reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Hej laseczki-marcóweczki
No i pogoda troche odpusciła...
Bosa- wg twojego opisu to faktycznie mogło byc związane z mononukleozą i zaburzeniami elektrolotowymi, ja miałam 2x napad VT po cirrusie i duuuuzej ilosci kawy. A pytałam o ablacje bo ja siedziałam 3x po 3-4 tyg w Aninie i znam tam cała pracownię z prof. na czele. Zresztą chłopaków z innych ośrodków tez bo elektrofizjolodzy to w polce wciąz mała grupa (należy do niej m.in. mój mąż i a ja się duzo uczę bo chcemy to robiić u psów - od października bedę mieć sprzet)
papcia - a ta "twoja" specerówka rozkłada się na płasko? bo ja potrzebuje coś do samolotu ale rozkładane bo Nadia będzie mieć wtedy 5 m-cy

reklama
hej hej

Proszę oddajcie głos na przedszkole mojej córy Nivea

dziękuję!

papcia a takie parasolki to nie są tak dla 2 letnich dzieci? ja gdzieś tak Zosię zaczęłam w tym wozić....

młode się wybawiło w łóżeczku i na macie, a teraz kima :-)

madzik, takie spacerówki są niby od 6 mcy, czyli pewnie taki zbliżony wiek, kiedy dziecko już umie siadać.

Vecia, wygląd bardzo fajny, ale ja bym chciała wiedzieć ile waży. No i ta od papci ma pasek na ramię, więc można sobie zarzucić wózek na plecy i dziecko na ręce haha:-D

witam się:-)

dziewczyny a może przeniesiemy się do tematu wózkowego? :-)

u nas noc całkiem udana choć mały miał problemy z zaśnięciem był cały rozgrzany od tej duchoty...

jak tam ząbkowania?:-)

edit:
przeniosłam posty do tematu wózkowego:-) mam nadzieję że nie zaburzy to tutejszej rozmowy:-)

Ostatnia edycja:
pisze do was posty a one znikaja wrrrr

a tak wogóle to właśnie mi sie przypomniało że mamy dzisiaj rocznice ślubu super wszyscy chorzy

oj młody dzis dostanie szału przez te zeby:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: takie ma rozwolnienie ze masakra:szok: jak go przebierałam nastąpił taki wystrzał że cała pościel do prania:-D:-D dobrze ze odskoczyłam bo i ja bym sie przebrac musiała:cool2:

papcia- sto laaaaaaaaat w małżeństwie:-D

dzień dobry :-) u nas dzisaj piękna pogoda, wstawiłam pranko już drugie i siedze w domu czekam na paczkę:confused2:

Ale się dzisiaj wkurzyłam na męża:wściekła/y: ma dzisaj kurs, więc nie szedł do pracy, no to sobie myślę, że wykorzystam to i choć troszkę odeśpię i co budzi mnie o 8.20 płacz Karoliny, bo nie chciała zjesć sniadania, schodzę na dół a ona nie ubrana, nie uczesana, zęby nie umyte, śniadanie nie zjedzone a o 8.35 zawsze wychodzimy do szkoły :wściekła/y:, no i licz tu na faceta, ledwo zdążyłam ją wyszykować:crazy: i biegiem do szkoły:wściekła/y:

Pinka ale z Ciebie ranny ptaszek, jak się córcia czuje?

Papcia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-)

Koncia pocieszę Cię, że moja córcia ząbkowanie przechodziła w miarę spokojnie i to dopiero jak miała 9 miesięcy, więc jakas nadzieja jest, że nie bedzie tak źle:tak:

hejka:)
no i pogoda dzis odpusciła;) jest 18st i szaro i juz kropiło a ja akurat dzis mam wypad do miasta po pamiatke na komunie i papier do prezentu a potem ide na masaz;)oby tylko po południu nie padało.Małgoska dzis spała do 10.20 z przerwami na jedzenie ale cos mało zjada czy to przez zeby?
Papcia sto lat w zgodnym małzenstwie;)
Pinus co robisz na obiad? bo u mnie ostatnio brak weny;)
Koncia az tak zle? moze szybko zabek wyjdzie i bedzie spokuj;)

cos mi niunia marudzi nie wiedziec czemu:(

Miłego dnia mamuski:)

reklama
Dzien dobry,

Pinka mam nadzieje ze corcia sie lepiej czuje,

Papcia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu, to mi przypomnialo ze 13-stego nasza 2-ga rocznica

U nas wyczekane ochlodzenie 15 stopni, swieci sloneczko, maly spi z przerwami na jedzenie, zyc nie umierac. W te upaly to spal ale po 10 min. z zegarkiem w reku.

Milego dnia wszystkim zyczymy

Do góry