reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Agnes- no nieźle chyba bym go zabiła brrrrrrrrr.......a wiki dziś juz lepiej dostała prochy przeciw bólowe i narazie ok jak przestaną dzialać to bedzie znów ryk........

Ola- ja dziś mam Ogórkową dla Nikity a na 2 danie kopytka z kapustą zasmażaną i pałeczki z kurczaka

u nas piekne słonce było rano a teraz juz go nie ma ehhhhhhh

reklama
dzień dobry dziewczęta:)
Pamięta jeszcze któraś z Was o pestusi?:) Podczytuję Was na bieżąco, ale czasu na pisanie mało, bo przeważnie jestem sama z Jaśkiem w domu, Emek dopiero wieczorami wraca i takie to życie no..pamiętam jednak o Was i często gęsto myślami jestem przy Was.
Papciu - wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy:) spełnienia wspólnych marzeń :)
Pinka - co z Wiki?lepiej dziś?trzymam kciuki żeby wszystko ładnie się zagoiło:)
Ola - masaż...mrrr...pozazdrościć:) wypocznij i zrelaksuj się ile się da:)
Agnes - bo z tymi facetami tak już jest...czasami w ich przypadku sprawdza się powiedzenie: umiesz liczyć licz na siebie. Ale nie denerwuj się, najważniejsze, że się wyrobiliście:)
Vetka - zaraz lepiej się oddycha prawda?aż mam ochotę na balkonie posiedzieć:)

Młody gada z karuzelą, to może się zabiorę za obiadek. Miłego dnia dla wszystkich i każdej z osobna:)

Papcia wszystkiego naj z okazji rocznicy!!! U mnie w niedzielę pierwsza rocznica!!! A u Ciebie która?

Marta a kiedy my jedziemy piec pstrąga?

Papcia gratulacje z okazji rocznicy, zawsze to rok dłużej wytrzymywania ze sobą haha wybacz mój dzisiejszy czarny humor ;-)

Pinka właśnie tych srak i gorączek się boję, bo możemy wylądować w szpitalu przez tą pseudochorobę Jaśka, oby glukoza nie spadała, to będzie znak, że nic się nie dzieje!!
Futrzak zaburzyło cholera jasna!! Napisałam, że łysa będe, a Ty mnie nawet nie pożałowałaś :-p
Pestusia dobrze wiedzieć, że u Was wszystko ok, wklej nam jakieś fotki Jasia :tak:
Agnes też mam dziś nerwa na mojego małżonka, no ale to w końcu tylko facet :rofl2:

hehe dzieki wszystkim to już4rocznica ślubu a 9razem:szok: jak to zleciało

pytam m Kochanie gdzie mnie dzisiaj zabierasz?

do lekarza kochanie :-D:-D:-D

Malina nie tylko ty bedziesz łysa mi włosy garściami wypadaja musze iśc po moja specjalną odżywke do zadań specjalnych

Pestusia w końcu powróciłąś:-)

Papciu, Malinko - jak kiedyś mi tak strasznie włosy wypadały, to lekarz polecił mi taką wcierkę do włosów, tylko kurka zapomniałam nazwy...zadzwonię popołudniu do mamy to zapytam, ona nadal stosuje to będzie wiedziała:) no i podobno belissa czy jak tam się to nazywa działa rewelacyjnie. Sama nie próbowałam, ale od kilku osób wiem, że działa.

Malinko - zdjątka Jasiny na wątku rosnących Marcjątek:>

Marta a ja w ten weekend jadę na to nieszczęsne wesele do Olsztyna:( ale chętnie się umówię na pstrąga o którym kiedys rozmawiałyśmy!

Dziewczyny wiecie może czy przy karmieniu piersią można stosować jakieś suplementy wspomagające odchudzanie?

Ewi to każdy następny, tylko daj wcześniej znać, żeby mój M sobie na sobotę dyżuru nie brał.;-):tak: Na każdych tabletkach masz info że kobiety w ciąży i karmiące nie powinny stosować bo składniki mogą przenikać do mleka.

reklama
Martwiłam się, że nie będzie spaceru, ale młodemu chyba pasuje ochłodzenie, bo dziś istny anioł (poza wczesną pobudką) :tak: bawi się i śpi, żyć nie umierać!
A ząbków jakby nie było, zero płaczu, tylko na jedzenie i sen. I nie jest taki żarłoczny jak wczoraj.
Ach, jak ja bym chciała, żeby każdy dzień był taki cudowny! Deprecha mi przeszła na ten moment :-D
I kupiłam młodemu nowy śpiworek letni za 17,50zł z przesyłką :cool2:

Do góry