reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Cześć dziewczyny
biggrin.gif

U nas noc tak jak zwykle 2 pobudki. Niestety Jaś nie należy do dzieci, które w dzień lubią spać. Dziś już zaliczył drzemkę 20 minutowa, i teraz śpi od 25 minut - oby jak najdłużej
yes2.gif
.
Milu - gratuluję zakończonej ostatniej sesji i życzę tak dobrego humorku po szampanie jak wczoraj po piwku
biggrin.gif

Jaśko też nie lubił wręcz nie znosił leżenia na brzuszku. jednak częste a za to krótsze brzuszkowanie dało ogromny efekt. Syn nosi pięknie główkę, przy tym ssie rączki bądź bawi ( czy przesuwa) się zabawkami.

Juliaidario, Miki - u nas podziałała ulubiona grzechotka kładziona przed nos
yes2.gif

Miłego dnia marcóweczki

no to sobie pospał...

Ostatnia edycja:
reklama
Lokata a kij jej w oko przynajmniej masz świety spokój jak sie nie oddzywa a te tabletki spróbuj zamówić na www.doz.pl

Asco oj daj tego słonka daj u nas pada i wieje

Ola ja nie karmi a do dzisiaj mam mega wybuchy gorąca na przemian z dreszczami

Mili GRATULUJE
ale mi smaka narobiłaś mniam mniam u mnie cisto z truskawkami sie piecze czereśnie czekają na kosnumpcje a ogórki na zakiszenie:)

tak na szybko poczytałam i uciekam sprzatac wlece póżńiej pa pa

Ostatnia edycja:
Asco dziekuje juz mi cieplej, co do autka to nie wiem czy je w końcu dostane czy nie bo te co mi zaznaczył to wogóle nie mój typ jak mu powiedziałąm że może byśmy od mojej ciotki kupili bo wycacany i sprawdzony bo jej zięć jest mechanikiem to sie obraził bo on woli jakieś stare ***** od nieznajomych kupić a kij mu w oko ja moge chodzić pieszo

a tak pozatym to odpływam za każdym razem jak widze Twój suwaczek czy Twój Jasiek wolny szukam kawalera do Lenki bo wszystkich innych laski mi juz pokradły :)

Papciu - mój Jasiek wolny, jak najbardziej! Jak tylko go Lenka zechce na kawalera, to i on nie ma nic przeciwko, a nawet sie tu koło mnie zawadiacko usmiecha:tak:

co do autka, to nie złosc się na eMka, myslę, że jak każdy facet chciał Ci zaimponować i sam tak ważna dla niego sprawę załtwić, abyś była z niego dumna:tak:;-)

witam,
u nas dziś dzień marudy, na szczęście cały dzień poza domem, więc ciągły płacz aż tak nie przeszkadza
tulip, haha to mój maluch wiecznie głodny, bo tyle płacze, a duży chłopak i na MM ;-) akurat matka wie najlepiej dlaczego płacze jej dziecko,a ta koleżanka zrozumie jak urodzi własne i będzie robić wszystko, żeby uspokoić swoje maleństwo, nie dziw się, ma prawo nie rozumieć:tak:
malinka, pewnie, że się uda. Ja cały czas nie mogę przeżyć tego, jak mi szpital rozwalił laktację :sad: tak bardzo chciałam karmić...wolałabym, żeby nikt nie wymyślił tego cholernego MM :wściekła/y:
I u nas też noc bez smoka, a w dzień ze smokiem
mili, gratulację, tak się cieszę! :-D:tak::-D a czym/kim się tak chętnie dzielisz? :-p Szampanem czy mężem? :-D
Miki, coś ciekawego do oglądania i zaczynaliśmy do leżenia na moim brzuchu pod lekkim kątem, wtedy mu łatwiej unieść głowę

reklama
Do góry