reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Hej laseczki-marcóweczki
No i pogoda troche odpusciła...
Bosa- wg twojego opisu to faktycznie mogło byc związane z mononukleozą i zaburzeniami elektrolotowymi, ja miałam 2x napad VT po cirrusie i duuuuzej ilosci kawy. A pytałam o ablacje bo ja siedziałam 3x po 3-4 tyg w Aninie i znam tam cała pracownię z prof. na czele. Zresztą chłopaków z innych ośrodków tez bo elektrofizjolodzy to w polce wciąz mała grupa (należy do niej m.in. mój mąż i a ja się duzo uczę bo chcemy to robiić u psów - od października bedę mieć sprzet)
papcia - a ta "twoja" specerówka rozkłada się na płasko? bo ja potrzebuje coś do samolotu ale rozkładane bo Nadia będzie mieć wtedy 5 m-cy

reklama
hej hej

Proszę oddajcie głos na przedszkole mojej córy Nivea

dziękuję!

papcia a takie parasolki to nie są tak dla 2 letnich dzieci? ja gdzieś tak Zosię zaczęłam w tym wozić....

młode się wybawiło w łóżeczku i na macie, a teraz kima :-)

madzik, takie spacerówki są niby od 6 mcy, czyli pewnie taki zbliżony wiek, kiedy dziecko już umie siadać.

Vecia, wygląd bardzo fajny, ale ja bym chciała wiedzieć ile waży. No i ta od papci ma pasek na ramię, więc można sobie zarzucić wózek na plecy i dziecko na ręce haha:-D

witam się:-)

dziewczyny a może przeniesiemy się do tematu wózkowego? :-)

u nas noc całkiem udana choć mały miał problemy z zaśnięciem był cały rozgrzany od tej duchoty...

jak tam ząbkowania?:-)

edit:
przeniosłam posty do tematu wózkowego:-) mam nadzieję że nie zaburzy to tutejszej rozmowy:-)

Ostatnia edycja:
pisze do was posty a one znikaja wrrrr

a tak wogóle to właśnie mi sie przypomniało że mamy dzisiaj rocznice ślubu super wszyscy chorzy

oj młody dzis dostanie szału przez te zeby:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: takie ma rozwolnienie ze masakra:szok: jak go przebierałam nastąpił taki wystrzał że cała pościel do prania:-D:-D dobrze ze odskoczyłam bo i ja bym sie przebrac musiała:cool2:

papcia- sto laaaaaaaaat w małżeństwie:-D

dzień dobry :-) u nas dzisaj piękna pogoda, wstawiłam pranko już drugie i siedze w domu czekam na paczkę:confused2:

Ale się dzisiaj wkurzyłam na męża:wściekła/y: ma dzisaj kurs, więc nie szedł do pracy, no to sobie myślę, że wykorzystam to i choć troszkę odeśpię i co budzi mnie o 8.20 płacz Karoliny, bo nie chciała zjesć sniadania, schodzę na dół a ona nie ubrana, nie uczesana, zęby nie umyte, śniadanie nie zjedzone a o 8.35 zawsze wychodzimy do szkoły :wściekła/y:, no i licz tu na faceta, ledwo zdążyłam ją wyszykować:crazy: i biegiem do szkoły:wściekła/y:

Pinka ale z Ciebie ranny ptaszek, jak się córcia czuje?

Papcia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-)

Koncia pocieszę Cię, że moja córcia ząbkowanie przechodziła w miarę spokojnie i to dopiero jak miała 9 miesięcy, więc jakas nadzieja jest, że nie bedzie tak źle:tak:

hejka:)
no i pogoda dzis odpusciła;) jest 18st i szaro i juz kropiło a ja akurat dzis mam wypad do miasta po pamiatke na komunie i papier do prezentu a potem ide na masaz;)oby tylko po południu nie padało.Małgoska dzis spała do 10.20 z przerwami na jedzenie ale cos mało zjada czy to przez zeby?
Papcia sto lat w zgodnym małzenstwie;)
Pinus co robisz na obiad? bo u mnie ostatnio brak weny;)
Koncia az tak zle? moze szybko zabek wyjdzie i bedzie spokuj;)

cos mi niunia marudzi nie wiedziec czemu:(

Miłego dnia mamuski:)

reklama
Dzien dobry,

Pinka mam nadzieje ze corcia sie lepiej czuje,

Papcia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu, to mi przypomnialo ze 13-stego nasza 2-ga rocznica

U nas wyczekane ochlodzenie 15 stopni, swieci sloneczko, maly spi z przerwami na jedzenie, zyc nie umierac. W te upaly to spal ale po 10 min. z zegarkiem w reku.

Milego dnia wszystkim zyczymy

Do góry