reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

śpiworek do łóżka czy do wózka? my od kilku dni śpimy bez żadnego przekrycia... hehe...ale trzeba było zainstalować ochraniacze na szczebelki:-D bo mały się przez to strasznie wierci...

reklama
Koncik daj linka do tego śpiworka proszę :happy:

Futrzak poczekaj jeszcze trochę, a też się zdziwisz jak znajdziesz raz Pitera do góry nogami w łóżeczku :rofl2: Jasiek uwielbia sobie urządzać wędrówki pytami po szczebelkach aż się odwróci hahaha gorzej jak noga wpadnie pomiędzy albo głowa za bardzo do szczebelek się przyciśnie, to dziki krzyk :szok:

Koniec tego dobrego, zmykam, bo mnie Jasiek kopie i pisać nie daje, do zabawy!!

Do łóżka. W dzień używam, bo muszę go otulić, żeby usnął, kocyk rozkopuje i to jest jedyna opcja. Jak go kołyszę na rękach w dzień, to tylko tak usypia. W nocy zasypia sam.

malinka, to była 1 sztuka, nie ze sklepu. Ktoś po prostu nie używał i sprzedał nowy :)

dzień doberek:)
ach jak się ciesze że slońca nie ma hi hi rzadko tak mam ale ostatnie dni mnie już wykańczały, a nienawidze takiej pogody kiedy nawet jak nic nie robie to sie poce:wściekła/y: dziewczynki od razu też spokojniejsze:-)

Ewi tak jak Marta pisze wszędzie są przeciwskazania, ostatnio na aquaslim czytałam że niby naturalne nieszkodliwe ale nie zalecają
Aqua Slim - jak schudnąć?
Marta Pablo jest rewelacyjny na tym filmiku:-D a urode ma typowo męską jak na takiego niemowlaka, ach ta Stellka będzie mieć chłopaka:-D
koncia ja Cie pocieszam, czym dalej tym jest fajniej i weselej:tak:, wiadomo że czym starsze dziecko tym więcej ma pomysłów, a tym samym więcej zagrożeń i problemów się pojawia itp. ale ja nie mogę się doczekać kiedy Zosia będzie siedzieć, raczkować a potem biegać:-D tylko sie zastanawiam co zrobię jak będą biegać z Hausią w dwóch różnych kierunkach:-D
papcia Wszystkiego najlepszego dla Was!
zmykam położyc Hankę na drzemkę
milego dnia!

hejka mamuski:) wypadam jak z pod ziemi.....składam Papci zyczenia rocznicowe- wszystkiego naj, duzo love i czego tam sobie po cichutku zyczysz:):-D:):-D

p.s. czy ja dobrze widze ze piszecie juz o wychodzacych zebach???????????

Ostatnia edycja:
Marta, Patik właśnie przeglądałam różne wspomagacze i wszędzie było to samo ze nie można ale myślałąm ze może sa jakies które wolno... W sumie to chyba lepiej nie ryzykować...

Patik w telewizyjnej reklamie tego produktu bierze udział moja koleżanka Ula;) kiedyś razem biegałyśmy po wybiegu;) hehe a teraz ja schudnąć nie mogę haha, fajne czasy były.

Marta to ja muszę swojego wymęczyć i jedziemy. Tylko trzeba w jakiś chłodniejszy trafić bo inaczej to nici z mojego odpoczynku bo mała bedzie się wydzierać! W jakich godzinach oni maja to otwarte?

Futro i w czym śpi Piotruś? W pajacyku czy jak? Moja pod kołderką albo kocykiem i nie krzyczy że jej gorąco więc ją nakrywam ale może to nie dobrze. Sama nie wiem...

Przedwczoraj wynieśliśmy kołyskę małej z sypialni i przyniesliśmy łózeczko bo ciagle stukała rączkami o szczebelki albo przekręcała sie tak że twarz miała w szczebelkach a odwrócic się juz nie umiała i krzyk był na całe mieszkanie. Bałam się wstawiać w kołyskę ochraniacz na szczebelki bo jednak w niej mało miejsca a po co dodatkowo zmniejszać obszar i jeszcze zabierać dziecku tlen hehe. Teraz ma łóżeczko i śpi dłużej! Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie? Śmiesznie wygląda taki maluch w takim dużym łóżeczku i pod poważną już kołdrą haha

Teściowa nam podała przez siostry M ok. 100 pierogów! Ale mi dobrze hehe, nie muszę nic gotować 3 dni;)

mój śpi albo w rampersiku albo bodziaku z krótkim rękawkiem... pajaca już dawno nie zakladaliśmy... a jak nie było upałów to też bodziak + śpiworek (ale tylko zarzucony na nóżki)

Ewi - jak nie masz wrażenia że przegrzewasz to chyba robisz dobrze, nie ma co się sugerować innymi ...ja robię jak mi intuicja podpowiada... czasem jak chłodniej zawieje to np pieluchą go przykrywam

reklama
No i zdarzyłysmy zaliczyc godzinny spacer i juz sie rozpadało,moze moja trawa odzyje;)
Ewi moja spi w pajacu i przykryta rozłozonym rozkiem i wcale nie jest spocona wiec mysle ze jej tak dobrze;)podrzuc troche tych pierogow;)
Milusia no dobrze widzisz;) a u Was brak zabkow?
Koncia,Patik ja to z jednej strony nie moge sie doczekac az niunia dorosnie(ciekawi mnie jaka bedzie itd) a z drugiej to fajnie jest jak jest,takie małe słodkie bobo;)
Futrzak Goska tez sie wierci bez roznicy czy przykryta czy nie a mnie to zawsze wybudza i sie wkurzam bo ona spi a ja nie;)

Do góry