reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

dziewczynki po ciazki dniu ,ale zakonczonym dobra opinia neurologa klade sie spac poodpoczywac troszke..zycze kolorowych snow i spokojnej nocy Wam wszystkim

reklama
Lokata - jeszcze tylko do tego co dziewczyny pisały to ja dodam, że jak miałam wątpliwości, czy mała się najada, to po karmieniu jeszcze odciągałam troszkę. Za każdym razem czasem to było tylko 5-10 ml) i w ten sposób jeszcze mocniej pobudziłam laktację, aż w końcu miałam za dużo mleka i zastój mi się zsrobił w nocy. Ale miałam pewność, że Elcia najedzona, skoro jeszcze byłam w stanie ściągnąć.
No i moja siostra ma miesięcznego synka, który je po 7-10 minut max, wiercąc się przy tym strasznie, a w ciągu tygodnia przybrał 300 g. Niektóre dzieci ssą po prostu efektywnie :)
Nie poddawaj się!!! I nie słuchaj "dobrych rad" tylko słuchaj tego, co instynkt ci podpowiada.

wtam jak tam po nocce;p
u nas wyjatkowo ok;pmaly obudzil sie o 5 zjadl 160 ml i poszedl spac...obbudzil sie dopiero o 8....normalnie jestem dzis pod wrazeniem hahhah:p

witam się sobotnio:):-) weekendowo hurrrrraaaa:):-)
ogłaszam wszem i wobec ze prace baba nam przyjęła i mogę oficjalnie uznać ostatni semestr za zaliczony!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-):-D:-);-)
dziękuje z całego serca za wszystkie marcowe kciukasy:):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wczoraj wieczorem czekał na mnie eMek z duszonkami i piwem w lodówce:) ale po takich emocjach i stresie na jednym piwku się nie skończyło....po dwóch padłam jak mucha:):-D- kupiłam sobie nawet szampana i wstawiłam do lodówki...oj zaopiekuje sie nim dzisiaj odpowiednio:) jakby co to zapraszam:) chętnie sie podzielę:)

Ostatnia edycja:
Milutku, gratuluję! Teraz zaczynamy trzymać kciuki za obronę :tak:

julia, na samej górze strony, na zielonym pasku klikasz "Panel kontrolny" i jak ci się wyświetli ta strona to po lewej stronie w "moich ustawieniach" szukasz "edytuj sygnaturę" - klikasz to i możesz działać :-)

U nas dzisiaj dzień odwiedzin - przyjeżdża moja mama z mężem. Udanej soboty Marcóweczki!

reklama
Hejo

Milu gratki kochana a na szampana chętnie bym wpadła ale rozumiesz odległość!!!!!!!!!!;-)

ja tylko na momet lece na sniadanko będę później

Do góry