reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hej
młody ma dobry humor po spacerze, to wpadam sobie poczytać, bo leży w gondolce i się chichra :-D dostał mleczko i zadowolony.
Szybko się przyzwyczaił do stałych pór jedzenia, pewnie przez te upały też się tak nie domaga, ale jak już chwyci butle, to wypija do dna jednym tchem. ;-)
No i pokochał smoczek, z czego oczywiście korzystam i w d* mam czy komuś się to podoba czy nie :-p
Na spacerku pospał może godzinę z 3, a tak to oglądał drzewka i sobie nuplał smoka. Smok wypadł, to niezadowolona minka :rofl2:
Wzięłam notatki na spacer, żeby się pouczyć na zaliczenie, ale siedzenie na ławce było be. Poczytałam 2x po 15min i tyle. Ale za to opaliłam się troszkę :cool2:
Lecę Was poczytać

Magdziorku kupowałam ubranko do chrztu u tego sprzedawcy, inny zestaw, ale koszula ta sama. Byłam zachwycona, bo wszystko śliczne, ale na upały się nie nadaje:sorry:. My mieliśmy chrzest 22 maja, było gorąco i w samej koszulinie mały zlany był potem. Marynarki nie ubrałam w ogóle. Jak zamierzasz kupić ten zestaw, to radzę wziąć na przebranie jakieś białe, bawełniane body z krótkim rękawem.

koncia mój młody, po tym jak cały dzień był grzeczny również wpadł w histerię od 17.30:cool:
Ukrop dawał się mu najwidoczniej we znaki, rozebrany prawie do golasa, a i tak zlany potem. Nie pomogła orzeźwiająca kąpiel i butla. Mordowałam się 30 min żeby go uśpić, bo dalej wył:eek:..

ewe no właśnie 2 burza, ale i tak ciągle za gorąco. Dobrze, że po ustaniu pierwszej uciekliśmy do domku

Ostatnia edycja:
Natce też musimy wyrobić paszport na wakacje, ciekawe jak oni robią fotkę takiemu maluszkowi... :-)
Burzę spędziliśmy w plenerze, a dokładniej w kawiarnianym ogródku - tatuś smakował weekendowe piwko a ja w najgorszą ulewę karmiłam otuloną w kocyk Tuśkę :-)

Katjuszka my wczoraj byliśmy Bartusiowi wyrobić paszport. Sama byłam ciekawa jak robią takiej odrobinie zdjęcie. Bierzesz maleństwo na kolana, zasłaniają cię białym kocem i cyk:-D młody wyszedł cudnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:tak:
jak stary malutki:-D

ale kolejki są makabryczne, staliśmy ponad 2 godz zanim dostaliśmy się do okienka by złożyć wniosek:wściekła/y:

reklama
Skarlet - w radiu mówili, że żeby odebrać, trzeba stać cały dzień!!! :szok:

do odebrania też była kolejka, ale bez przesady. Stało może z 15 osób. Robiliśmy dwa podejścia. W jeden dzień byliśmy przed 16.00, ale stwierdziliśmy, że ok 9.00-10.00 rano będzie mniejsza kolejka. Nic bardziej mylnego, bo było jeszcze gorzej:no:

Do góry