reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ale mi mala numer robi, mialam z nia cwiczyc samodzielne zasypianko, po kapieli i nakarmieniu, a tu co po 18 zglodniala, wiec dalam cyca zeby przed kapela o 19 troszke glod zaspokoila, no i wyjadla mi go jak na nocny sen i do teraz spi,grrrr pewnie jak sie wybudzi, to zje troszke wiecej i kimono. Colercia chyba pierwszy raz dziecka wieczorem nie wykapie, ehh...no i ta poeluszka tez niezmieniona...

Patik, ja to chce zrobic konfiturki, bo bede wiedziala co jest w srodku. Mam manie jakas i zawsze kazdy owoc ogladam, czy nie zgnily i czy robak jakis nie siedzi. Przy malinkach potrafilam dlubac godzinami ;)

reklama
chyba nie tylko te 4 dni:-p jeszcze te lata dolicz:tak:;-):-D

tulip moja też zasnęła a miałam ją kąpać:tak: ale poczekam 10 minut i wrednie ją obudzę:-D

Witam dziś ponownie ...
Dziś próbowałam tego by Malwiś zasnęła bez cyca ... ze smokiem leżała prawie godzine i nic, ale jak tylko dostała cyca to 3minuty i już spała, ehh.

tulipku
... daj znać jak Ci idzie samodzielne zasypianie. Ja od poniedziałku będę wprowadzać spanie w swoim łóżeczku i bez cyca.

Lokatko dam znac. Razem razniej!! Moja wciaz spi :/ wiec intuicja mnie niezawiodla. Najadla sie juz na noc.
Patik, jakbym swoja wybudzila o by ryk byl niesamowity i klopoty z ponownym zasnieciem
Lece spac bo pewnie mala zregeneruje sily i z rana uderzy

Dobranoc Wszystkim :)

My tylko czekamy na losowanie totka, nie grałam chyba ze 3 lata, a nóż widelec hahaha i spać!
Od 11ej do 19ej nie było nas w domu, najpierw spacer po mieście, potem obiad u mojej mamy, potem grill u teściów :)
Spaliłam sobie dekolt i facjatę, wyglądam jak rasowy burak :/

Moja pierwsza @ od 16 miesięcy trochę daje mi się jednak we znaki, sił brak.. no ale przecież kiedyś musiało wrócić ;p

ja też się żegnam i dobrej nocki życzę:) Zosia śpi, Hania jeszcze nie...czekam na emka by go trochę wytulić...
malinkaa powodzenia w totka! do mnie jeszcze nie wróciło:no:

Ewe sto latek dla niuni:) moja dzis tez skonczyła 3m-ce:-)
Patik dla Twojej tez sto lat za wczorajsze 3m-ce:-)

My dzis na komuni bylismy,jak wyszlismy o 12 tak wrocilismy po 19,Małgoska była przekochana,troszke spała i jadła i grzecznie lezała w wozeczku:-) ani razu nie zapłakała,mimo ze wcale nikt jej ciagle na raczkach nie nosił:tak:

Spokojnej nocki mamuski:-)

Hej hej śpiochy wlatuje życzyć wszystkim miłego dnia ja na szybko robie dziś obiad i uciekam z mała do babci bo chłopy idą na żużel także miłego i słonecznego dzionka dla wszystkich

reklama
hello

my jak zwykle pogoda do D........... leje jak nie wiem więć zrobię kremówki papieskie:tak: na pocieszenie......
młody jak zasnoł o 22:30 tak sie dopiro o 5:00 obudził:tak: i potem o 9:00 a ja przyzwyczajona ze budzi sie co 3 h co chwilę wstawałam zobaczyć co u niego i zamiast sie wyspać jestem padnięta............
kupsko go męczy :cool: jak nie biegunka to znów zrobić nie może uchhhhhh........

Patik- sliczny awatarek.............

Miłego dnia laseczki może jeszcze wpadnę.....

Do góry