reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
ja wróciłąm właśnie od lekarza młoda dostała kropelki z wit c które jej zajebiaszczo smakują bo butelke by mi wciągła i jakieś zajebiaszczo drogie krople których nie wykupiłam bo stwierdziłam że skoro dolega jej tylko lekki katar to wda morska i maść majerankowa wystarczą w razie czego mam recepte to wykupie ale daje sie pociąć że to co mam wystarczy

Ewi, tam chyba od 6-ej rano czynne bo wędkarze przyjeżdżają i łowią.
U mnie obiad gwizdany - jajko na twardo, sos chrzanowy i młode ziemniaczki.
M dzwonił po pogrzebie - w Oświęcimiu 15*C i leje a u nas 24,5*C i od godziny grzmi i tyle.

witam
my dzisiaj bylysmy w gosciach u 6 miesiecznej kuzynki.fajnie juz Emilke lapala za nozke roczke i sie fajnie gapily na siebie i cos tam gadaly po swojemu ubaw byl nieziemski za to pogoda fatalna
papcia mam nadzieje ze Lence szybciutko przejdzie chorobsko :tak:

hej
Dopiero teraz mam chwilę na nadrobienie zaległości. Cały dzień zalatany, a wieczorem jeszcze dentysta. Leczenie skończyło się na kanałówce, ale dzięki znieczuleniu było zupełnie bezbolesne i tylko zostało wypełnienie do założenia na następnej wizycie.
Vetka - jak to jest ze znieczuleniem przy leczeniu zębów i karmieniem. Ja zawsze po zejściu znieczulenia odciągam mleczko i wylewam, a Młodemu daję butlę. Ale czy konieczne, bo przecież jest to znieczulenie miejscowe i jeśli wogóle przenika do mleka to w śladowych ilościach. Zresztą po znieczuleniu przy cesarce od razu można było karmić.

z tego co mi wiadomo to można znieczulać a nawet są specjalne znieczulenia dla kobiet w ciąży więc pewnie karmiące mamy tez mogą się spokojnie znieczulać.

Futrzak - mnie stomatolog powiedziała, że mogę karmić. A dała mi najzwyklejsze znieczulenie. Chciałabym poznać zdanie Vetki - naszego medycznego guru;-)

reklama
Do góry