reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Miki moja kolezanka kladzie synka przed telewizorem, wtedy jakos sie skupia na troche i cwiczy glowke. Moze to malo edukacyjne, telewizja w tak mlodym wieku, ale dziala.

Ja też od tego zaczęłam "ćwiczenie" Gaby :zawstydzona/y: rzeczywiście bardzo skuteczne, zwlaszcza, ze to były jedyne momenty, kiedy mogła w TV popatrzeć :-D

Malinaa, świetnie, że nie bylo tak źle. A na pewno teraz z dnia na dzień będzie coraz lepiej

Lokata, powiem niegrzecznie: "kij jej w oko" ;-) przynajmniej nie musisz słuchać złotych rad

Ja dzień uważam za udany. Goście przyjechali, zasypali Gabrysię prezentami :-p posiedzieliśmy, pogadaliśmy a potem wybraliśmy się na krotki spacer. Po godzinie byliśmy z powrotem w domu, mama z mężem ledwo żywi :sorry2:. Jak usłyszeli, że takie spacerki to przynajmniej 3 w ciągu dnia robię to nie chcieli uwierzyć, haha :-) Oj, wyrabiają nam dzieci kondycję :tak: Teraz Gaba od pół godziny smacznie śpi. Zobaczymy o której zrobi pobudkę..

reklama
Vetus mmmmmmmmniammmmmmmmmmmm sheridan;) miłego wieczorku:)a dziewczyny pewnie padły razem z dzieciakami;)

Małgoska dzis miała spiaczke;) jadła i spała ze 4razy po ok godzine:) az poznym popołudniem to na siłe sie z nia bawilismy co by nie przespała kapieli i ładnie spała w nocy;)zobaczymy jak to bedzie.
Dzis pierwszy raz od kilku miesiecy jadłam spaghetti,mam nadzieje ze mała je ''przezyje'';) a na kolacje była kasza manna z truskawkami;) a teraz zmykam do wanny:)
miłej nocki zycze:)

a dziekuje;) przydał by sie tez sheridan i Pirs Brosman;)hihi

ps
miałam juz wczesniej napisac ze kupiłam gazete ''mamo to ja'',jest super dodatek-płyta i ksiazka o Kubusiu Puchatku i fajne artykuły np o zasypianiu,zabkowaniu,roznych krostkach i czesc dla tatusiow nawet;)

witam sie ja od jutra bede przez 2 tyg.slomiana wiec moze bede miec wiec czasu na bb ale to tyle z plusow bycia samej
milutek gratki skosztowalam juz kileszeczek twojego szampana
wierka super ze kolki minely
malinka Jasiu dzielny facecik
lokata nie sluchaj tesciowej i walcz o mleczko dla Malwisi :tak:
vecia milego wieczorku
ola milego pluskania

oj wypiło by sie coś mocniejszego ale nie wiem czy moge z tymi moimi wziewkami o20wziełam ostatnie? Vecia co Ty na małego drineczka poradzisz?

papcia - małe piwko jesli lubisz lub kieliszek wina:) Ja uwielbiam czerowne wytrawne np. hiszpańską Rioja. Na pewno odradzam mocniejszy alkohol niż 20%

No i Brossman tez mnie opuścił:(

reklama
hmm piwo mam w lodówce czyli odpada na moje gardło winka nie mam sklep juz zamkniety mam za to bananówke myśle że kieliszek z dużą ilości soku w takim razie nie zaszkodzi

jeny siedze z ta moją tłustą szanowną pól dnia przy kompie a trza było ruszyć dupsko i chociaż z 5przysiadów zrobić echhh ja niedobra a dopiero co próbowałam m na masaże rozbijajace cellulit namówić bo promocje wyczaiłam z takim zapałem to nawet masaże nie pomogą :(

Do góry