reklama
K
koncia
Gość
hej
młody ma dobry humor po spacerze, to wpadam sobie poczytać, bo leży w gondolce i się chichra dostał mleczko i zadowolony.
Szybko się przyzwyczaił do stałych pór jedzenia, pewnie przez te upały też się tak nie domaga, ale jak już chwyci butle, to wypija do dna jednym tchem. ;-)
No i pokochał smoczek, z czego oczywiście korzystam i w d* mam czy komuś się to podoba czy nie
Na spacerku pospał może godzinę z 3, a tak to oglądał drzewka i sobie nuplał smoka. Smok wypadł, to niezadowolona minka
Wzięłam notatki na spacer, żeby się pouczyć na zaliczenie, ale siedzenie na ławce było be. Poczytałam 2x po 15min i tyle. Ale za to opaliłam się troszkę
Lecę Was poczytać
młody ma dobry humor po spacerze, to wpadam sobie poczytać, bo leży w gondolce i się chichra dostał mleczko i zadowolony.
Szybko się przyzwyczaił do stałych pór jedzenia, pewnie przez te upały też się tak nie domaga, ale jak już chwyci butle, to wypija do dna jednym tchem. ;-)
No i pokochał smoczek, z czego oczywiście korzystam i w d* mam czy komuś się to podoba czy nie
Na spacerku pospał może godzinę z 3, a tak to oglądał drzewka i sobie nuplał smoka. Smok wypadł, to niezadowolona minka
Wzięłam notatki na spacer, żeby się pouczyć na zaliczenie, ale siedzenie na ławce było be. Poczytałam 2x po 15min i tyle. Ale za to opaliłam się troszkę
Lecę Was poczytać
Marta1981
Rodzyneczka
Ja na razie przelotem ale wieczorem zasiądę.
Słomianka jestem do niedzieli - może nie oszaleję z moją Trójcą
Słomianka jestem do niedzieli - może nie oszaleję z moją Trójcą
K
koncia
Gość
młody wpadl w histerie o 17.30 i nic nie pomgalo...zachustowalam i po godzinie usnal, ciekawe na ile ;/
Magdziorku kupowałam ubranko do chrztu u tego sprzedawcy, inny zestaw, ale koszula ta sama. Byłam zachwycona, bo wszystko śliczne, ale na upały się nie nadaje. My mieliśmy chrzest 22 maja, było gorąco i w samej koszulinie mały zlany był potem. Marynarki nie ubrałam w ogóle. Jak zamierzasz kupić ten zestaw, to radzę wziąć na przebranie jakieś białe, bawełniane body z krótkim rękawem.
koncia mój młody, po tym jak cały dzień był grzeczny również wpadł w histerię od 17.30
Ukrop dawał się mu najwidoczniej we znaki, rozebrany prawie do golasa, a i tak zlany potem. Nie pomogła orzeźwiająca kąpiel i butla. Mordowałam się 30 min żeby go uśpić, bo dalej wył..
ewe no właśnie 2 burza, ale i tak ciągle za gorąco. Dobrze, że po ustaniu pierwszej uciekliśmy do domku
koncia mój młody, po tym jak cały dzień był grzeczny również wpadł w histerię od 17.30
Ukrop dawał się mu najwidoczniej we znaki, rozebrany prawie do golasa, a i tak zlany potem. Nie pomogła orzeźwiająca kąpiel i butla. Mordowałam się 30 min żeby go uśpić, bo dalej wył..
ewe no właśnie 2 burza, ale i tak ciągle za gorąco. Dobrze, że po ustaniu pierwszej uciekliśmy do domku
Ostatnia edycja:
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Natce też musimy wyrobić paszport na wakacje, ciekawe jak oni robią fotkę takiemu maluszkowi... :-)
Burzę spędziliśmy w plenerze, a dokładniej w kawiarnianym ogródku - tatuś smakował weekendowe piwko a ja w najgorszą ulewę karmiłam otuloną w kocyk Tuśkę :-)
Burzę spędziliśmy w plenerze, a dokładniej w kawiarnianym ogródku - tatuś smakował weekendowe piwko a ja w najgorszą ulewę karmiłam otuloną w kocyk Tuśkę :-)
Katjuszka my wczoraj byliśmy Bartusiowi wyrobić paszport. Sama byłam ciekawa jak robią takiej odrobinie zdjęcie. Bierzesz maleństwo na kolana, zasłaniają cię białym kocem i cyk młody wyszedł cudnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jak stary malutki
ale kolejki są makabryczne, staliśmy ponad 2 godz zanim dostaliśmy się do okienka by złożyć wniosek
jak stary malutki
ale kolejki są makabryczne, staliśmy ponad 2 godz zanim dostaliśmy się do okienka by złożyć wniosek
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Skarlet - w radiu mówili, że żeby odebrać, trzeba stać cały dzień!!!
reklama
Skarlet - w radiu mówili, że żeby odebrać, trzeba stać cały dzień!!!
do odebrania też była kolejka, ale bez przesady. Stało może z 15 osób. Robiliśmy dwa podejścia. W jeden dzień byliśmy przed 16.00, ale stwierdziliśmy, że ok 9.00-10.00 rano będzie mniejsza kolejka. Nic bardziej mylnego, bo było jeszcze gorzej