reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

A mi się zawsze wydaje że jej zimno bo ma zimne stopy więc ją nakrywam. W dzień też śpi w rampersie samym i ewentualnie ja pieluszką nakryję ale w nocy wydaje mi się że jej zimno skoro ma zimne stopy. Spróbuję dzisiaj bez nakrycia;) sama śpię pod prześcieradłem bo mi gorąco;) okno też mamy zawsze otwarte.

reklama
Goska tez zasneła w koncu a walczyła ze snem chyba z poł godziny i teraz zamiast jesc to spi;)za to ja moge w spokoju zjesc obiad i sie przygotowac do wyjscia.Dzis pierwszy raz moja mama zostanie sama z mała na jakias godzine moze dwie,mam nadzieje ze sobie poradzi;)

Ewi, jak mała nie ma potówek, to możesz ją okrywać. Skoro jej to nie przeszkadza, to co się przejmujesz? U mnie w domu jest 29 stopni i młody śpi w samym body w nocy. W dzień niestety śpi w śpiworku ciepłym i trochę pocą mu się plecki, ale ciałko ma w miarę ładne, straszne potówki mu wychodzą po jeździe samochodem w upale.

Dziecko mi śpi prawie 4h w dzień, co 5 min sprawdzam czy oddycha! Jakaś anomalia :eek:

na zimne stópki najlepsze skarpetki :-D

Pinka
- wyślij trochę obiadu do mnie bo ja czekam juz na eMka bo u nas pusta lodówka..a że pada to nie chciało mi się wyjść do sklepu:-D

Ewi ide na masaz,psiapsiołka mi zrobiła taki prezent na imieniny:)a po drodze chce kupis stanik co by na komuni pod nowa bluzka nie miec za małego stanika;)
Koncia ciesz sie poki mozesz;)
Futrzak u mnie tez pusta lodowka a do sklepu mi droge zwineli wiec poprosiłam mame o zakupy;)

Koncia u nas też dziś Jaś taki anioł, że zastanawiam się czy mi go ktoś nie podmienił;) może odpoczywają chłopaki po tych upałach:)

Ewi tak jak dziewczyny piszą - jak nie ma potówek, nie płacze to wszystko robisz prawidłowo:)

A tak z innej beczki - wiecie może co u Harsh?u buziaka?

reklama
Futro skarpetki nie pomagają serio:)

Koncia potówek nie ma. Strasznie gorąco masz w mieszkaniu! Chyba bym się ugotowała. U mnie zdecydowanie chłodniej! Mieszkanie środkowe i dobrze trzyma chłód. Chociaz są dni ze jest gorąco. Ale dla mnie 22 stopnie to tez już goraco hehe tłuszcz mnie grzeje;)

Uuuu Ola jaka fajna koleżanka! Też by mi się przydał jakiś masażyk.

Do góry