie pytań pisz na priv
malinko-lignokaina w żelu działa ok 1h:(

A mysmy dzisiaj byli w urzedzie wyrobic małej dowód tymczasowy i jakie było moje zaskoczenie gdy sie okazało, że dostanie go na 5 lat a nie na rok jak pierwszy paszport i to bezpłatnie:)

Hej laseczki-marcówczki
tulipku-ja mam bebelulu i sobie chwalę, w razie pytań pisz na priv
malinko-lignokaina w żelu działa ok 1h:(

A mysmy dzisiaj byli w urzedzie wyrobic małej dowód tymczasowy i jakie było moje zaskoczenie gdy sie okazało, że dostanie go na 5 lat a nie na rok jak pierwszy paszport i to bezpłatnie:)

vecia to prawda my tez Wiki robilismy dowód na 5 lat;-) teraz jak nam sie uda poeciec do polsi to małemu tez zrobimy

mamuski u nas dzisiaj kiepska pogoda ale i tak nie popsuje nam humoru,bo świętujemy 6-te urodziny Sammiego:tak::-):-D:happy2:

Mam nadzieje ze się do nas przyłączycie,proszę się częstować
page196_5.jpg

Wierka sto lat i spełnienia marzen dla synka:)i miłej zabawy:)
Pinus ja tez jutro ide na szczepienie,to nasze pierwsze i do tego M nie mogł wziasc wolnego wiec musze jechac autobusem:(Powodzenia,na ktora idziesz?

reklama
Do góry