reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Cześć dziewczyny
biggrin.gif

U nas noc tak jak zwykle 2 pobudki. Niestety Jaś nie należy do dzieci, które w dzień lubią spać. Dziś już zaliczył drzemkę 20 minutowa, i teraz śpi od 25 minut - oby jak najdłużej
yes2.gif
.
Milu - gratuluję zakończonej ostatniej sesji i życzę tak dobrego humorku po szampanie jak wczoraj po piwku
biggrin.gif

Jaśko też nie lubił wręcz nie znosił leżenia na brzuszku. jednak częste a za to krótsze brzuszkowanie dało ogromny efekt. Syn nosi pięknie główkę, przy tym ssie rączki bądź bawi ( czy przesuwa) się zabawkami.

Juliaidario, Miki - u nas podziałała ulubiona grzechotka kładziona przed nos
yes2.gif

Miłego dnia marcóweczki

no to sobie pospał...

Ostatnia edycja:
reklama
Lokata a kij jej w oko przynajmniej masz świety spokój jak sie nie oddzywa a te tabletki spróbuj zamówić na www.doz.pl

Asco oj daj tego słonka daj u nas pada i wieje

Ola ja nie karmi a do dzisiaj mam mega wybuchy gorąca na przemian z dreszczami

Mili GRATULUJE
ale mi smaka narobiłaś mniam mniam u mnie cisto z truskawkami sie piecze czereśnie czekają na kosnumpcje a ogórki na zakiszenie:)

tak na szybko poczytałam i uciekam sprzatac wlece póżńiej pa pa

Ostatnia edycja:
Asco dziekuje juz mi cieplej, co do autka to nie wiem czy je w końcu dostane czy nie bo te co mi zaznaczył to wogóle nie mój typ jak mu powiedziałąm że może byśmy od mojej ciotki kupili bo wycacany i sprawdzony bo jej zięć jest mechanikiem to sie obraził bo on woli jakieś stare ***** od nieznajomych kupić a kij mu w oko ja moge chodzić pieszo

a tak pozatym to odpływam za każdym razem jak widze Twój suwaczek czy Twój Jasiek wolny szukam kawalera do Lenki bo wszystkich innych laski mi juz pokradły :)

Papciu - mój Jasiek wolny, jak najbardziej! Jak tylko go Lenka zechce na kawalera, to i on nie ma nic przeciwko, a nawet sie tu koło mnie zawadiacko usmiecha:tak:

co do autka, to nie złosc się na eMka, myslę, że jak każdy facet chciał Ci zaimponować i sam tak ważna dla niego sprawę załtwić, abyś była z niego dumna:tak:;-)

witam,
u nas dziś dzień marudy, na szczęście cały dzień poza domem, więc ciągły płacz aż tak nie przeszkadza
tulip, haha to mój maluch wiecznie głodny, bo tyle płacze, a duży chłopak i na MM ;-) akurat matka wie najlepiej dlaczego płacze jej dziecko,a ta koleżanka zrozumie jak urodzi własne i będzie robić wszystko, żeby uspokoić swoje maleństwo, nie dziw się, ma prawo nie rozumieć:tak:
malinka, pewnie, że się uda. Ja cały czas nie mogę przeżyć tego, jak mi szpital rozwalił laktację :sad: tak bardzo chciałam karmić...wolałabym, żeby nikt nie wymyślił tego cholernego MM :wściekła/y:
I u nas też noc bez smoka, a w dzień ze smokiem
mili, gratulację, tak się cieszę! :-D:tak::-D a czym/kim się tak chętnie dzielisz? :-p Szampanem czy mężem? :-D
Miki, coś ciekawego do oglądania i zaczynaliśmy do leżenia na moim brzuchu pod lekkim kątem, wtedy mu łatwiej unieść głowę

reklama
Do góry