reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Vetka to plus nie karmienia można sobie coś wypić a ja tylko karmi mogę sobie zaserwować a marzy mi się malibu mniam...

Też uciekam spac bo mąż leży już obok i narzeka;) dobranoc!

Marta jak coś znajdziesz to daj znać!!!

Ewi - małe drineczk takiego jak malibu z mlekiem możesz sobie wypić zaraz po karmieniu cycem a min. 3h przed nastepnym, tak by wątroba zmetabolizowała alkohol z krwi

Moja jak zaśnie wieczorem to śpi ok 7h to spokojnie mogę sobie cos wypić:) że ja głupia o tym wcześniej nie pomyślałam! Dzięki Vetka!

Vetka dokładnie tak, jak mówisz, wystarczy mieć umiar i będzie ok, tak to chyba w każdej dziedzinie życia się sprawdza, nie tylko przy dziecku :) A z tymi % to trzeba jednak uważać, ja sobie raz strzeliłam pół szklanki zwykłego piwka o 22ej, bo Jasiek się najszybciej budził ok. 1ej od dłuższego czasu, a tu była niespodzianka o 23:30 no i dałam cycka i chyba nie zaszkodziłą taka ilość ;)

Futro dzięki!! Teraz jest taka oferta: 999zł za 7dni dla 4os w apartamencie w Zakopcu :D Tylko chyba za daleka trasa dla Jasia no i nie mamy 2os do kompletu :/

U nas koszmaru ciąg dalszy.. Ja byłam na zakupach, eMek wykąpał, nakarmił i położył Jasia, jak wróciłam to już spał i eMek pojechał do kumpla, a mi się Jasiek rozwrzeszczał o 22ej i zasnął dopiero na mnie, delikatnie go odlożyłam i śpi, ale za ciepło jest w pokoju, normalnie sauna, mimo że okno otwarte fuuuuuu Oby jutro było chłodniej..

Marta nasz góru od próbek

Vecia od porad

hmm chyba ja sie musze przekwalifikować

Ewi bella hapy masakra miałąm próbki i sciagałąm po1 siku a teraz kupiłąm nowe te biedronkowe bo promocja była ale chłonne masakra dzisiaj to ponad kg napewno miał ten pampek i nic a nic nie wyciekło za to pampersy i hugisy przesikiwała odrazu :szok:

ja mam ochote na bananówke ale rano do spowiedzi to raczej ksiedzu huhuać nie bede tylko z czego ja mam sie spowiadac jak ja grzechów nie mam hmm musze jakieś od sąśiada pożyczyć

reklama
Ostatnio w Tesco szukałam pampków i był promocja na Bambino Harpera- 19,31zł(bez promocji niecałe 28zł) za 48 szt rozmiar 3 - wzięłam i dla nas super:tak:.
Chwilka i zmykam bo M chyba na coś liczy przed wyjazdem:dry::dry::szok::zawstydzona/y::-p;-):tak:.

Do góry