reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

A mi się zawsze wydaje że jej zimno bo ma zimne stopy więc ją nakrywam. W dzień też śpi w rampersie samym i ewentualnie ja pieluszką nakryję ale w nocy wydaje mi się że jej zimno skoro ma zimne stopy. Spróbuję dzisiaj bez nakrycia;) sama śpię pod prześcieradłem bo mi gorąco;) okno też mamy zawsze otwarte.

reklama
Goska tez zasneła w koncu a walczyła ze snem chyba z poł godziny i teraz zamiast jesc to spi;)za to ja moge w spokoju zjesc obiad i sie przygotowac do wyjscia.Dzis pierwszy raz moja mama zostanie sama z mała na jakias godzine moze dwie,mam nadzieje ze sobie poradzi;)

Ewi, jak mała nie ma potówek, to możesz ją okrywać. Skoro jej to nie przeszkadza, to co się przejmujesz? U mnie w domu jest 29 stopni i młody śpi w samym body w nocy. W dzień niestety śpi w śpiworku ciepłym i trochę pocą mu się plecki, ale ciałko ma w miarę ładne, straszne potówki mu wychodzą po jeździe samochodem w upale.

Dziecko mi śpi prawie 4h w dzień, co 5 min sprawdzam czy oddycha! Jakaś anomalia :eek:

na zimne stópki najlepsze skarpetki :-D

Pinka
- wyślij trochę obiadu do mnie bo ja czekam juz na eMka bo u nas pusta lodówka..a że pada to nie chciało mi się wyjść do sklepu:-D

Ewi ide na masaz,psiapsiołka mi zrobiła taki prezent na imieniny:)a po drodze chce kupis stanik co by na komuni pod nowa bluzka nie miec za małego stanika;)
Koncia ciesz sie poki mozesz;)
Futrzak u mnie tez pusta lodowka a do sklepu mi droge zwineli wiec poprosiłam mame o zakupy;)

Koncia u nas też dziś Jaś taki anioł, że zastanawiam się czy mi go ktoś nie podmienił;) może odpoczywają chłopaki po tych upałach:)

Ewi tak jak dziewczyny piszą - jak nie ma potówek, nie płacze to wszystko robisz prawidłowo:)

A tak z innej beczki - wiecie może co u Harsh?u buziaka?

reklama
Futro skarpetki nie pomagają serio:)

Koncia potówek nie ma. Strasznie gorąco masz w mieszkaniu! Chyba bym się ugotowała. U mnie zdecydowanie chłodniej! Mieszkanie środkowe i dobrze trzyma chłód. Chociaz są dni ze jest gorąco. Ale dla mnie 22 stopnie to tez już goraco hehe tłuszcz mnie grzeje;)

Uuuu Ola jaka fajna koleżanka! Też by mi się przydał jakiś masażyk.

Do góry