A ja bym pojechała na jeden dzień woodstocku, w sobotę będzie Prodigy i może być niezłe widowisko
No i możnaby się pobujać przy Gentelmanie mmmmmmmm marzenie.. tylko nie wiem czy umiałabym zostawić Jaśka właściwie na półtorej dnia i całą noc :/
reklama
No to Mila,Fifrus zapraszamy do Gdanska
przy okazji zrobimy mały spęd mamusiek z BB
Malina moj M wymyslił zebysmy poszli na Open'era (bedzie Prince a przy jego piosenkach sie poznalismy
) ale nie mam odwagi zostawic Gosi ,no i zal kasy
Malina moj M wymyslił zebysmy poszli na Open'era (bedzie Prince a przy jego piosenkach sie poznalismy
Asco
Fanka BB :)
Hej Marcoweczki,
Witamy sie po weekendzie, byl bardzo udany!
W sobote eMek odsypial, wiec tylko mielismy krotki spacerek, ale w czoraj w Kandzie byl Dzien Ojca, pierwsze swieto taty spedzilismy cudnie w trojke.
Poplynelismy stateczkiem na Toronto Island, gdzie jest piekny park, spacerowalismy, piknikowalismy, robilismy zdjecia a po powrocie do miasta, poszlismy na kolacje, na syczuanska kuchnie. Pikantna jak diabli, ale jaka smaczna! Jasiek byl bardzo grzeczny i w spokoju moglismy zjesc.
Moj Jasko wlasnie pierwszy raz od narodzin nie zrobil kupy od 24h
, zawsze byly 3-4 dziennie, a tu cisza. Brzusio miekki, nie marudzi bardziej niz zawsze, dieta ta sama, wiec chyba moge byc spokojna?
Koncertu Rammsteinu Wam zazdroszcze, byli niedawno w Toronto, ale Jasko dopiero co sie urodzil, wiec koncert przeszedl nam kolo nosa.
Trzymam kciuki, aby Wasze dzieciaczki byly spokojne i grzeczne, i aby daly Wam troche oddechu
ps
sorki za pisownie, ale pisze z kompa, ktory nie ma polskich znakow
Witamy sie po weekendzie, byl bardzo udany!

W sobote eMek odsypial, wiec tylko mielismy krotki spacerek, ale w czoraj w Kandzie byl Dzien Ojca, pierwsze swieto taty spedzilismy cudnie w trojke.
Poplynelismy stateczkiem na Toronto Island, gdzie jest piekny park, spacerowalismy, piknikowalismy, robilismy zdjecia a po powrocie do miasta, poszlismy na kolacje, na syczuanska kuchnie. Pikantna jak diabli, ale jaka smaczna! Jasiek byl bardzo grzeczny i w spokoju moglismy zjesc.
Moj Jasko wlasnie pierwszy raz od narodzin nie zrobil kupy od 24h

Koncertu Rammsteinu Wam zazdroszcze, byli niedawno w Toronto, ale Jasko dopiero co sie urodzil, wiec koncert przeszedl nam kolo nosa.
Trzymam kciuki, aby Wasze dzieciaczki byly spokojne i grzeczne, i aby daly Wam troche oddechu
ps
sorki za pisownie, ale pisze z kompa, ktory nie ma polskich znakow
Futrzaku no my to raczej płyta, pewnie na Golden Circle się machniemy. Tak zrobiliśmy na Sonisphere Festival i było super.
Malina na Prodigy też się wybieramy
)))
Olu, a na spotkanie z wami też mam nadzieję. Może mały spacer przed koncertem. Tylko my to bez Eluni bedziemy
Malina na Prodigy też się wybieramy
Olu, a na spotkanie z wami też mam nadzieję. Może mały spacer przed koncertem. Tylko my to bez Eluni bedziemy
Ostatnia edycja:
Hej laseczki-marcówczki
tulipku-ja mam bebelulu i sobie chwalę, w razie pytań pisz na priv
malinko-lignokaina w żelu działa ok 1h
A mysmy dzisiaj byli w urzedzie wyrobic małej dowód tymczasowy i jakie było moje zaskoczenie gdy sie okazało, że dostanie go na 5 lat a nie na rok jak pierwszy paszport i to bezpłatnie
A mysmy dzisiaj byli w urzedzie wyrobic małej dowód tymczasowy i jakie było moje zaskoczenie gdy sie okazało, że dostanie go na 5 lat a nie na rok jak pierwszy paszport i to bezpłatnie
Hej laseczki-marcówczki
A mysmy dzisiaj byli w urzedzie wyrobic małej dowód tymczasowy i jakie było moje zaskoczenie gdy sie okazało, że dostanie go na 5 lat a nie na rok jak pierwszy paszport i to bezpłatnie![]()
vecia to prawda my tez Wiki robilismy dowód na 5 lat;-) teraz jak nam sie uda poeciec do polsi to małemu tez zrobimy
reklama