reklama
papcia
Mamunia Lenuśki
ja wróciłąm właśnie od lekarza młoda dostała kropelki z wit c które jej zajebiaszczo smakują bo butelke by mi wciągła i jakieś zajebiaszczo drogie krople których nie wykupiłam bo stwierdziłam że skoro dolega jej tylko lekki katar to wda morska i maść majerankowa wystarczą w razie czego mam recepte to wykupie ale daje sie pociąć że to co mam wystarczy
Marta1981
Rodzyneczka
Ewi, tam chyba od 6-ej rano czynne bo wędkarze przyjeżdżają i łowią.
U mnie obiad gwizdany - jajko na twardo, sos chrzanowy i młode ziemniaczki.
M dzwonił po pogrzebie - w Oświęcimiu 15*C i leje a u nas 24,5*C i od godziny grzmi i tyle.
U mnie obiad gwizdany - jajko na twardo, sos chrzanowy i młode ziemniaczki.
M dzwonił po pogrzebie - w Oświęcimiu 15*C i leje a u nas 24,5*C i od godziny grzmi i tyle.
witam
my dzisiaj bylysmy w gosciach u 6 miesiecznej kuzynki.fajnie juz Emilke lapala za nozke roczke i sie fajnie gapily na siebie i cos tam gadaly po swojemu ubaw byl nieziemski za to pogoda fatalna
papcia mam nadzieje ze Lence szybciutko przejdzie chorobsko
my dzisiaj bylysmy w gosciach u 6 miesiecznej kuzynki.fajnie juz Emilke lapala za nozke roczke i sie fajnie gapily na siebie i cos tam gadaly po swojemu ubaw byl nieziemski za to pogoda fatalna
papcia mam nadzieje ze Lence szybciutko przejdzie chorobsko

podesle ci mojego eMka polowicie razem on tez to lubiMarta a mogę sobie sama tego pstrąga złowić??? Uwielbiam łowić ryby!

magdzior1985
Fanka BB :)
hej
Dopiero teraz mam chwilę na nadrobienie zaległości. Cały dzień zalatany, a wieczorem jeszcze dentysta. Leczenie skończyło się na kanałówce, ale dzięki znieczuleniu było zupełnie bezbolesne i tylko zostało wypełnienie do założenia na następnej wizycie.
Vetka - jak to jest ze znieczuleniem przy leczeniu zębów i karmieniem. Ja zawsze po zejściu znieczulenia odciągam mleczko i wylewam, a Młodemu daję butlę. Ale czy konieczne, bo przecież jest to znieczulenie miejscowe i jeśli wogóle przenika do mleka to w śladowych ilościach. Zresztą po znieczuleniu przy cesarce od razu można było karmić.
Dopiero teraz mam chwilę na nadrobienie zaległości. Cały dzień zalatany, a wieczorem jeszcze dentysta. Leczenie skończyło się na kanałówce, ale dzięki znieczuleniu było zupełnie bezbolesne i tylko zostało wypełnienie do założenia na następnej wizycie.
Vetka - jak to jest ze znieczuleniem przy leczeniu zębów i karmieniem. Ja zawsze po zejściu znieczulenia odciągam mleczko i wylewam, a Młodemu daję butlę. Ale czy konieczne, bo przecież jest to znieczulenie miejscowe i jeśli wogóle przenika do mleka to w śladowych ilościach. Zresztą po znieczuleniu przy cesarce od razu można było karmić.
futrzakowa
yea! to ja!
z tego co mi wiadomo to można znieczulać a nawet są specjalne znieczulenia dla kobiet w ciąży więc pewnie karmiące mamy tez mogą się spokojnie znieczulać.
magdzior1985
Fanka BB :)
Futrzak - mnie stomatolog powiedziała, że mogę karmić. A dała mi najzwyklejsze znieczulenie. Chciałabym poznać zdanie Vetki - naszego medycznego guru;-)
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
Futrzak - mnie stomatolog powiedziała, że mogę karmić. A dała mi najzwyklejsze znieczulenie. Chciałabym poznać zdanie Vetki - naszego medycznego guru;-)
hehe, guru...:-)