reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Ewi - małe drineczk takiego jak malibu z mlekiem możesz sobie wypić zaraz po karmieniu cycem a min. 3h przed nastepnym, tak by wątroba zmetabolizowała alkohol z krwi

ożeszty! malibu z mlekiem mniam! ale bym grzmotnęła ale brak :-) uśpiłam moje dzieci (Natka + mąż) i wpadam a tu wszyscy się żegnają :-)

reklama
Witam kochane!
NIe udzielam się, bo korzystam z okazji, że malutki zrobił się aniołkiem, piszę prace semestralne, stukam do examinu. Chociaż sesję chciałabym zamknąć, bo o obronie mgr w lipcu czy wrześniu muszę zapomnieć. Przejmować się i stresować nie będę, bo nic mnie nie goni. Bartuś jest teraz najważniejszy i jak potrzebuje mamy, to mama musi być:-D CO do maty, wiszących, szeleszczących zabawek, to młody je uwielbia. Matą jest zachwycony, śmieje się, wierzga na niej, zachowuje się tak jakby chciał ją roznieść na kawałki z radości:tak: karuzela z kolorowymi pszczółkami gra 9 rożnych melodii, do tego migają mu światełka jak na dyskotece. Wpatruje się w nią jak zahipnotyzowany.mamy taką biedronę, polecam jest świetna
8966.jpg

Dzień dobry ...
ale tu pusto ...
Malwiś na spacerze z babcią więc ja mam trochę czasu na BB ;-) Macie jakiś fajny pomysł na obiad?

magdzior ... śliczny komplecik, śmiało kupuj, przynajmniej nada się na inne okazje.

vetka ... szparagi odpadają ... eM nie przepada za bardzo ... ale polędwiczki całkiem całkiem ... może jutro na obiadek sobie zaserwujemy.
A dziś chyba zapiekanka makaronowa ... musze zrobić porządek w lodówce po chrzcinach ;-)

Magdzior a nie za gorąco mu bedzie w tym sweterku??? Bo jakis taki dosyć ciepły mi się wydaje ten zestaw a teraz takie upały.

Vetka gdybyś mieszkała bliżej to wprosiłabym się na obiad:)

Lokata moja lodówka po chrzcinach już wysprzątana. Mam męża głodomora haha

Ja dzisiaj jadę na grilka imieninowego do taty. Oczywiscie nie mam pomysłu na prezent... I znowu będzie obżarstwo i nici z diety...

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie i ja
egzaminy zdane teraz siedze nad praca korzystam z tego ze Emilka jak Bartus scarletki zmienila sie w aniolka i nie meczy mamusi za mocno ;-)
milego dnia
nadrobie was wieczorem o ile nie padne :-D

Do góry