reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Agnes- no nieźle chyba bym go zabiła brrrrrrrrr.......a wiki dziś juz lepiej dostała prochy przeciw bólowe i narazie ok jak przestaną dzialać to bedzie znów ryk........

Ola- ja dziś mam Ogórkową dla Nikity a na 2 danie kopytka z kapustą zasmażaną i pałeczki z kurczaka

u nas piekne słonce było rano a teraz juz go nie ma ehhhhhhh

reklama
dzień dobry dziewczęta:)
Pamięta jeszcze któraś z Was o pestusi?:) Podczytuję Was na bieżąco, ale czasu na pisanie mało, bo przeważnie jestem sama z Jaśkiem w domu, Emek dopiero wieczorami wraca i takie to życie no..pamiętam jednak o Was i często gęsto myślami jestem przy Was.
Papciu - wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy:) spełnienia wspólnych marzeń :)
Pinka - co z Wiki?lepiej dziś?trzymam kciuki żeby wszystko ładnie się zagoiło:)
Ola - masaż...mrrr...pozazdrościć:) wypocznij i zrelaksuj się ile się da:)
Agnes - bo z tymi facetami tak już jest...czasami w ich przypadku sprawdza się powiedzenie: umiesz liczyć licz na siebie. Ale nie denerwuj się, najważniejsze, że się wyrobiliście:)
Vetka - zaraz lepiej się oddycha prawda?aż mam ochotę na balkonie posiedzieć:)

Młody gada z karuzelą, to może się zabiorę za obiadek. Miłego dnia dla wszystkich i każdej z osobna:)

Papcia wszystkiego naj z okazji rocznicy!!! U mnie w niedzielę pierwsza rocznica!!! A u Ciebie która?

Marta a kiedy my jedziemy piec pstrąga?

Papcia gratulacje z okazji rocznicy, zawsze to rok dłużej wytrzymywania ze sobą haha wybacz mój dzisiejszy czarny humor ;-)

Pinka właśnie tych srak i gorączek się boję, bo możemy wylądować w szpitalu przez tą pseudochorobę Jaśka, oby glukoza nie spadała, to będzie znak, że nic się nie dzieje!!
Futrzak zaburzyło cholera jasna!! Napisałam, że łysa będe, a Ty mnie nawet nie pożałowałaś :-p
Pestusia dobrze wiedzieć, że u Was wszystko ok, wklej nam jakieś fotki Jasia :tak:
Agnes też mam dziś nerwa na mojego małżonka, no ale to w końcu tylko facet :rofl2:

hehe dzieki wszystkim to już4rocznica ślubu a 9razem:szok: jak to zleciało

pytam m Kochanie gdzie mnie dzisiaj zabierasz?

do lekarza kochanie :-D:-D:-D

Malina nie tylko ty bedziesz łysa mi włosy garściami wypadaja musze iśc po moja specjalną odżywke do zadań specjalnych

Pestusia w końcu powróciłąś:-)

Papciu, Malinko - jak kiedyś mi tak strasznie włosy wypadały, to lekarz polecił mi taką wcierkę do włosów, tylko kurka zapomniałam nazwy...zadzwonię popołudniu do mamy to zapytam, ona nadal stosuje to będzie wiedziała:) no i podobno belissa czy jak tam się to nazywa działa rewelacyjnie. Sama nie próbowałam, ale od kilku osób wiem, że działa.

Malinko - zdjątka Jasiny na wątku rosnących Marcjątek:>

Marta a ja w ten weekend jadę na to nieszczęsne wesele do Olsztyna:( ale chętnie się umówię na pstrąga o którym kiedys rozmawiałyśmy!

Dziewczyny wiecie może czy przy karmieniu piersią można stosować jakieś suplementy wspomagające odchudzanie?

Ewi to każdy następny, tylko daj wcześniej znać, żeby mój M sobie na sobotę dyżuru nie brał.;-):tak: Na każdych tabletkach masz info że kobiety w ciąży i karmiące nie powinny stosować bo składniki mogą przenikać do mleka.

reklama
Martwiłam się, że nie będzie spaceru, ale młodemu chyba pasuje ochłodzenie, bo dziś istny anioł (poza wczesną pobudką) :tak: bawi się i śpi, żyć nie umierać!
A ząbków jakby nie było, zero płaczu, tylko na jedzenie i sen. I nie jest taki żarłoczny jak wczoraj.
Ach, jak ja bym chciała, żeby każdy dzień był taki cudowny! Deprecha mi przeszła na ten moment :-D
I kupiłam młodemu nowy śpiworek letni za 17,50zł z przesyłką :cool2:

Do góry